Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול stop start ברכבי בפיג׳ו 3008/5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אפשר לבטל פונקציה stop&start במערכת מולטימדיה של הרכב. אך הביטול תקף רק לנסיעה הספציפית. לאחר הפעלה מחדש של המערכת הפונקציה שוב פעילה. האם זה עובד תקין ברכבים שלכם?  איך בכל זאת אפשר לבטל את הפונקציה באופן קבוע?

פורסם

אם אני לא טועה המערכת "שומרת" את הזיכרון הזה לכמה שעות. יצא לי לא אחת ב 3008 לעשות נסיעה שבה הדלקתי את הרכב והופיע כבר על הצג שהנ"ל מבוטל.

מה שכן, זה בחלט מציק. מבאס שאין כפתור פיזי.

אני לא מכיר אפשרות לביטול באופן קבוע. 

פורסם

אין אפשרות לביטול קבוע, המערכת גם לא זוכרת לכמה שעות, פשוט כשהטמפרטורה גבוהה המערכת נכבית באופן אוטומטי.

אחרי שנה וחצי אני יכול לומר שמתרגלים למערכת ורק בפקקים טורחים לבטל אותה. (היה עוזר מאוד אם היה לחצן..)

פורסם
לפני 19 שעות, stasf כתב:

אך הביטול תקף רק לנסיעה הספציפית.

ככה זה פחות או יותר בכל המכוניות עם Start&Stop, זו דרישת תקן. מחייבים את היצרנים לתכנת את המערכת כך על מנת שישתמשו בה יותר. 

פורסם

זה מכבה את המזגן?
בספר רכב כתוב שה stop start לא פועל אם המנוע נדרש כדי לשמור על הקבינה בטמפ' מתאימה, הנחתי שזה אומר שהמזגן ממשיך לפעול

פורסם

וואו, באמת? זה נשמע ממש מעצבן. ביחד עם זה שזה נדלק מחדש בכל נסיעה, אני חושב שזה אולי דיל ברייקר מבחינתי...

מצאתי את זה במדריך:
image.png.4fffbc795007e1eb896afcea6e5dd9aa.png

כמה קשה לכבות את זה לאחר הדלקת הרכב? המסך הגדרות נפתח כשזה ישר מוצג, או שצריך ללחוץ\לגלול מעבר ללחיצה על ה piano key?

פורסם

יש אפשרות לבטל לגמרי אבל תשאר מנוע "שירות" דלוקה. אם מכבים בתחילת נסיעה בזמן כל שהוא היה טמפרטורה חיצונית 35+ ואז יורד בחזרה למטה S&S מתאפס.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

פורסם

לבטל לגמרי הכוונה בתפריט, בתחילת הנסיעה?

לגבי 35 מעלות, אם אני מבטל בתפריט ואז בזמן הנסיעה הטמפ' יורדת, ה S&S נדלק בחזרה למרות שכיביתי אותו בתחילת הנסיעה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, adirnasri כתב:

המזגן נכבה או מוריד עוצמה ?

ב c4 פיקאסו המזגן לא כבה ולא מוריד עצמה.  הוא ממשיך לעבוד, כמובן שהאוויר היוצא פחות ופחות קר עד שבשלב מסוים (די סביר, בדקתי אתמול) המנוע מניע.

פורסם

כל עוד אין מדחס חשמלי ברכב, המזגן לא יכול להמשיך לעבוד כאשר המנוע כבוי. המדחס מופעל על ידי המנוע וברגע שהמערכת מכבה את המנוע, המדחס לא עובד.

מה שממשיך לעבוד זה המפוח הפנימי שמזרים את האוויר לתוך האוטו. 

• תוכן חדש...