Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

אנחנו מחפשים רכב שני במשפחה. צריכים רכב קטן (נוח לחניה במרכב הארץ) , לאדם אחד ב99% מהזמן לנסיעות בינעירוניות קצרות ובסופי שבוע לסידורים בעיר-קניות וכו'.

חשוב שלרכב יהיה מזגן טוב מאוד .

לתפעול נוח ישנה חשיבות גדולה מאוד, שיהיו כפתורים גדולים ונגישים ( אנחנו לא נהיים צעירים יותר ,כיום בני 70 והיד עוד נטויה).

על מנת לא לפגוע בזכויות \קצבאות \הנחות בביטוח לאומי , את הרכב אסור לרשום על שמי או על שם אשתי.

ישנה עדיפות לרכב המציע ישיבה מעט גבוהה יותר.

לפני כמה שנים עברתי 2 ניתוחי מיניסקוס (ברכיים). הגב גם כן מציק מדי פעם .

עדיין עובד -הרכב בעצם ישמש בעיקר לנסיעות בית -עבודה של כ 30ק"מ לכיוון .

חשבתי על רכישה ב- "0 ק"מ" אך אם הבנתי נכון, הרכב יירשם על שמי וזו אופציה פחות טובה מבחינתי .

ב-8 השנים האחרונות מתנייד בפיקנטו , היא  לא נוחה ומאוד קופצנית .

לזכותה ייאמר שהיא מאוד קומפקטית  וקלה כאשר צריך להיכנס לחניה צפופה .

מעדיף רכב אמין - אין לי את הרצון לבלות במוסכים מעל המינימום הנדרש (טיפולי רכב על פי הוראות יצרן).

גיר-אוטומט בלבד.

תקציב=עד 70 אש"ח .

תודה 

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

שלום, האופציה המתאימה במקרה שלכם - ליסינג פרטי. למעשה מדובר בשכירות לטווח ארוך.
משלמים מקדמה 7.5-10 אלף₪ ותשלום חודשי קבוע למשך 30-36 חודשים. ניתן גם להוסיף לזה חבילת טיפולים וביטוחים. בסיום התקופה פשוט מחזירים את הרכב לחברת ליסינג.
בקשר לדגם הרכב - אתם צריכים קודם כל לנסות לשבת בכמה רכבים כדי לבחור.
הרכב הכי זול זה שברולט ספארק.
הוא דומה לפיקנטו, אבל קצת יותר חזק ומרגיש טוב יותר בכביש בינעירוני.
אפשר לעלות קבוצה לסופר מיני ולבחור ביונדאי I20 או רנו קליאו.
ואפשר לקחת רכב קצת יותר גבוה ( וזה יהיה יותר נוח לכניסה/ יציאה וגם לבעיות ברכיים )
קיה סטוניק או סיאט ארונה אפשרויות טובות.

כאן תוכלו לראות מחירים לדוגמה ( ללא חבילת שירות , טסט ודלק, רק התשלום עבור שימוש ברכב )

https://campaigns.lease4u.co.il/2020/22963_leasingp/?BannID=18075&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=ao&utm_content=google_gs&utm_term=aw_450907587596&submedia=1001&campaignId=CAM-00203&number=google_gs&gclid=CjwKCAjwiaX8BRBZEiwAQQxGxwS18ijbNpGQfBg6R7rB2L4R2lwbqSPwIaauKdPmeJxsN3MDNXa72BoCF-sQAvD_BwE

אין לי קשר לחברת ליסינג ספציפית, כל חברה אחרת גם נותנת את השירות הזה. צריך להשוות תנאים ( מחיר, עלות חבילת שירות, קנס במקרה של החזרה מוקדמת וכו.)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נושא נוחות הישיבה אינדיבידואלי לגמרי - אני רגיל לישיבה בסוזוקי קרוסאובר, כאשר אני עובר לארונה של אשתי, שהוזכרה כאן כרכב יחסית גבוה, אני מרגיש פחות בנוח כי למרות מבנהו הישיבה יותר נמוכה. לפיכך המומלץ הוא לקחת איזה אחר הצהריים פנוי ולעשות סיבוב באזור סוכנויות הרכב שבעירך, לשבת בדגמים הרלוונטיים ואז לבצע בהם נסיעת מבחן, רצוי לא קצרה.

