Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
אשמח  לייעוץ עבור משפחתי:
זוג צעיר + 1 בן שנה + 1 בדרך
לאישתי יש טויוטה ספייס ורסו - ממנה היא מרוצה מאוד כי זה רכב קטן יחסית, אך מרווח (רכב ראשון שלה אחרי עשור של חוסר נהיגה), והיא לא מוכנה להחליף לרכב גדול יותר.
לי יש פורד פיאסטה 2012 אותה הייתי שמח להחליף. העניין הוא שהרכב משמש אותי גם לעסק, ואני נוסע כ 15-20K קילומטרים בשנה.
איך לכך, אני אהיה זה שינהג ברכב החדש.

הדרישות לרכב החדש:
1. רכב גדול יותר מהסופרמיני שיש לשנינו, עם תא מטען נוח להעמיס עגלת תאומים, ומושב אחורי נוח להעמסת ילדים.
2. ישיבה גבוהה ומרווחת (שנינו אנשים גבוהים)
3. רכב חסכוני ואמין היות והוא ישמש אותי גם להרבה נסיעות בו אני נוסע למעשה לבד ברכב במסגרת העבודה. אשמח גם לפרקטיות טובה.

התקציב: 
50-60K בשאיפה לכיוון ה 50...

שמנו עיניינו על קטגוריית הג'יפונים בגלל הישיבה הגבוהה, אבל נלך גם על מרכב נמוך יותר אם זה עדיף.
אופציה ידנית אפשרית, אבל אישתי ממש נגד (למרות שבעיקר אני זה שינהג).

עד עכשיו התמקדתי ב 3 רכבים בשנתונים של 2014-2016:
1. סקודה ייטי
2. ניסאן קשקאי
3. סוזוקי קרוסאובר

אשמח לשמוע בעד ונגד לכל דגם, ואם יש המלצות אחרות, אז בכלל מעולה.

תודה
יוני

פורסם

סיטרואן קקטוס.

מרווח, מודרני, נוח, חסכוני, ו...זול יחסית. בתקציב שלך אתה יכול לרכוש רכב חדש יחסית. 

יש גם ידני (כולל דיזל ידני) וגם אוטומטי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לקקטוס תא מטען של סופרמיני. בכלל, למרות המיתוג, הוא סופרמיני (יחסית מרווח) ולא משפחתית.

מצד שני, לא הבנתי למה עגלת תאומים כאשר יש בן שנה ותינוק.

לגבי הסוזוקי קרוסאובר - יתאים לצרכים, אבל עדיף דגם הטורבו שהגיע ב-2017, אני חושש שמעבר לתקציב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לשלושת הרכבים יש מוניטין אחזקה בעייתי בעיקר בנושא הגיר.

אני הייתי בדיוק במקום בו אתה נמצא, ג'יפון אוטומט ב50 אלף קשה מאוד למצוא טוב.

ממליץ לרדת לסגמנט הסדאנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני שעתיים, GABIUBOGI כתב:

לשלושת הרכבים יש מוניטין אחזקה בעייתי בעיקר בנושא הגיר.

אני הייתי בדיוק במקום בו אתה נמצא, ג'יפון אוטומט ב50 אלף קשה מאוד למצוא טוב.

ממליץ לרדת לסגמנט הסדאנים.

וואלה... לא הכרתי את הנושא. התרשמתי שהייטי די אמין.
במקרה כזה אולי כדאי ללכת על סטיישן. למה דווקא סדאן?

לפני 3 שעות, sperial כתב:

לקקטוס תא מטען של סופרמיני. בכלל, למרות המיתוג, הוא סופרמיני (יחסית מרווח) ולא משפחתית.

מצד שני, לא הבנתי למה עגלת תאומים כאשר יש בן שנה ותינוק.

לגבי הסוזוקי קרוסאובר - יתאים לצרכים, אבל עדיף דגם הטורבו שהגיע ב-2017, אני חושש שמעבר לתקציב.

יש לך המלצה להתנהלות אחרת עם העגלה? :-)

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

לקקטוס תא מטען של סופרמיני.

לאיזו סופר מיני יש תא מטען כמו של הקקטוס?

פורסם

קיה ריו, I20, הונדה גאז...
לקקטוס יש תא מטען של משפחתית האצ'בק קטנה הוא יותר גדול מסגמנט הסופרמיני הקלאסי (סוויפט, פיאסטה, קורסה, איביזה, 208) בערך בגודל של משפחתית האצ'בק קטנה (C4, גולף, I20, ריו וכו..)

פורסם

נסענו כמשפחה של זוג הורים + שלושה ילדים בקקטוס. 

זה כלל טיולים, ביקורים במלונות עם עגלת בוגבו ועוד.

זה היה הרכב המשפחתי העיקרי, כשבחניה חונה גם לנדקרוזר ארוך.

למשפחה צעירה, בטח עם שני ילדים בלבד - זה רכב מתאים מאוד. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 17 שעות, yonizarkh כתב:

וואלה... לא הכרתי את הנושא. התרשמתי שהייטי די אמין.
במקרה כזה אולי כדאי ללכת על סטיישן. למה דווקא סדאן?

יש לך המלצה להתנהלות אחרת עם העגלה? :-)

יש לך ילד בן שנה, כמה הוא יזקק לעגלת תינוק? 

אמנם חלפו הרבה שנים, אבל הזכרון העמום שלי הוא שבני, כשהיו  בני שנה, העדיפו ללכת בעצמם, ואם לא אז ישבו בטיולון מטריה.

@discoTD5אין לי הניסיון המשפחתי שלך, פעמיים קיבלתי קקטוס בשכירות וההתרשמות שלי היתה שונה. בכלל, בשבילי הקקטוס היה הבטחה שלא קוימה. ההשואה לסויפט לא רלוונטית שכן הסויפט בעל תא מטען קטן במיוחד ולא הייתי מציע אותו למשפחה, אבל ההבדל הקטן בין תא המטען של הקקטוס לזה של הגולף (דור או שניים אחורה) היה משמעותי.

מכל מקום, המלצתי היא שפות"ש ואשתו ילכו לסוכנויות רכב ויתרשמו בעצמם, ולא יסתמכו על דיונים בפורום. יתכן שתא מטען של סופרמיני יספיק להם - זה היה גם הניסיון שלי בשנות ה-90 אפילו עם 3 ילדים - אבל הבחור הציב דרישות יותר גבוהות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...