Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

(סקר אנונימי) האם אתם במינוס בחשבון עובר ושב שלכם ?  

148 הצבעות

1. 1. האם את/ה נמצא ב"מינוס" בחשבון העובר-ושב שלך בבנק ?

• כן, חשבון הבנק שלי נמצא במינוס כבר די הרבה זמן.
      11
    • כן, חשבון הבנק שלי נמצא במינוס מידי פעם.
      13
    • לא, חשבון הבנק שלי בפלוס כל הזמן.
      124

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נכון שקהילת CarsForum לא מייצגים את עשירונים התחתונים בטבלה (שכן אלו בדר"כ עסוקים בהישרדות ללא זמן פנוי לתחביבים)

אבל מסתבר שכמחצית מהציבור נמצא במינוס קבוע בחשבון הבנק שלהם (בלי קשר לקורונה) !

אם את/ה אכן במינוס, האם ידוע לך כמה כסף זה עולה לך ? כל חודש ?

עריכה אחרונה על ידי stum
  • תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 42 דקות, stum כתב:

אם את/ה אכן במינוס, האם ידוע לך כמה כסף זה עולה לך ? כל חודש ?

כן,

כן,

למה זה חשוב לך לדעת אם אני יודע כמה עולה לי המינוס? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמעט תמיד אנחנו בפלוס קטן שבסוף כל חודש מפקידים לחיסכון יומי אבל היתה תקופה מסויימת שעד שנכנסו 2 המשכורות היינו במינוס כמה עשרות שקלים בסוף החודש, אז בחרתי ב2.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה פשוט מצטבר לו לאט לאט, והופך לסכום נחמד יחסית, שמאפשר רכישות גדולות / חופשות בלי שזה ישפיע עלייך יותר מדי.

• אהבתי 1
פורסם

כעצמאי, חשבון הבנק שלי במינוס תמידי, אבל זה מינוס תזרימי ולא מאזן שלילי (מקווה שהצלחתי להבהיר).

• אהבתי 1

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפני 3 שעות, stum כתב:

גם אני אבל איקאה סגור לאן אתה שולח את אישתך במקום ?

אני לא נשוי.

מה שנשאר אחרי ההורדות ישר לתיק השקעות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, stum כתב:

החסכון היומי נותן לך איזשהי ריבית משמעותית או סתם בשביל להוציא מהעוש שלא תתפתו ?

כי אין כזה דבר "כסף מיותר". אם החלטתי להוציא x בחודש אין סיבה להוציא יותר מזה סתם כי אפשר. אם רציתי לחסוך עד מועד מסויים סכום כלשהו למטרה מסויימת, סגירת השאריות האלה רק מקרבת אותי למטרה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, stum כתב:

החסכון היומי נותן לך איזשהי ריבית משמעותית או סתם בשביל להוציא מהעוש שלא תתפתו ?

אני משתדל כל חודש לשים 1000-2000 ש"ח בחיסכון היומי, בעיקר כדי לא שיהיה לי פיתוי להוציא את הכסף הזה על שטויות, וגם שיהיה לי כסף בצד להוצאות גדולות צפויות ולא צפויות.

למשל את השכר לימוד במכללה אני משלם כל שנה במזומן, את הרכב הנוכחי שלי קניתי במזומן, ככה גם כמעט את כל תכולת בית.

*מזומן הכוונה לא לשטרות של ממש, אלא בלי הלוואות או עסקאות תשלומים.

אני מחזיק כרטיס דביט, שהוא התחליף לכסף מזומן אצלי בעסקאות קטנות. בעסקאות גדולות זה צ׳ק מזומן או העברה בנקאית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואדים,יש הנחות בכרטיסי אשראי לפעמים.

עם האשראי של ההסתדרות הייתי מזמין כרטיסים לקולנוע ב10 שקל.

בהייטקזון גם יש מידי פעם מבצעים לא רעים-סך הכל עוד מקום להשוואת מחירים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 11 שעות, bagira כתב:

כעצמאי, חשבון הבנק שלי במינוס תמידי, אבל זה מינוס תזרימי ולא מאזן שלילי (מקווה שהצלחתי להבהיר).

אני בדיוק הפוך.

החשבון העסקי נמצא בפלוס די נחמד אבל בחשבון הפרטי ההתנהלות שונה לחלוטין.

מחזיק את החשבון העיקרי שבו יש פקדונות, חסכונות לטווח ארוך ולפעמים מינוס לא גדול ועוד חשבון שבו זורקים סכומי כסף כל חודש גם במחיר של מינוס קטן וממנו עושים דברים לא צפויים כמו מקרר שמת, חופשה, בת צווה, שיפוץ ודברים כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוב החיים לא הייתי במינוס, עד שהגיעו הילדים.

אחרי תקופה קשה (תאומים בגן פרטי), ובמקביל עלייה בשכר, התחלתי להתרווח.

אני מתכנן לשדרג כמה דברים בהמשך וכרגע הכסף יושב בעו"ש, אני לא מבזבז יותר מעצם זה שיש כסף, להפך אני אוהב לראות את הסכום גדל מחודש לחודש, ואם יש חודש שבו הוא לא גדל - אני מתבאס.

החשבון העסקי לעיתים רחוקות מאוד היה במינוס נקודתי עקב בעיות תזרים, מעבר לכך אף פעם לא היה במינוס וגם אין לו מסגרת (פריבילגיה של עצמאי שאין לו הוצאות שכירות/ספקים וכו'..).

פורסם
לפני 43 דקות, Potato כתב:

בהייטקזון גם יש מידי פעם מבצעים לא רעים-סך הכל עוד מקום להשוואת מחירים.

מכיר וגם מנצל.

אבל את הקניות הגדולות מעדיף לעשות במזומן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...