Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי שדרגה את מערכת ה(אופל) קרוסלנד החדשה שלה לאנדרואיד באמצעות מתאם
המערכת שבאה עם האוטו היא מערכת "טיפשה" של אופל עם אפשרות לאפל קארפליי רשמית ואנדרואיד אוטו לא רשמית.
אחרי ניתוקים חוזרים ונשנים נשבר לה, היא הלכה לאיש מקצוע שיתקין לה מתאם שמריץ אנדרואיד על המערכת עצמה. 
היא שילמה 1500 שח על העבודה, והמערכת די מתפקדת. 
(חוץ מזה שאמרתי לה שתבקש ממנו שיוציא לה לתא הכפפות כבל למודם סלולרי שיש לי בבית. אבל הוא אמר "תגידי לו שזה בפנים פה", כנראה שרצה להרוויח גם על הטרחה הענקית הזו, כי לא רצינו לקנות ממנו את המודם שהציע)

העניין הוא כזה: המתקין השתמש לה בשקע הUSB של האוטו ולא לקח חשמל מתוך האוטו, וכי "הוא הודיע לי לפני שהוא מתשתמש בשקע הזה"
אני רציתי שהיא תחזור למתקין ותתעקש שלא ישתמש לה בשקע הטעינה היעודי שלה אלא שיקח חשמל מאיפשהו. אני חושב שזה לא אסטטי ולוקח לה שקע טעינה שיכול לשמש מצלמת דרך.  היא מתעקשת שזה סטנדרטי וכי הוא בעל מקצוע ו"הוא אמר לי מראש" וזה הליך תקין.

מי צודק והאם צריך לדעתכם לחזור שיפנה את שקע הטעינה הייעודי?

תודה רבה!

• תוכן חדש...