Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בבלם חשמלי c4 grand picasso 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר במנורה דולקת של הבלם החשמלי.ברגע שלוחצים על הכפתור להפעחה אין תגובה. בדקתי עם תוכנת diagbox את המנועים של הגלגלים ונמצא שהם עובדים אבל מופיע קודי תקלה על מה זה מרמז?ומה לבדוק עוד?

IMG-20201013-WA0003.jpeg

IMG-20201013-WA0005.jpeg

עריכה אחרונה על ידי kalom
פורסם

זו דווקא תקלה שמופיעה באתרים בחו"ל.
דורש בדיקה אבל בדרך כלל איזה חיישן נדפק ולא באמת כל המנגנון.
יש חיישן על דוושת הברקס/גז. הייתי מתחיל בו.
גם בלחיצה של חצי שנייה על הגז הנעילה לא משחררת ?

פורסם

הכפתור לא עובד בכלל(נורת חיווי לא עובדת).

הבלם יד לא עובד גם כן.

כשהמנוע עובד תלחץ על הכפתור לכמה שניות(זה מאפס את המערכת אחרי החלפת רפידות).

החלפת רפידות לאחרונה? יש לרפידות פין נעילה שהבוכנה בקאליפר צריכה להינעל עליו וללחוץ על הרפידה, אם הרכיבו הפוך או או שינו כיוון לבוכנה אז התקלה הזאת תיכנס.

או שתעשה לימוד לכל האופציות במערכת ותנתק מצבר לכמה דקות.

פורסם

לא החלפתי ברקסים זה פתאום קרה הלחצן לא מגיב יש אור בלחצן רק אחרי שאני מוחק את התקלה במחשב הרכב זה מסתדר לאיזה 2 קלימוטר וחוזר לא לעבוד שוב פעם.יש סנסור או משהו בדרך אולי?

פורסם

לרכב יש שני מנועים חשמליים אחד על כל גלגל אחורי

שלב ראשון ההייתי בודק את התקע של המנוע החשמלי אם לא קפץ החוצה

שלב שני לעשות הפעלת רכיב ולימוד מחדש למנועים .

שלב שלישי לפרק מנוע ולבדוק מנגנון בתוך הקליפר בצד התקול

בהצלחה

פורסם

פירקתי את 2 המנועים ובדקתי אותם חשמלי על ידי מצבר 2 המנועים עובדים אפילו החלפתי צדדים בין המנועים ועדין התקלה מופיע המחשב לא נותן לי למחוק את התקלה.מכן נובע שהבעיה היא רק חשמחי או איזה ריילי לא תקין או איזה חיישן איפה שהוא

• תוכן חדש...