Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חלק מסויים לרכב של אבא שלי (Grand Cherokee) חלק שמתחבר לקונסול ומחזיק את הפלאפון אבל נראה כמו כרית כזאת עם אותו ריפוד כמו ברכב.

הוספתי תמונה להמחשה. לקנות דרך החברה זה ממש יקר הייתי מעדיף להזמין באינטרנט. הקטע שאני אפילו לא יודע איך קוראים לחלק הזה באנגלית ולא מצליח למצוא אותו באיביי. יש למישהו מושג איך קוראים לזה או איפה אפשר להזמין בזול?

62209a195be4ac722095e41465f601762f9fa409.jpg

פורסם

נראה כמו בסיס של Kuda.

זול זה לא.

https://www.telefonkonsolen-shop.de/en/home/

אישית אני חושב שהBrodit ProClip יותר מוצלחים, השתמשתי בשניהם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

נראה כמו בסיס של Kuda.

זול זה לא.

https://www.telefonkonsolen-shop.de/en/home/

אישית אני חושב שהBrodit ProClip יותר מוצלחים, השתמשתי בשניהם.

אתה יודע איך קוראים לחלק הזה באנגלית? וזהו אני לא רוצה איזה חתיכת פלסטיק אני רוצה כרית יפה עם ריפוד כמו בתמונה מבין?

פורסם

נתתי לך קישור לאתר היצרן..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 23 דקות, amosbmw כתב:

נתתי לך קישור לאתר היצרן..

אבל לא עשית בזה כלום זה יעלה כמו להזמין דרך החברה ואפילו יותר אני פשוט צריך את השם של התוסף כדי שאני אוכל לחפש באיביי.

פורסם
לפני 2 דקות, TheCarMan כתב:

אבל לא עשית בזה כלום זה יעלה כמו להזמין דרך החברה ואפילו יותר אני פשוט צריך את השם של התוסף כדי שאני אוכל לחפש באיביי.

כמה ביקשו ממך על זה בחברה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ולמה אתה חושב שבאיביי זה עדיף?

בבקשה, תכתוב באיביי Kuda Cherokee. 

עמוס

פורסם
לפני 11 דקות, shugiflex כתב:

כמה ביקשו ממך על זה בחברה?

650

לפני 16 דקות, amosbmw כתב:

ולמה אתה חושב שבאיביי זה עדיף?

בבקשה, תכתוב באיביי Kuda Cherokee. 

מצאתי דווקא דיי בזול באיזור ה160-170 הקטע שהם למודלים ממש ישנים 2008-2010

• תוכן חדש...