Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמע הרכב אצלי מעל 5 שנים 

קניתי אותו  125 אלף ק"מ עשיתי לו ישור קו (טיימינג , משיבת מים וכל מיני ) 

עכשיו הוא הגיע 200 אלף וגם (טיימינג , משיבת מים...... ) ישור קו רציני 

הוצאתי עליו במהלך 5 שנים 14 אלף שח (זה כולל 4 צמיגים לאחרונה + מצבר ) + טיפולים כל 10 אלף בזמן 

הבעיה היחידה שמוסכים לא מודעים להם כל כך וזה יכול לגרום לנזק  ועצבים וחזרה למוסך 

כמה פעמים על שטיות כי לא עשו את העבודה שלהם נכון (למשל החליפו לי תרמוסטט 3 פעמים בשבוע הטענה שהחלק תקול ) 

אני נוהג ממש רגוע בקטע שכביש מהיר בקושי מגיע ל 120 , לא מאמץ את האוטו אף פעם , שמן מים מעולם לא היה חסר לו 

הוא עושה 13.5 ל 1 עם מזגן 

הרכב פעם אחת עצר אותי בגלל המצבר

אחלה רכב , פשוט טיפולים בזמן ולהגיע למוסך שמכיר צרפתיות 

עריכה אחרונה על ידי Ido219
פורסם
לפני 4 שעות, Ido219 כתב:

שמע הרכב אצלי מעל 5 שנים 

קניתי אותו  125 אלף ק"מ עשיתי לו ישור קו (טיימינג , משיבת מים וכל מיני ) 

עכשיו הוא הגיע 200 אלף וגם (טיימינג , משיבת מים...... ) ישור קו רציני 

הוצאתי עליו במהלך 5 שנים 14 אלף שח (זה כולל 4 צמיגים לאחרונה + מצבר ) + טיפולים כל 10 אלף בזמן 

הבעיה היחידה שמוסכים לא מודעים להם כל כך וזה יכול לגרום לנזק  ועצבים וחזרה למוסך 

כמה פעמים על שטיות כי לא עשו את העבודה שלהם נכון (למשל החליפו לי תרמוסטט 3 פעמים בשבוע הטענה שהחלק תקול ) 

אני נוהג ממש רגוע בקטע שכביש מהיר בקושי מגיע ל 120 , לא מאמץ את האוטו אף פעם , שמן מים מעולם לא היה חסר לו 

הוא עושה 13.5 ל 1 עם מזגן 

הרכב פעם אחת עצר אותי בגלל המצבר

אחלה רכב , פשוט טיפולים בזמן ולהגיע למוסך שמכיר צרפתיות 

עדכון : עכשיו נהגתי הפלואנס דיזל 2012 ההגה רך מאוד משמעותי זה אומר אצלי יש בעיה , מאיפה להתחיל ?

פורסם

היית גם הולך על  בדיקת סיבוב מסרק 

חשוב שתלך למוסך טוב שמכיר את האוטו ושאתה סומך עליו 

אני שקניתי את הרכב הרגשתי שהגה ממש קל נכנסתי למוסך אמרו לי מסרק הגה 

כמובן עשיתי והכל תקין 

פורסם
לפני 7 דקות, Ido219 כתב:

כמובן עשיתי והכל תקין 

אני צריך המלצה על מוסר שמכיר את הרכב ממש , באיזור המרכז ועוד משהו האוטו שנהכתי עכשיו שנת 2012 ושלי מודל 2017 זה לא משנה ?

לפני 8 דקות, Ido219 כתב:

כמובן עשיתי והכל תקין 

הייתי במוסך כללי היוםצףעשה רק סיבוב אמר הכל טוב בזמן שאני מרגיש קשה אני צריך המלצה על מוסך טוב 

פורסם

אני מהצפון , לא מכיר כל כך במרכז , יש המון בפורום מהמרכז ממליץ לפנות אליהם בהתייעצות למוסך שיודע לעבוד עם רנו 

לגבי השנים אני לא בטוח 

אבל היה בעיה דומה אז מאמין שזה אותה התנהגות 

פורסם
לפני 2 דקות, Ido219 כתב:

אני מהצפון , לא מכיר כל כך במרכז , יש המון בפורום מהמרכז ממליץ לפנות אליהם בהתייעצות למוסך שיודע לעבוד עם רנו 

לגבי השנים אני לא בטוח 

אבל היה בעיה דומה אז מאמין שזה אותה התנהגות 

אחד רק עשה סיבוב על האוטו  ישר אמר מסרק בלי לבדוק 

פורסם (נערך)

זה הבעיה , יש מלא מוסכים כאלה , תשאל את החבר'ה בפורום לגבי מוסך מומלך שמבין בצרפתיות 

נתקלתי בכמה מוסכים שנאמר לי שיפוץ  גיר , ונגמר ביבוש בורר ממים  (תקלה שהגיר נכנס למצב חירום )

תקלה של 100 שח כמעט גרמו לי לשלם אלפי שקלים 

עריכה אחרונה על ידי Ido219
פורסם
Just now, Ido219 כתב:

זה הבעיה , יש מלא מוסכים כאלה , תשאל את החבר'ה בפורום לגבי מוסך מומלך שמבין בצרפתיות 

נתקלתי בכמה מוסכים שמראו לי שיפוץ  גיר , ונגמר ביבוש בורר ממים  (תקלה שהגיר נכנס למצב חירום )

תקלה של 100 שח כמעט גרמו לי לשלם אלפי שקלים 

אני יכול לנהוג ככה אבל אני רוצה לסדר רק בגלל נוחות כי ההגה אמור להיות ממש כמו נוצה ברכב הזה 

לפני 30 דקות, Ido219 כתב:

כמובן עשיתי והכל תקין 

איזה רכב 

• תוכן חדש...