Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן מיצובישי לנסר ספורטבק 2016 שהייתה קודם לכן בליסינג אצל שלמה סיקסט, יש עליה 100,000 ק"מ.

הכנסתי האוטו לטפול ישור קו במרכז שרות של מיצובישי ונאמר לי שלפי מספר הרכב ומקט של נוזל הקרור שנקנה איתו, שגרת הטפולים של היצרן דורשת החלפה של נוזל הרדיאטור רק אחרי 200,000 ק"מ.

האמת היא שהופתעתי, פעם ראשונה שאני שומע של נוזל קרור שמחזיק כל כך הרבה זמן, האם מישהו שמע משהו דומה ברכבים של מיצובישי או אחרים?

פורסם

לא משהו חריג, מה שכן צריך לבדוק אחרי כמה שנים נדרשת החלפה ְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְ של הנוזל.

לדוגמה אצלי בשגרת טיפולים רשום: החלפת נוזל קירור כל 250 אלף ק''מ או 5 שנים.

פורסם (נערך)

תודה על התשובות

עשיתי כל מה שצריך לעשות לפי ספר הטיפולים עד 100,000 ק"מ (כולל שמן גיר, נוזל בלמים , שמן מנוע, פילטרים למיניהם וכו').

הדבר היחיד שנשאר פתוח זה נוזל הרדיאטור, כי לפי ספר היצרן זה לא נדרש. זה הפליא אותי (אני לא צעיר , וזכור לי שפעם היו מחליפים כל 60K ק"מ).

בכל מקרה, נראה שזה לא דחוף ואפשר לדחות את זה לפעם הבאה שאעשה טיפול.

עריכה אחרונה על ידי eyal12
פורסם

אני לא אוהב את הגישה הזאת של היצגנים של נוזלים לכל החיים/קרוב לכל החיים כי אין דבר כזה.

נוזל קירור עולה 70 שקל ואחרי 200 אלף קילומטר אני בטוח שהוא מלוכלך ואיבד את התכונות שלו.

העלות היא כל כך קטנה שאני לא רואה סיבה לא להחליף.

פורסם
לפני 6 דקות, Shab00 כתב:

אני לא אוהב את הגישה הזאת של היצגנים של נוזלים לכל החיים/קרוב לכל החיים כי אין דבר כזה.

מסכים איתך לחלוטין

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...