Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I once again asking for your support

היי,

אנחנו משפחה עם שלושה ילדים (בוסטר, בוסטר גב וכיסא תינוק) וטויוטה ספייס ורסו אחת. אנחנו מחפשים רכב עיקרי חדש ולהפוך את הטויוטה לרכב משני.

התקציב שלנו הוא 40 אלף עם אפשרות למתיחה למעלה אבל ממש מעדיפים להוציא פחות.

חשוב לנו המיקום במושב האחורי (ולכן חשבנו על c4 פיקאסו חמש מקומות אבל אנחנו לא סגורים על האמינות שלה), ואמינות. 

אנחנו פתוחים לרכבים ידניים ולכן חשבנו גם על הקשקאי או הקקטוס (ואולי דאסטר?)

הרכב ייסע 100 קמ ביום בינעירוני נגד הפקקים כך שהוא צריך להיות מותאם ונוח לזה.

נשמח לשמוע מה דעתכם לגבי הרכבים הספציפים האלה והאם יש אופציות אחרות שיכולות להתאים.

תודה!

פורסם

C4 פיקאסו 5 מקומות במצב סביר לא תמצא בתקציב הזה, לדעתי. האמינות שלה סבירה אבל לא מושלמת, והיא ממש לא חסכונית לנסועה כזו. שאר הרכבים שהצעת יהיו די (עד מאוד) צפופים.

אתה יכול לחפש דאצ'יה לודג'י דיזל (יש רק ידנית), אם תצליח להתגבר על הכיעור, הבטיחות הלא מושלמת והבסיסיות, זה רכב מרווח (7 מקומות, אבל הספסל האמצעי יספיק למה שאתה מחפש), חסכוני (יחסית) ואמין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רוב הC4 פיקאסו שראיתי בלוחות משנת 2017-2016 היו בסביבות המחיר הזה. חלקן היו דיזל (שווה ללכת לכיוון או שזה מתכון להוצאות גדולות?) וחלקן בנזין.

הלודג'י מפחידה אותי מבחינת בטיחות ולכן נראה לי שנוותר עליה. 

לגבי הרכבים האחרים, כל עוד אני מצליח להכניס אפילו בצפיפות את שלושתם אז  אין בעיה. מכאן המצב רק ישתפר ככל שהילדים יגדלו והכסאות יהפכו לצרים יותר. רק שיכנסו.

אם אפשרי לדחוף בתוכם שלוש כסאות אני אלך לבדוק אותם בעצמי על מנת להבין האם זה אפשרי. אשמח לעוד רעיונות לרכבים יחסית גדולים במסגרת המחיר הנ"ל.

אגב, ראיתי גם CRV אומנם ישנות משמעותית אבל אולי הן יכולות להיות אופציה מעניינת.

פורסם

בנסועה כזו נשמע הגיוני מאוד לקנות דיזל.

הקקטוס והפיקאסו אמורות להיות די אמינות.

הקקטוס תהיה צפופה יותר מהפיקאסו, אך גם חסכונית יותר וצעירה יותר.

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...