Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה למכור את הרכב הישן שלי לפירוק וזאת ללא תשלום אגרה בשנתיים האחרונות, הווה אומר כי עלי לשלם אותה (3800 ש"ח) לפני ההורדה מהכביש.

קיבלתי הצעה ממישהו בו הוא מציע כי נתחלק בתשלום האגרה והוא יקח את הרכב. אלא מה, הוא לא מציע שנשלם בזמן שהוא לוקח את הרכב אלא שאקבל ממנו אישור כי הוא לקח את הרכב ושבועיים לאחר מכן תבוצע העברת בעלות (לא הורדה מהכביש).

רעיונות? ממה שהבנתי לא ניתן לבצע הורדה מהכביש ללא תשלום אגרה (המבצע של הצהרה ע"י נוטריון כי הרכב לא היה בשימוש כדי להמנע מתשלום האגרה כבר אינו בתוקף).

פורסם (נערך)

אני דווקא חושב שכן אפשר לבצע הורדה ללא תשלום כלל, תברר שוב היטב.

בכל אופן אפשר להקפיא רשיון ולהוריד מספרים, ואז לחכות ככה עד שיהיה אספנות...

רצוי להתקשר למשרד הרישוי ופשוט לשאול.

*5678

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם

ממה שביררתי לא ניתן לבצע הורדה ללא תשלום, יש לי כבר את הצהרת הנוטיריון (ששילמתי עליה 250 ש"ח....) אולם אין לי לאן להעביר אותה במשרד הרישוי. מה הכוונה בלהקפיא רשיון?

אם אני מבין נכון ההקפאה תהייה תקפה מעכשיו, הבעייה שלי היא התשלום בדיעבד של אגרת השנתיים האחרונות.

פורסם

לדעתי, די שקוף שהמציע לא רוצה לפרק את הרכב אלא להחזיר אותו לכביש.

ככל הנראה הוא רוצה שבועיים על מנת לתקן את הרכב, ואז למכור אותו לצד ג' ולהעביר את הבעלות ישירות לצד ג' על מנת לחסוך יד.

על פניו כדאי לך שהוא משלם את מחצית האגרה ומצמצם את הנזק שלך, אבל יש לך אחריות פלילית בכך שאתה מוסר רכב ללא העברת בעלות מיידית כך שלא הייתי מסתכן.

לפני שעתיים, המחליף כתב:

אני דווקא חושב שכן אפשר לבצע הורדה ללא תשלום כלל, תברר שוב היטב.

בכל אופן אפשר להקפיא רשיון ולהוריד מספרים, ואז לחכות ככה עד שיהיה אספנות...

רצוי להתקשר למשרד הרישוי ופשוט לשאול.

*5678

היה פעם ככה. נכון להיום יש לו חוב של 3800 שח שיצטרך לשלם, בין אם יקפיא וישמור לאספנות או ייבחר לפרק.

להתקשר למשרד הרישוי ולשאול? בדיחה טובה. לטלפנים אין מושג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה מה שהנחתי פחות או יותר...

בכל מקרה אחרי עוד שיחה עם המוקדנים שם הציעו לי לעשות את הדבר הבא:

1 לשלם את החוב.

2 להוריד את הרכב.

3 לבקש החזר על התקופה בה הרכב לא היה בשימוש.

את סעיפים 1-2 אצטרך לבצע בכל מקרה ובהקדם, נמאס לי שהרכב סתם תופס חנייה. כמובן, הודות לנפלאות משרד הרישוי הרכב "חסום" כך שלא ניתן לשלם בדואר אלא יש צורך להגיע לשם, כיף-כף, הלך לי עוד בוקר...😒

מישהו ביצע איי פעם את סעיף 3? כבר מלאתי את הטופס בקשה, האם אני צריך להביא אותו פיזית לפקידה או שהעוו"ד יכול לשלוח אותו?

פורסם
לפני 9 שעות, Haim_gds כתב:

זה מה שהנחתי פחות או יותר...

בכל מקרה אחרי עוד שיחה עם המוקדנים שם הציעו לי לעשות את הדבר הבא:

1 לשלם את החוב.

2 להוריד את הרכב.

3 לבקש החזר על התקופה בה הרכב לא היה בשימוש.

אין אפשרות להצהיר שהרכב לא היה בשימוש ולהוריד את הרכב מהכביש כמו שהוא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא שמעתי על אכיפה בכך שאתה מוכר אוטו ללא מספרים ופשוט "שוכח" ממנו, לא שמעתי שעיקלו חשבון של מישהו, אתם שמעתם??
זו עברה פלילית?.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 11 שעות, המחליף כתב:

לא שמעתי על אכיפה בכך שאתה מוכר אוטו ללא מספרים ופשוט "שוכח" ממנו, לא שמעתי שעיקלו חשבון של מישהו, אתם שמעתם??
זו עברה פלילית?.

מדובר על חוב שאתה חייב ונגבה דרך הרשות לאכיפה וגבייה שלה יש אמצעים לגבות אותו כמו עיקולים, צו איסור יציאה מהארץ וכו'.

• מעניין 1
פורסם

מה חוב? איזה חוב?

לא קיבלתי כל דרישה לתשלום, הסיפור התחיל כי רציתי לפנות את הרכב ובדיעבד גיליתי כי עלי לשלם את האגרות לפני שאוכל לבצע פעולה כלשהי.

• תוכן חדש...