Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל ברצינות לרכוש פיאט טיפו 2017. מה שמטריד אותי, זה זמינות של חלקי חילוף לטווח ארוך(בואו נאמר 5 שנים מעכשיו), לרכב הדי לא נפוץ הזה, שכאמור כבר לא מיובא לארץ.

מהטלפונים שביצעתי, לא קיבלתי תשובות ברורות.

השאלה היא כזו: האם עלי לצפות ל"הפתעות", בכל מה שקשור לחלקי חילוף? מכונאי אחד אמר לי שאני עלול "להיכנס להרפתקה" עם רכישה כזו(אבל הוא לא ממוסך פיאט מורשה). אני יודע שברכבי VW למשל, יש תאימות מאד גבוהה בין דגמים ומותגים שונים, אבל אין לי מושג לגבי טיפו(וזה גם הרכב הראשון שאני רוכש, כך שהנסיון שלי עם מוסכים/טיפולים הוא אפסי). מישהו פה מכיר את הנושא ויכול לשפוך קצת אור?

פורסם

סבבה, מעולה. ועכשיו בכל זאת לגבי העניין השני: האם החלקים "המהותיים" של הרכב הזה(למשל בלמים), הם סטנדרטיים, interchangeable עם רכב אחר, כמו שלמשל סיאט איביזה, סקודה פאביה ופולקסווגן פולו זה פחות או יותר אותו דבר(אם אני לא טועה)?

פורסם

שמע, אחרי שגיליתי שיחידת פיקוד המזגן בג'ולייטה שלי משותף עם משאית קלה של איווקו אי אפשר לדעת כלום עם הקונצרן הזה.
אבל הכי טוב -תבדוק מקט"ים.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אין לזה תשובה טובה. יש אלפי (או יותר) חלקים ברכב, לך תדע איזה מהם יתקלקל והאם הוא משותף לדגם אחר.

הטיפו, על אף שלא כיכבה במכירות, נמכרה בכמויות סבירות יחסית. זה לא איזה רכב אקוטי שנמכרו ממנו מס' חד ספרתי של יחידות. לדעתי הצנועה לא אמורה להיות לך בעיית חלקים, מכיוון שביקוש לחלקים ימשיך להיות בשנים הקרובות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...