Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה לעשות עם מערכות המולטימדיה?  

64 הצבעות

1. 1. מה לעשות עם מערכות המולטימדיה?

• להכניס תחת פורום אביזרים
      24
    • להשאיר תחת אודיו כמו היום
      40

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שיתוף פעולה שיראה אור בתקופה הקרובה, אנחנו מתעתדים לפתוח פורום שיעסוק ב"אביזרים" - מצלמות, מחזיקי טלפונים, מיגון, פסי ניקל, גופיות למושבים וכל דבר אחר שאי אפשר להכניס תחת "דיטיילינג" או תחת "אודיו ומולטימדיה". בעקבות שיחה עם המנהלים על הנושא, עלה נושא מערכות המולטימדיה ונתקלנו בתהיה - האם האנשים השפויים (אתם) מכלילים את נושא מערכות המולטימדיה תחת נושא האביזרים, או שמא תחת נושא האודיו והמוזיקה כמו שהיה עד עכשיו? אנחנו מבינים שיש מקום בשתי הקטגוריות לדיונים בנושא מערכות מולטימדיה, למשל כחלק ממערכת סטריאו היי-אנד שתעלה יותר מהמכונית בה היא מותקנת וכן כ"משהו שיראה לי וייז ואנשי קשר בעברית".

פה בדיוק אנחנו נתקלים בשאלה של "מה הרוב עושה". היות ואנחנו מעטים ולא לגמרי מוברגים עד הסוף, אנחנו לא יכולים לקחת את הדעות שלנו יותר מדי ברצינות ואנחנו פונים אליכם.

מה דעתכם צריך להיות:

להכליל אותו בפורום אביזרים?

להשאיר אותו בתוך פורום אודיו?

חושבים אחרת? מוזמנים להגיב ולהגיד לנו איפה אתם חושבים שתחום מערכות המולטימדיה צריך להיות (הוא לא יהיה נפרד, על זה אפשר לוותר מראש), או לחלופין, מה עוד אתם חושבים שצריך להיות תחת פורום אביזרים שהיום נדון בפורומים אחרים?

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אההה....אביזרים כאלה. ואני כבר הייתי :shock2::multi:

למה לא לקרוא לפורום מולטימדיה ואביזרים? 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין גופיה למושב לסטריאו, בסטריאו והתקנתו ברכב יש מרכיבים של סאונד וחשמל שייעוץ בתחום דורש הבנה מסויימת בשניהם ובשני .... 

פסי ניקל, ספוילרים שמייצרים רק דאונפורס סטטי (יעני הכח היחיד שפועל למטה הוא mg) וגופיות למושבים הם אביזרי נוי נטו, תכלס, לא מבין למה צריך להוציא אותם מפורום דיטיילינג ולמצלמות בכלל מספיק שרשור ייעודי אחד - כל מצב אחר יהפוך לספאם משעמם, בקיצור, בעיני זה סתם פיצול קשב בין הגולשים.

עריכה אחרונה על ידי shellcase
  • אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 31 דקות, shellcase כתב:

לסטריאו, בסטריאו והתקנתו ברכב יש מרכיבים של סאונד

אנחנו בכוונה מדברים על מערכות מולטימדיה בלבד, לא כחלק ממערכת הסטריאו של הרכב אלא כפי שהיא נתפסת בעיני אנשים מסוימים כ"משהו שיציג לי וייז ואנשי קשר בעברית ויהיה עם מסך גדול". לכן אנחנו חושבים אולי להזיז את הנושא הזה תחת אביזרים. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני כבר יכול לדמיין את תחרות "נסיכת הכפר 2020 של קארספורום". פרס לזוכה המאושר: מדבקת סאן רוף איכותית!

יש לי הרגשה שדיונים ימצאו את עצמם נפתחים (או מוזזים) לפורום המתאים - דיון "צריך המלצה למערכת אנדרויד עד 500 שקל עם וויז" ימצא את דרכו הטבעית לפורום אביזרים, בעוד שדיון "טאבלט שיודע לנגן FLAC ולהתחבר ל-DAC ב-usb" ימצא את דרכו לפורום אודיו. הטבע כבר יעשה את שלו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לדעתי דווקא יש מקום לפורום ״אביזרים״ בדגש על התקנות כמו מולטימדיה, מצלמות, אולי אפילו אנשים שעושים התקנות retrofit של אבזור מקורי וכ׳ו.

אני חושב שדברים שנכנסים תחת ״אסתטיקה״ יכולים להשאר תחת פורום דיטיילינג.

ד״א אני יודע שזאת לא מטרת הדיון אבל אני חושב שיכול להיות נחמד להוסיף פורום ייעודי לסקירות רכב של משתמשים (סקירות טווח ארוך, מבחנים לא מקצועיים שלפעמים אנשים מעלים אחרי שכירת רכב וכ׳ו) כיום הסקירות עשויות להבלע במעמקי הפורום הכללי שהוא פורום יחסית פעיל, לדעתי פורום ייעודי לסקירות יכול לתת למשתמשים גישה מהירה יותר לכל הסקירות והסיכומים ולהפוך אותם לנגישים יותר.

תודה על ההשקעה והרצון לשמוע מהקהילה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אני גם בדיעה של הפרדת כוחות בין אבזור ומיגון לבין אודיו ומולטימדיה. 

פורום אודיו על כל שנותיו - חלקן פעילות יותר חלקן בקושי פעילות, חלקן קשות וחלקן יפות - תמיד היה פורום הארד-קור בנושאי סאונד, צליל והתקנת המערכות והכיול שלהן והרבה פחות בנושאי אבזור. 

