Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי דוח שעברתי על משולש תנועה (אי ציות לתמרור ד-14).

בדוח כתוב שהדוח ידני והוא על השם שלי.

הואיל ולא זכור ששוטר עצר אותי ונתן לי דוח, פניתי אליהם והם אמרו לי שהדוח לא ניתן לי ידנית על ידי שוטר, אלא צולם על ידי שוטר.

הם  שלחו לי תמונה של הרכב ורואים בבירור שזה נהג אחר שנהג ברכב.

הנושא איננו הפלת התיק על הנהג האחר, אלא האם זה שרשמו בדוח שזה ידני, מהווה עילה לביטול הדוח, והם לא יכולים להגיד שהם נתנו לי ידנית כי רואים שזה נהג אחר.

מצד שני, אולי בכלל זה לא טעות שלהם, והכוונה 'ידני' בא לשלול שלא צולמתי במצלמה אוטומטית, אלא שהצילום נעשה על ידי השוטר, כך שהטענה שלי בכלל לא מתחילה.

אנא עזרתכם

תודה מראש

פורסם (נערך)

מה זה "תמרור ד-14" ? הטרמינולוגיה הזו עברה מן העולם לפני עשור. אני גם לא מכיר "משולש תנועה".  אם מישהו כתב ד-14 הדוח הזה הוא מלפני 10 שנים או שיש בו משהו מוזר.

בבקשה העלה את הדו"ח, בטשטוש פרטים מזהי שלך ושל הרכב. כמובן טשטש בסריקה ולא בדוח הקורי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע מה זה. אבל בשנת 2020 הדו"ח צריך לציין תמרור 815, לא ד-14, שכןהשימוש בסימול הזה הסתיים לפני כעשור. המונח "משולש תנועה" לא מוכר לי והוא גם מוזר מאד, הרי חלק גדול מאיי התנועה המצויירים ממש אינם משולשים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ייתכן והדוח מבוסס על תעוד של "שומר דרך" 

ייתכן גם שעל מצלמה טקטית.

ייתכן והמינוח הוא של פות"ש

עד שלא נראה את הדוח, לא נדע בדיוק.

בכל מקרה, הדוח ניתן לרכב ורואים את בעל הרכב כמי שנהג.

פורסם

רק הבחור אומר שרואים בתמונה שזה לא הוא. ( כמובן שיצטרך אם ירצה להעביר זאת לנהג המצולם בפרוצדורה הידועה )

ומכיוון שהשוטרים מתקשים באותיות הפכו את התמרורים למספרים בלבד.😆

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 13 שעות, וויז כתב:

האם זה שרשמו בדוח שזה ידני, מהווה עילה לביטול הדוח, והם לא יכולים להגיד שהם נתנו לי ידנית

"ידני״ לא אומר שהוא ניתן לך ביד אלא שהוא מולא באופן ידני ע״י שוטר שראה את העבירה, בניגוד למצלמות שמפיקות דו״חות בצורה אוטומטית. ולא, אין פסול בכך שהדו״ח לא ניתן לך במעמד ביצוע העבירה.

פורסם

ישה, מי כמוך יודע שלמילה "רואים"  יש פירוש של "מחליטים ש...", "קובעים ש...", "מסיקים ש..." ואולי שכחתי עוד כמה

הנה,  הרבה אותיות משוטר (אמנם מתנדב) לשעבר🤣

פורסם

ישלי שאלה אחרת אבל קשורה להודעה של פות"'ש

האם זה חוקי לצלם לתוך הרכב או שהצילומים נועדו אך ורק להסיק על מראה הרכב, מיקומו בכביש ומספר רישוי??
האם בכלל מותר להשתמש בטיעון של "רואים שזה לא אני" ולהסיק מסקנות על מה שרואים בתוך הרכב?

מקווה שהשאלה ברורה....

פורסם

לא מצלמים אל תוך הרכב, מצלמים את הרכב ממרחק מסויים, אבל כידוע, לרכב יש חלונות, והם שקופים וניתן לראות לפחות חלק מהנעשה בפנים, ואם התמונה מספיק טובה כדי לבצע זיהוי של הנהג הרי זה לא שונה מכל עדות מצולמת אחרת.

פורסם (נערך)

יש מדינות, למשל גרמניה, בהן דו"ח מצלמה מחייב אפשרות לזיהוי הנהג. אצלנו מסתפקים בזיהוי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

לא מצלמים אל תוך הרכב, מצלמים את הרכב ממרחק מסויים, אבל כידוע, לרכב יש חלונות, והם שקופים וניתן לראות לפחות חלק מהנעשה בפנים, ואם התמונה מספיק טובה כדי לבצע זיהוי של הנהג הרי זה לא שונה מכל עדות מצולמת אחרת.

המצלמות הטקטיות(אשר נעלמו בינתיים מנוף הכבישים), כמו גם מצלמות הקסדה, מצלמות גם אל תוך הרכב כשהן אוכפות שימוש בנייד.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...