Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון אומרים שאסור לא לנהוג באוטו הרבה זמן וחייבים להתניע אותו ואפילו לעשות סיבוב כדי שהמצבר לא ילך (או משהו כזה)

אז איך זה עובד עם מכוניות חדשות שעוד לא נמכרו ומחכות במכס ? הרי תמיד הקילומטרז׳ מאוד נמוך ואני בספק שהם לוקחים כל אוטו ועושים איתו סיבוב של חצי שעה פעם בשבוע ..

יכול להיות שפשוט אין להם מצבר ושמים רק ברגע שהמכונית נמכרת ?

פורסם

יש מצבר, המצבר מגיע מפס הייצור. סביר מאד שמנתקים אותו אם מדובר בהמתנה של חודשים.

מצבר חדש אם היה מנותק, נשאר טעון ויכול להניע את הרכב גם אחרי חצי שנה או יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואללה .... אז איך זה שכל המכוניות שלי הגיעו עם מצברים מקוריים ?  כבר הולך להתלונן !

• מצחיק 2
פורסם

המצברים ששמים במפעל הם לרוב יותר איכותיים. בסוזוקי החזיק לי מצבר מקורי 7 שנים. במיוחד כשהם חדשים ובמצב טוב אין סיבה שהם לא יחזיקו מעמד כמה חודשים של המתנה.

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם
לפני 2 שעות, Fraysa כתב:

בארץ גונבים לך את המצבר המקורי ושמים שנפ. /kappa

לא יודע אם זו הלצה, רוצה להאמין שכן :-)

אף אחד לא גונב מצברים, 99.9% מהמכוניות מגעיות ללקוח עם המצבר המקורי.

אם קורה שהרכב עמד אצל היבואן או אצל חברת הליסינג ב 0 ק"מ הרבה מאוד זמן והמצבר המקורי התרוקן, מחליפים מצבר לשנפ או למשהו אחר. 

פורסם
לפני 3 שעות, osos9 כתב:

נכון אומרים שאסור לא לנהוג באוטו הרבה זמן וחייבים להתניע אותו ואפילו לעשות סיבוב כדי שהמצבר לא ילך (או משהו כזה)

אז איך זה עובד עם מכוניות חדשות שעוד לא נמכרו ומחכות במכס ? הרי תמיד הקילומטרז׳ מאוד נמוך ואני בספק שהם לוקחים כל אוטו ועושים איתו סיבוב של חצי שעה פעם בשבוע ..

יכול להיות שפשוט אין להם מצבר ושמים רק ברגע שהמכונית נמכרת ?

מצברים מקורים בימינו מסוגלים להחזיק גם יותר משנה ללא טעינה של המצבר.  באחריות ייבואן הרכב לבדוק את המצבר טרם מסירת הרכב ובהתאם לממצאים יש להטעין את המצבר או להחליפו.

לפני 3 שעות, Buki כתב:

יש מצבר, המצבר מגיע מפס הייצור. סביר מאד שמנתקים אותו אם מדובר בהמתנה של חודשים.

מצבר חדש אם היה מנותק, נשאר טעון ויכול להניע את הרכב גם אחרי חצי שנה או יותר.

לדעתי אף ייבואן/ייצרן לא מנתק את המצבר בזמן אחסנת הרכב.

1. בכול רכב מודרני למעשה גם ברכבים משנות ה-2000 קיימת פונקציה במחשב הרכב אשר מבטלת את כול פעילות מחשבי הרכב בכדי למנוע צריכה פרזיטית.

כאשר הרכב מגיע לייבואן הוא מבטל את האופציה הזו (הפעולה הזו מאופשרת פעם אחת על-ידי ייצרן הרכב).

2. ברכבי יונדאי/קאיה קיים פיוז יעודי למניעת צריכת זרם פרזיטית בזמן אחסנת הרכב.

לפני 2 שעות, Fraysa כתב:

בארץ גונבים לך את המצבר המקורי ושמים שנפ. /kappa

קשקוש. ^

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 3 דקות, מרק10 כתב:

בכול רכב מודרני למעשה גם ברכבים משנות ה-2000 קיימת פונקציה במחשב הרכב אשר מבטלת את כול פעילות מחשבי הרכב בכדי למנוע צריכה פרזיטית.

שמעתי על זה, גם ראיתי הוראות הכנה למסירה של יצרן (לא זוכר איזה) ושם בין היתר כתוב לבטל את זה. 

• תוכן חדש...