Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד אתה מבסוט בסופו של דבר, זה הכי חשוב

מסקרן לדעת כמה בסופו של דבר הוצאת במהלך השנה הזאת על כל החלפים והטיפולים הללו?

פורסם
לפני 1 דקה, Ragnar כתב:

כל עוד אתה מבסוט בסופו של דבר, זה הכי חשוב

מסקרן לדעת כמה בסופו של דבר הוצאת במהלך השנה הזאת על כל החלפים והטיפולים הללו?

איזור ה6K חלקים כולל 2 טיפולים שעשיתי במהלך השנה. 

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם

קרה לי אותו הדבר בלאון שהיתה לי בזמנו (2015) ואפילו כתבתי על כך בפורום.

עד שהחלפתי את המשאבה והבית תרמוסטט (קומפלט) אצל רון ומאז כל הבעיות נעלמו.

בצ'מפיון כדי לחסוך עליך מחליפים רק את בית התרמוסטט / המשאבה למרות שזה מגיע מהמפעל כיחידה אחת, לפי ההסבר של רון בזמנו זה גורם לנזילות בהמשך ועדיף להחליף את הכל קומפלט.

• מעניין 1
פורסם

תודה על השיתוף - בהחלט מעניין. 

אולי אני, מה שנקרא מתפרץ לדלת פתוחה אבל אני ממליץ לך בחום לסגל הרגל חיוני שעשוי לחסוך לך עוגמת נפש עתידית. 

פעם בשבוע תקדיש 2 דקות לפתוח מכסה מנוע ובדוק במצב שהרכב קר ומפולס  את מפלס נוזל הקירור ואת מפלס שמן המנוע. 

לא מזיק גם פעם בכמה זמן לפני דימום המנוע להרים מכסה ולבחון, אפילו עם פנס, את המנוע והמכלולים ההיקפיים לפעילות תקינה ללא חריגות. 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 1 דקה, beamvelavan כתב:

תודה על השיתוף - בהחלט מעניין. 

אולי אני, מה שנקרא מתפרץ לדלת פתוחה אבל אני ממליץ לך בחום לסגל הרגל חיוני שעשוי לחסוך לך עוגמת נפש עתידית. 

פעם בשבוע תקדיש 2 דקות לפתוח מכסה מנוע ובדוק במצב שהרכב קר ומפולס  את מפלס נוזל הקירור ואת מפלס שמן המנוע. 

לא מזיק גם פעם בכמה זמן לפני דימום המנוע להרים מכסה ולבחון, אפילו עם פנס, את המנוע והמכלולים ההיקפיים לפעילות תקינה ללא חריגות. 

ללא ספק רעיון מצויין וארגיל את עצמי לעשות את זה. 

פורסם

גם לי יש איביזה ואני אכלתי אותה מכיוון הגיר (מזלגות שנדפקו) אבל נהנה מהרכב.

לגבי הסטיגמה שכתבת, לצערי זאת לא סטיגמה. הפייסבוק מפוצץ בצעירים שקונים איביזות ולאונים וישר הולכים להוסיף לה ליפ קידמי וחצאיות.

תמשיך להנות מהרכב.

פורסם (נערך)

גם בלאון 1.8 TSI שהיתה לי (2011) משאבת המים היתה אחת המחלות, וגם אני החלפתי אותה מתישהו. זוכר שעלות החלק היתה די יקרה.

תמשיך להנות מהרכב, גם אני התחלתי את הרומן עם הספורטיביות עם איביזה חמימה (FR, כשה-FR לא היתה רק רמת גימור) ועד היום אני זוכר אותה לטובה. בהחלט נקודת פתיחה מצויוית לעולם הזה.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה על השיתוף, אני שמח לשמוע שלמרות הנאחסים אתה מבסוט מהרכב וזה מה שחשוב.
מבחינת חווית נהיגה - היא עד כדי כך "פחות ספורטיבית" מהמתחרות מצרפת? כמוך, אני די חסר ניסיון ברכבים אחרים ולמעט ה DS שלי ונהיגת מבחן על ה 208gti, לא נהגתי על עוד רכבים מעניינים (בינתיים...).

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם
לפני 12 שעות, nadavd4 כתב:

תודה על השיתוף, אני שמח לשמוע שלמרות הנאחסים אתה מבסוט מהרכב וזה מה שחשוב.
מבחינת חווית נהיגה - היא עד כדי כך "פחות ספורטיבית" מהמתחרות מצרפת? כמוך, אני די חסר ניסיון ברכבים אחרים ולמעט ה DS שלי ונהיגת מבחן על ה 208gti, לא נהגתי על עוד רכבים מעניינים (בינתיים...).

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

זה לא שהיא פחות ספורטיבית, היא לפעמים גם יכולה להרגיש יותר מה שנקרא "חייה" מהצרפתיות, אבל ממה שראיתי מהחברה שלי בקבוצה, זה שגם לרכבים הרבה יותר חזקים ומשופרים (לדוגמא: לאון קופרה סטייג 2 סאטפ מלא כולל אנטירולים, ברקסים וקפיצים, לא מצליחה להדביק קליאו RS TROPHY סטוק בנס הרים). כמובן שזה גם מאוד קשור לנהג אבל הבנת את הרעיון אני מניח. אפשר לסכם את זה ולהגיד שאיפה שחסכו בוואגיות, לא חסכו בצרפתיות.

תודה לכולם על התגובות! שמח שעניין אתכם :)

פורסם
לפני כשעה, Pecan כתב:

ואף מילה על המשיכה של רכבת הכוח הזו בכל מצב על הכביש? ;)

רכב מדהים, מהנה, תמורה מעולה לכסף.

אין ספק שהיא מרגישה הרבה יותר חזקה ממה שהיא באמת. בגלל זה אני לא מחפש לשפר כוח. זה באמת מרגיש מספיק 

• תוכן חדש...