Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פורד פוקוס 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני לפני קניית רכב והמועמד בינתיים הוא פורד פוקוס 2014 לפני מתיחת הפנים.

היא עם 130 אלף קילומטר, והבעלים אומר שלפני שבוע הוא עשה טיפול גדול שכולל החלפת גיר במוסך של החברה ורצועת טיימינג.

אני יודע שהדגם הספציפי הזה עם בעיות גיר רציניות וניתנת החלפה ללא תשלום ואחריות על ידי החברה.

האם אחריי ההחלפה יש ממה לחשוש? יש משהו נוסף לבדוק בדגם?

תודה רבה!

פורסם

מעבר לגיר אין לרכב בעיות מיוחדות, דווקא המנוע 1600 אטמוספרי יצא אמין יותר ממנוע האקובוסט שהגיע אחריו, הרכב מאוד מהנה לנהיגה עם היגוי חד ומדוייקת והרבה פידבק לנהג מההגה.

הגיר לעומת זאת היה בעייתי והמשיך להיות כך וימשיך להיות כך גם אחרי ההחלפה, אם הסיכון שווה את הכסף זה כבר עניין שלך, אישית אני הייתי נמנע (ונמנעתי בעבר כששקלתי לקנות אחת) בגלל הגיר הזה כיוון שתקיעה זה עניין של מזל ואיך אומרים- מרפי מגיע בדיוק כשאתה לא מצפה לו או בתרגום לשפת בעלי רכבים הגיר ילך בדרך לאילת בכביש הערבה כש40 מעלות בחוץ עם ילדים חסרי סבלנות ואשה עוד יותר...

מצד שני אם באמת הוחלף הגיר לפני שבוע אני מאמין שיש לך תקופה ארוכה של שקט, המושב האחורי נחשב צפוף לקטגוריה אבל עדיין מדובר במכונת נהיגה משובחת ואחת המשפחתיות המשובחות לנסוע איתה בכבישים מפותלים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...