לגבי הבט"ל - בדוק האם רכב בליסינג לא נכנס להגדרות של "שימוש קבוע ברכב שאינו בבעלותך" שפוגע בקצבאות מסוימות. איני יודע איך הם בודקים זאת, אבל כדאי לבדוק מראש את כל הצדדים המשפטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Sperial
אתה רגיל לסוזוקי קרוסאובר, הם רגילים לקיה פיקנטו ( עוד מהדור הקודם). לכן המעבר לסיאט ארונה מבחינתם יהיה שונה.
אפילו לשברולט ספארק החדשה הנוחות עדיפה משמעותית על פיקנטו 2012.
וכנראה קרוסאובר רכב גדול מדי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מתכחש לכך. אבל הדברים האלה אינדיבידואליים לגמרי. בתקופות בהן חיפשתי רכב הרגשתי הבדלים גם בתוך אותה קבוצה כאשרר  עברתי מסוכנות לסוכנות, וגם כאשר כיוונתי לעצמי את המושבים ברכב ההדגמה.

לכן אני לא פוסל שום רכב מראש, אלא ממליץ לערוך סיור מקיף ולבדוק יותר ממועמדת אחת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.

ניגש לבחון מספר רכבים מקרוב .

האם ישנה סיבה שהאיגניס לא הוזכרה , האם היא משמעותית פחות טובה (מה החסרונות שלה ? ) .

פורסם

איגניס רכב לא רע ( למי שאוהב את המראה החיצוני ),
אבל החסרון הגדול שלו זה אבזור בטיחות.
יותר נכון, חוסר אבזור בטיחות אקטיבית, מה שקיים אצל כמעט כל המתחרים.
אני גם לא בטוח לגבי האפשרות לקחת את הרכב בליסינג פרטי. אולי אצל היבואן עצמו יש אפשרות כזאת.

פורסם (נערך)

הייתי ממליץ לבדוק סוזוקי סוויפט.

אחד השכנים שלי קנה לבת שלו והם מרוצים.

עריכה אחרונה על ידי Dan-i
פורסם (נערך)

הסוזוקי סויפט מצויין (יש לי כזה בן 7.5 שנים, כעת משרת את אחד הבנים) , קומפקטי ומתאים לעיר, אבל לא מתאים לקריטריוני הנוחות שציין פות"ש. כלומר, בהחלט כדאי לבדוק אותו, אבל בניגוד לדגמי סוזוקי אחרים הישיבה בו די נמוכה ואני לא בטוח שזה מה שפות"ש מחפש.

חייב לומר שבתקופה בה הרכב שרת אותי היו לי כמה שבועות של התלקחות כאב גב, בתקופה הזו הסויפט הרגיש לי קצת צפוף במושב הנהג, למרות שרוב הזמן די אהבתי אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אכן ישיבה גבוהה יחסית זה משהו שיכל להועיל .

אין צורך בתא מטען עמוק ומרחב בשורה השנייה .

פורסם

לסוויפט שהומלצה כאן אין מערכות בטיחות אקטיביות שהפכו לסטנדרט גם ברכבים קטנים וזולים.

אם עסקת ליסינג פרטי זה הכיוון אז כדי לפנות לחברות הליסינג ולבקש הצעת מחיר לרכב קטן, זול ואוטומטי. לא כל הרכבים שנמכרים בישראל מוצעים בעסקאות האלה, לפעמים רק רמות אבזר נמוכות שמחסירות אבזור בטיחות חשוב וכדאי לדלג עליהן. אחרי שמקבלים רשימת דגמים ואת מחירי העסקאות אפשר להתייעץ לגבי הרכב המתאים ביותר מהמבחר המצומצם. רכבי סוזוקי למשל כמעט לא מוצעים בעסקאות האלה.

שברולט ספארק שהוצעה כאן היא באמת בחירה טובה וגם דיי פופולארית בליסינג. יש לה 10 כריות אוויר, בלימה אוטונומית והתרעה על סטייה מהנתיב. יש מערכת מולטימדיה עם אפל קאר פליי, שליטה מההגה, והיא נוחה וחזקה יחסית למתחרות.

אם מעדיפים משהו קצת יותר מרווח אז אפשר לבדוק את מיצובישי ספייסטאר שמוצעת במחיר דומה אבל גדולה יותר. היא חסכונית מאוד ולאחרונה הגיעה בגרסה מעודכנת עם מערכות בטיחות שכוללות גם בלימה אוטונומית.

• תוכן חדש...