Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הם מפורסמים כאן.
חפש שם מכרזים שנסגרו כבר. קח את הראשון ברשימה ותסתכל על חוברת המכרז.

אי אפשר לבדוק. אתה מתבסס על מה שכתבתי קודם.
דיברתי שם עם סוחר, לדבריו עדיף לקנות מהם ולא מסוחר 😂.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אי אפשר לבדוק. אתה מתבסס על מה שכתבתי קודם.

לא שווה לדעתי, אלא אם אתה תופס מאוד מאוד בזול. או אם אתה מסוג האנשים שאוהבים הימורים.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם (נערך)

שווה או חא שווה זה עניין של מחיר. לפני שגיליתי על הגיר הזה מבחינתי נתתי הצעה שאני שלם איתה. יש פה הימור ברור. תציע בהתאם.

לא היה מינימום מצד אחד.

מצד שני הם לא חייבים לקבל את ההצעה הכי גבוהה.

אעדכן אם זכיתי או לא וגם אחשוף את הסכום כשיהיו תוצאות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 21 שעות, menir1 כתב:

הגיר היבש (לפחות ה-DSG) דווקא די זול לאחזקה. אחיו הרטוב מאלץ החלפת שמן יקרה כל 60K ק"מ. החלפת מצמד פעם ב-100K (פגשתי לא מעט שהחזיקו הרבה יותר) ב-3K ש"ח לא כזה נורא. 

אתה מאד אופטימי לגבי תדירות החלפת המצמדים ,לפחות לגבי הDSG.

פורסם

יש לי קיה ספורטאז 2020 טורבו דיזל עם התיבה הזאת, הרכב כבר עם 35000 ק"מ , הרכב הוא רכב מליסינג, זה אומר שאני קורע לו את הצורה, כולל שבילי עפר( אין מה לעשות , חלק מהעבודה) התיבה לא התחממה אף פעם או עשתה איזו בעיה, הרכב די נעים והעברת ההילוכים לא מורגשת, יש לנו בחברה 20 רכבים כאלו וכולם מרוצים

פורסם
לפני שעתיים, ronrcz כתב:

אתה מאד אופטימי לגבי תדירות החלפת המצמדים ,לפחות לגבי הDSG.

אני מכיר לא מעט מכוניות עם הגיר הזה מקרוב, לא כותב סתם. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני גם. והאמת היא שלרובם אין ולא היתה בכלל בעיה. לערכתי כולם מעל 100K.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
בתאריך 12.1.2021 בשעה 11:41, farkash7 כתב:

נראה לי שמותק חשב שאליהו מדבר על רכב של VAG, אבל אליהו דיבר על קיה.

מוטי אתה עדיין אוכל מרורים מהרכב?

בהתחלות נסיעה ,נקישה מתכתית חזקה מלווה ברעידות . בשאר ההילוכים בהמשך הנסיעה אין בעיה.

הוחלפו מצמדים לפני כ 30000 ק"מ.

ביקשתי המלצה על מוסך שמטפל במצמדי קיה ,ולא בוואגיות.

תודה.

לפני 18 שעות, טרול כתב:

יש לי קיה ספורטאז 2020 טורבו דיזל עם התיבה הזאת, הרכב כבר עם 35000 ק"מ , הרכב הוא רכב מליסינג, זה אומר שאני קורע לו את הצורה, כולל שבילי עפר( אין מה לעשות , חלק מהעבודה) התיבה לא התחממה אף פעם או עשתה איזו בעיה, הרכב די נעים והעברת ההילוכים לא מורגשת, יש לנו בחברה 20 רכבים כאלו וכולם מרוצים

''לקרוע את הצורה " לצורך הדיון בנושא זה ,זה לנסוע ברצף מספר שעות ולרוב בתוך העיר בפקקים .

האם התחממה לי התיבה  ,במיוחד בחודשי הקיץ בפקקים ? אין לי מושג .לא נדלקה לי שום נורה ולא הרגשתי בעיה בהעברת הילוכים ,מלבד רעידות קשות בתחילת נסיעה מלווה בנקישות מתכתיות.

• תוכן חדש...