מה גם כאשר כל נושא הDVR וגם נושאי נורות מוצאים את עצמם בשרשורי פלצת שהולכין בהן לאיבוד - אני חושב שעצם קיום אותם שרשורי פלצת מעיד על כך שצריך לתת בית יהודי אה כלומר ייעודי לנושאים האלו. 

@פבל עצם העובדה ששרשורים כאלו מצאו את עצמם באופן "טבעי" מחוץ לפורום אודיו מעיד על כך שישנה בעיה בלמצוא להם את הבית והמקום הנכון להם ומשתמשים לא בטוחים היכן לחפש את התוכן. 

זו דעתי בלבד. 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

להפריד ל-3 מרכיבים:

1. אודיו - כפי שיש היום.

2. אבזור פונקציונאלי - כמו מצלמות, נווטנים וכו'.

3. אבזור "אסתטי" - כמו ספויילרים, מדבקות סאנרוף או NoFear.

@shellcase שכחת גרר אוירודינמי.

@lanosforce שרשורפלצת. בניגוד לשרשור פלצת ששייך לפורום הרפואי, שכן פלצת היא מחלת הטטנוס 😄

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 שעות, sperial כתב:

@shellcase שכחת גרר אוירודינמי.😄

אם מדובר ברנו, אפשר גם גרר סטטי :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 5 שעות, lanosforce כתב:

פורום אודיו על כל שנותיו - חלקן פעילות יותר חלקן בקושי פעילות, חלקן קשות וחלקן יפות - תמיד היה פורום הארד-קור בנושאי סאונד, צליל והתקנת המערכות והכיול שלהן והרבה פחות בנושאי אבזור. 

מה שהוא אמר. לפחות ככל שזה נוגע לאיבזור שהוא מעבר למערכת מולטימדיה כהגדרתה מטה.

לפני 19 שעות, פבל כתב:

לא כחלק ממערכת הסטריאו של הרכב אלא כפי שהיא נתפסת בעיני אנשים מסוימים כ"משהו שיציג לי וייז ואנשי קשר בעברית ויהיה עם מסך גדול"

לפני 5 שעות, lanosforce כתב:

אני חושב שעצם קיום אותם שרשורי פלצת מעיד על כך שצריך לתת בית יהודי אה כלומר ייעודי לנושאים האלו.

אבל, אני חושב ששרשורפלצת, אולי אפילו דביק,  דווקא כן יכול להסתדר עם הנושא הנפוץ הנ"ל וכן מקומו בפורום אודיו הנוכחי.

המצב כמו שאני צופה בו כעת הוא שנפתחים שרשורים רבים של מי שמחפש את ההגדרה ע"פ פבל (יש גם שרשורים לגבי כל מיני פריצות, התקנות וכיוצב' על המערכות האלו וכן מקוריות ו"מקוריות" של יבואן הרכב).

לרוב גם מי שטורח ועונה, ובדר"כ נותן לינקים לרכישת כל מיני אנדרואידים סינים, הם קומץ אנשים די ספציפי.

כלומר שיש חזרה מסויימת על אותם הדברים והאתרים, והגיוון בין רכב למשנהו גם לאורך זמן יחסית מינימלי בהקשר זה. ולכן גם שרשורים כאלו נותרים יתומים לעיתים וללא מענה.

כך לפחות יהיה אזור אחד לנושא. ומי שישתכנע שאולי כדאי לו משהו אחר, טוב יותר ("הארד קור") יוכל לפתוח ישירות שרשור מתאים נפרד.

אולי אפשר לשקול פיצול של פורום אודיו לשני תתי פורום. אחד הארד קור והאחר עממי יותר .

פורסם

מולטימדיה לטעמי לא צריך להיות בפורום אודיו. או להיות תת פורום נפרד שם לפחות.

ואסביר:

רובם המוחלט של האנשים מחפש לו צג שיציג לו WAZE. ייתן דיבורית וינגן ספוטיפי. ושיהיה זה הכי זול שאפשר ויעבוד.

להתיש את פורום אודיו עם אותה הודעה שעולה שם כל הזמן ואת המשתמשים שמחפשים משהו כזה שוב ושוב זה מאוד מוציא מהעוקץ שלו.

הייתי שומר את פורום אודיו לאנשים שבאמת רוצים משהו מעבר לWAZE. שחשוב להם הסאונד. להשקיע במערכת הסטריאו ברכב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

כאחד שחושב שמולטימדיה זה מסך טאץ' שמזמינים מאלי אקספרס, אני חושב שאין לזה במקום בפורום אודיו.

אני לא כמעט ולא נכנס לפורום אודיו כאן, אבל בטוח שאעשה זאת ברגע שאחפש מערכת שמע איכותית לרכב. שימו לב שכתבתי מערכת שמע ולא מערכת מולטימדיה.

המלצות על מערכות מולטימדיה רצוי שיהיה ורצוי שזה גם יהיה כאן באתר, אבל זה לא נכון לבלבל אותו עם אודיו.

קיצור, לדעתי זה צריך להיות כתת פורום בתוך אודיו (עדיף) או באביזרים.

פורסם

איך שזה נראה,

הרבה יותר קל להכניס את המולטימדיה לתוך הקטגוריה הרחבה של "אביזרים",

מאשר לתוך האזור הממוקד והאינטנסיבי של פורום אודיו.

הדרך עצמה היא היעד.

• תוכן חדש...