Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר כמה פעמיים שמישהו משאיר לי פתק על השמשה שהוא מעוניין לקנות את הרכב, כל פעם אותו כתב יד, שם אחר, מספר אחר.

לא התקשרתי כי כנראה מדובר בתרמית.

לכם גם קרה כזה דבר?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

לא יודע, חשבתי אולי מדובר בחוקר ביטוח, כי בעבר פגעתי ברכב אחר ורק עכשיו תבע אותי והביטוח פנה לחוקר ביטוח שפנה אליי ושאל אותי כל מיני שאלות, יכול להיות זה קשור לזה אולי.

פורסם
לפני 6 דקות, חולגי כתב:

לקבלת אבחון מדוייק - קח את החומר לגרפולוג.

כרגע זה לא היה יותר מפעמיים.

פשוט שאלתי כי ברכב הישן שהיה לי זה לא קרה אף פעם.

פורסם

אין לזה שום משמעות.

אם יש לך קורולה 2008 או בנטלי דנדשה או מרצדס כנפי שחף, שום אדם רציני לא קונה ככה רכבים, אלא אם זה למסחר או פירוק.

אם ממש מתחשק לך, אתה יכול לאסוף את הפתקים או להשתמש בהם במקום ריזלה.

אין להם שום משמעות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תהיה רגוע, זה סוחר. 

למרות שזה נראה בכתב יד, ובצבע, ממש כאילו מישהו ממש עצר לכתוב את זה - זה צילום. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בשנים שהתניידתי עם E30 כדיילי, היה יותר נדיר לא למצוא פתק כזה על השמשה מכן למצוא.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הייתה תקופה שהיו שמים על הרכב כל שבוע פתקים "אם הרכב למכירה" בכתב ותחביר שונה. (כמובן לא סוחרים)

זה היה באזור שאוכלוסיה מסוימת חולה על הדגם הנ"ל. עדיין מידי פעם שמים פתקים. 

תרמית זה בוודאי לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי זה קרה, לא פעם אחת. הכתב והניסוחים היו שונים לגמרי, קרה גם במקומות שונים.

קרה לי גם שעצרו אותי בכביש ושאלו אם אני רוצה למכור ויכול להשאיר להם טלפון לשימוש עתידי.

אחד אחר כתב שמחפש כזאת כבר הרבה זמן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...