Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי ספג פגיעה מאחורה מרכב שחנה מאחורי ונתן גז במקום ברקס

הפוגעת לקחה אחריות כלשהיא - השאירה פרטים וצילמה את הנזק שגרמה (אין לי את הצילום שהיא צילמה), לדבריה מכה קטנה

בפועל נשבר אצלי הפנס התעקם הבאג'ז והוא גם לא נסגר - הכל נכנס פנימה כולל המיקום של וו הנעילה

בנוסף, איני יודע אם זה קשור או לא, כשהגעתי לרכב הגלגל הקדמי היה על המדרכה, אשתי אומרת שהיא לא חנתה כך מה שגורם לי לחשוב שמעוצמת המכה הרכב זז קדימה ועלה על המדרכה - סתם פיסת מידע נוספת שאני לא יודע אם רלוונטית או לא.

כשאמרתי לה לגבי הפנס היא פתאום אמרה שהיא לא קשורה לפנס ויש לה עדה והיא לא גרמה נזק לפנס, צילום של הנזק לדבריה היה רק של המכה "הקטנה"

שמעתי על הבחורה שהיא ממש בסדר גמור, השאירה פרטים גם אצל הסופר ממול לחנייה (כי הפתק שהיא השאירה התעופף לו כנראה) וגם מוכרת בעיר (עובדת ברווחה/מועצה או משהו כזה) ולכן לא חושב שהיא עושה בכוונה

עכשיו אני פונה לחברת הביטוח ושואלים אותי, האם אני רוצה לתקן במסגרת מוסכי הסדר או לתקן עצמאית ולהמתין שחברת הביטוח שלי תתבע את חברת הביטוח שלה ויגיעו להחלטה לגבי התשלום (הפניקס נגד הפניקס)

במחשבה ראשונה, איני יודע את טיב התיקון שאקבל במוסך הסדר, את האולי קומבינה של השמאי עם המוסך שאולי יעשו על הגב שלי ואני מעדיף לתקן במוסך שלי, הרכב אמנם שנת 2011 אך יד 0 שמור

מצד שני אני חושש שהפוגעת תתכחש לחלק מהנזקים ובסוף אצטרך לשלם את חלק מהתיקון מהכיס

מוסכי ההסדר של חברת הפניקס בסינון לאזור המרכז בהקשר של סקודה, מעלה את התוצאות הבאות, שאני לא מכיר אף אחד מהן :

רשת מוסכי שיר :

א.א.א ברק

אור מור בע"מ

איריס בע"מ

אלון ד. שירותי רכב בע"מ

דודי קאר

ניסידן נתניה שירותי רכב

אשמח לדעות, תודה.

• תוכן חדש...