Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, פבל כתב:

חיפוש: ניסיתי והוא מאפשר לי לבחור כמה הודעות... תוכל להעלות צילומסך (כמובן אחרי מחיקה של פרטים/משתמשים/תוכן הודעות)?

בבדיקה חוזרת, "הבעיה" היא רק אם מקלידים את מילת החיפוש ותו לא (עדין מתבצע סינון של ההודעות והן מוצגות, ללא אפשרות בחירה מרובה).

677051911_.jpg.b417ede7c9d8b0b6af50a9875eaa99f6.jpg

אם מקלידים את מילת החיפוש ואז לוחצים גם על Enter, מופיעות ההודעות הרלוונטיות* עם אפשרות לסימון.

* אבל נדמה לי שנתקלתי בבאג אחר. והוא שעם הלחיצה על אנטר, הדף קופץ חזרה לתיקייה הראשית, כך שאין אפשרות מעשית לחפש ולבחור הודעות מרובות בתוך תיקיה שיצרתי, והפונקציה עובדת רק בתיקיה הראשית.

פורסם

לגבי הבאג החדש, אני מניח שזה כי הוא עושה חיפוש אחד בכל התיקיות ולא בתוך תיקיה ספציפית. לא באמת יודע למה.

לגבי החיפוש - אז אין לי פתרון אלא שתצטרך ללחוץ אנטר 🤷‍♂️ נראה לי שזה סביר.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אכן, בטח שמתם לב שבשבוע-שבועיים האחרונים אנחנו חווים איטיות והתרסקויות מדי פעם. אנחנו מנסים לעלות על הבעיה ולצורך העניין נאלצים לבטל את חלק/כל התוספים שהותקנו לטובת בדיקות. אנחנו מקווים שנצליח לבודד את האשם במהירות ולחזור לפעילות סדירה ומהירה. 

אפליקציה (של המערכת, Invision Community) צפויה לצאת עם (ככל הנראה) הגרסה הבאה של המערכת (4.5, כרגע אנחנו על 4.4.10) ואני מאוד מקווה שנוכל לעשות בה שימוש. כרגע היא בבטא ותומכת רק באתר של מפתחת הפלטפורמה עצמה, אבל היא נראית מעולה. זריזה, נוחה, והכי חשוב - מקפיצה התראות פוש. מי שרוצה להתנסות בה, כאן תמצאו את הוראות ההורדה וההתקנה. אצלי (אנדרואיד) ההתקנה היתה סופר פשוטה.

פורסם

לא יודע אם כתב ועל זה או לא, אבל היה נחמד אם הפס של ההתראות ישאר למעלה גם כשגוללים למטה,בדומה להודעות הראשיות שאתם עושים.

במצב הנוכחי זה נורא מציק כל פעם לגלול חזרה למעלה כשיש לי מספר התראות.

• רעיון טוב! 2
פורסם

רעיון לא רע. 
בינתיים הצלחתי למצוא משהו שמקבע את השורה הזו למטה במובייל. עכשיו אלך לחפש משהו גם לממשק הרגל.

עריכה: הצלחתי למצוא משהו, זה קצת לא מלוטש, אבל זה יותר טוב מכלום.

עריכה 2: שני הדברים התנגשו בממשק המובייל, אז נכון לרגע זה ביטלתי את הפונקציה בממשק הדסקטופ והשארתי אותה רק במובייל.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם (נערך)
בתאריך 24.4.2020 בשעה 15:25, פבל כתב:

אכן, בטח שמתם לב שבשבוע-שבועיים האחרונים אנחנו חווים איטיות והתרסקויות מדי פעם. אנחנו מנסים לעלות על הבעיה ולצורך העניין נאלצים לבטל את חלק/כל התוספים שהותקנו לטובת בדיקות. אנחנו מקווים שנצליח לבודד את האשם במהירות ולחזור לפעילות סדירה ומהירה. 

אפליקציה (של המערכת, Invision Community) צפויה לצאת עם (ככל הנראה) הגרסה הבאה של המערכת (4.5, כרגע אנחנו על 4.4.10) ואני מאוד מקווה שנוכל לעשות בה שימוש. כרגע היא בבטא ותומכת רק באתר של מפתחת הפלטפורמה עצמה, אבל היא נראית מעולה. זריזה, נוחה, והכי חשוב - מקפיצה התראות פוש. מי שרוצה להתנסות בה, כאן תמצאו את הוראות ההורדה וההתקנה. אצלי (אנדרואיד) ההתקנה היתה סופר פשוטה.

התקנתי את האפליקציה כמשתמש בטא,  איך ממשיכים מכאן ומתחברים לcarsforum?

עריכה: אני מבין שcarsforum עדיין לא מחובר וזה מיועד רק למפתחי הפלטפורמה.

נמשיך להמתין בסבלנות.

122625214_Screenshot_20200425-205900_OneUIHome.jpg.a53ba31e2e7d7ee3d6759ab58ab79416.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פבל כתב:

רעיון לא רע. 
בינתיים הצלחתי למצוא משהו שמקבע את השורה הזו למטה במובייל. עכשיו אלך לחפש משהו גם לממשק הרגל.

עריכה: הצלחתי למצוא משהו, זה קצת לא מלוטש, אבל זה יותר טוב מכלום.

עריכה 2: שני הדברים התנגשו בממשק המובייל, אז נכון לרגע זה ביטלתי את הפונקציה בממשק הדסקטופ והשארתי אותה רק במובייל.

אפשר להעלות את התפריט למעלה? משום מה הוא נמצא למטה בדקסטופ, משתמש בFF

עריכה אחרונה על ידי נמרוד...
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

התקנתי פיירפוקס כדי לבדוק את הנושא ונראה שהכל תקין. אתה יכול לצרף צילום מסך?

פורסם
לפני 4 דקות, פבל כתב:

התקנתי פיירפוקס כדי לבדוק את הנושא ונראה שהכל תקין. אתה יכול לצרף צילום מסך?

אין בעיה, באופן מפתיע זה לא מופיע אצלי בעבודה  (כרום) וזה חזר להיות כמו שהיה לפני אתמול (בראשית הדף, ללא גלילה עם החלון). 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יכול להיות שזה היה עניין של קאש, שיחקתי עם זה די הרבה אתמול ויכול להיות שאצלך הוא "נתקע" על אחד ממצבי הביניים שהיו.

• רעיון טוב! 1

פורסם

זה מתכון בטוח להרוג את האתר. 

למה שאני, בתור אורח, ארצה להירשם לאתר הזה אם אני בכלל לא רואה מה כתוב בו? איזו מוטיבציה יש לי? אני פשוט אקרא את המידע במקום אחר. באופן אירוני זה בדיוק קרה לי עכשיו כשחיפשתי מידע בנוגע לאחד הפיצ'רים פה שאני רוצה להפעיל. נכנסתי לאתר ובכל הודעה היה כתוב "הירשם או התחבר כדי לקרוא את התוכן". סגרתי, וחזרתי לגוגל להמשך חיפוש. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...