Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי את כל רשיונות הרכב של האלפא מכל תקופת הבעלות. סתם שמרתי לעצמי- לא בשביל משהו מיוחד.

מגרסה קיימת בבית כבר כמה שנים, גורס בה מסמכים שונים. 

בקשר למה שוודים כתב: יצא לי לזרוק זבל ופתאום לראות קורות חיים של אחת השכנות שאני מכיר בצירוף תלושי משכורת והרבה פרטים אישיים.

לא חיפשתי שום דבר- פשוט מצאתי במקרה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

יחד עם זאת שזה לא חשוב - כיף לי שיש לי רישיון רכב מהבעלים הרשום של רכב האספנות שלי, כשמידת הצמיגים נרשמה עדיין ללא חתך.

אצלי עד היום מידת הצמיגים מופיעה ללא חתך. 

Screenshot_20210613-192527_(1)_(1).thumb.png.af15d649548221d01f76a5fff7a3a5f3.png

פורסם

מיותר לחלוטין

חלפה שנה שנגמרה ללא אירועים מיוחדים כגון תאונות וכד', הרשיון והביטוחים הולכים לפח

לא אתייחס לשאר סוגי המסמכים שהזכירו פה כי נמאס (נמאסססססס!) מחטיפות שרשורים לנושאים לא קשורים

שאלו על רשיונות רכב, תענה על רשיונות רכב. אפשר גם להסתעף מעט לביטוח רכב.

מעניין את הסבתא עכשיו הדרכונים או תלושי השכר של בן משפחתך.

מה צריך לקרות כדי שזה לא יקרה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אתה מכיר את גמישות הפורום.

יש בפורום פונקציה של חסימת הודעות של משתמשים נבחרים. אתה מוזמן להעזר בה.

• רעיון גרוע 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

avargel , אני איתך אבל זה נראה כמו קרב אבוד.

כנראה שהאיש שם לעצמו מטרה לעצבן את חברי הפורום, ולפעמים אפילו מצליח לו.

מיותר לציין שאת העצות שלו עדיף שישמור לעצמו.

כנראה לא יקרה בגלגול הזה, וחבל שכך.

סלע

פורסם
לפני שעתיים, Pavlik כתב:

בקשר למה שוודים כתב: יצא לי לזרוק זבל ופתאום לראות קורות חיים של אחת השכנות שאני מכיר בצירוף תלושי משכורת והרבה פרטים אישיים.

לא חיפשתי שום דבר- פשוט מצאתי במקרה.

אצלי במשפחה קרה משהו אחר.

ההורים זרקו כל מיני מעטפות עם הכתובת שלהם לפח מחזור נייר בשכונה.

מישהו או משהו חפר בפח הזה ושפך את כל התוכן החוצה.

אחרי זה באו פקחים של העירייה, ראו ברחוב מעטפה זרוקה עם השם והכתובת של אמא שלי, ודפקו לה 500 שקל קנס, שהיה צריך להגיע עד סגן ראש העיר כדי לבטל אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, vadim6385 כתב:

אצלי במשפחה קרה משהו אחר.

ההורים זרקו כל מיני מעטפות עם הכתובת שלהם לפח מחזור נייר בשכונה.

מישהו או משהו חפר בפח הזה ושפך את כל התוכן החוצה.

אחרי זה באו פקחים של העירייה, ראו ברחוב מעטפה זרוקה עם השם והכתובת של אמא שלי, ודפקו לה 500 שקל קנס, שהיה צריך להגיע עד סגן ראש העיר כדי לבטל אותו.

בתקופת כהונתו של רון קובי כראש עיריית טבריה,

היה סירטון שהוא צילם בשידור חי בפייסבוק בערב שישי מלווה בפקחים ניגש לפחי אשפה ברחוב בעיר, הצמודים לבתי עסק

פותח שקית אשפה ומגלה את שם החנות סלולרי שנמצאת 0.5 מ' מהיכן שהוא עומד, דופק קנס לעסק ואומר שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, avargel כתב:

מעניין את הסבתא עכשיו הדרכונים או תלושי השכר של בן משפחתך.

לפני 18 שעות, סלע כתב:

מיותר לציין שאת העצות שלו עדיף שישמור לעצמו.

שניכם הגזמתם לגמרי.
הוא לא היחיד שגלש קצת לסוגים אחרים של ניירת, כי זה טבע של שיחה- להתגלגל לנושאים דומים/ קצת אחרים.

דיברו פה על ראש עריית טבריה, צמיגים ללא חתך ומגרסת ניירות, אז מה? תאשימו את כולם?

תרגיעו קצת. 

ובנושא השירשור אצטט את בוקי, שכתב זאת פעם או פעמיים, שאת הקונה הפוטנציאלי לא ממש מעניין שיש לך תיעוד טיפולים ורישיונות של 6 שנים אחורה. אותו יעניין רק איך להוריד כמה שיותר מהחמיר המבוקש.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שומר את הרישיון הישן ביחד עם התיקיה הזאת עם הפרסומת שמקבלים בטסט, שיהיה עד למכירת הרכב תיעוד.

למרות שזה לא באמת הכרחי, אם אתה קצר במקום עדיף להשמיד. לזרוק סתם לפח מסמכים עם פרטים אישיים זה לא רעיון טוב כמו שנכתב פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, שביט כתב:

הוא לא היחיד שגלש קצת לסוגים אחרים של ניירת, כי זה טבע של שיחה- להתגלגל לנושאים דומים/ קצת אחרים.

דיברו פה על ראש עריית טבריה, צמיגים ללא חתך ומגרסת ניירות, אז מה? תאשימו את כולם?

תרגיעו קצת. 

הוא לא היחיד שגלש. בהחלט.

הוא הראשון. תמיד. תמיד הראשון. הוא המגליש.

כל השאר רק מגיבים למה שכבר הוזכר.

ומה שכתבת זה בדיוק ההוכחה. רון קובי! שנים שלא שמעתי את השם הזה.

יאלה בוא נתחיל לדבר על האם הוא היה ראש עיר טוב והאם ההחלטה של דרעי למנות וועדה קרואה לטבריה היתה פוליטית או עניינית.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה לכולם. 

הרכב כרגע לא מוכר אותו. ליתר ביטחון אשמור את הרישיונות אם במקרה אצטרך בעתיד, אין לדעת.

• תוכן חדש...