Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי מקבל הרבה פתקים כאלה, היום כבר לא. כנראה הרכב המזדקן שלי כבר לא מעניין...

שזה דבר טוב אני חושב, לפחות בשבילי כרגע.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

נזכרתי שבעבר הרחוק (שנת 2001) השאירו לי פתק כזה על רכב ליסינג שהיה לגמרי ברור שהוא ליסינג - עם מדבקות של החברה בה עבדתי ושל חברת הליסינג...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

קטע מוזר עם הפתקים האלה על הרכב. קורה לי אבל רק במקומות ספציפיים.
למשל כשאני נוסע לאילת ומחנה את הרכב תמיד מחכים לי המון פתקים עם טלפון של בחורות. איך אני יודע שזה טלפון של בחורות? כי על הפתקים יש גם תמונה.
כל האוטו מתמלא בפתקים כאילו אני מחלק טויוטה יאריס בחינם.

לא ברור כל העניין הזה. ליד הבית זה נגיד לא קורה. כנראה שבאילת אין הרבה רכבים למכירה ויש הרבה סטודנטיות שצריכות רכב.

• מצחיק 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

זה בטוח תרמית, אני ממש לא מסופק. התקשרתי ושאלתי את אחת הסטודנטיות מה היא מציעה היום. היא עברה על רשימה של סטונדטיות אחרות כולל תאורי מראה שלא הבנתי מה קשור בכלל לעסקה. אמרתי לה "הלו, את מתווכת או רוצה לתת הצעה", נתנה לי הצעה, אבל לפי שעה. אמרתי לה שתתקשר לאוויס, אני לא סוכנות השכרה וחוץ מזה אין לי ביטוח לסטודנטיות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...