Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הופיעו לי הכתמים האלה על הרכב, הם לא ירדו בשטיפה ידנית ובשטיפה אוטומטית. מישהו יודע במה אפשר להשתמש כדי להוריד אותם?

WhatsApp Image 2020-07-25 at 6.32.54 PM.jpeg

WhatsApp Image 2020-07-25 at 6.33.06 PM.jpeg

פורסם (נערך)

מהתמונות זה נראה כמו סתם בוץ / אבק שהתייבש על הרכב.. סוג של. 

 

הלכת לשטיפה שמשתמשת בסבון והכל? תלך למקומות מקצועיים שעושים פוליש ודיטיילינג לרכב ותראה מה הם אומרים על זה (כמובן רק אחרי ששטיפה עם סבון שמיועד לרכבים לא עזר). 

 

אולי זה צבע לבן שמכונות שצובעות את הכביש בפסים לבנים דהויים באמצע הלילה עברו ליד המכונית שלך וליכלכו אותה כתוצאה משאריות ריסוס באוויר? קשה לדעת. 

 

 

עריכה אחרונה על ידי DesertFox
פורסם

צלם ללא השתקפות של העצים, זה מבלבל.  על פניו נראה לי אבנית, אם כן - חומץ סנטתי 

או תכשיר ייעודי להסרת אבנית כמו CARPRO SPOTLESS יורידו את הכתמים.

 

פורסם

אעלה תמונה חדשה בלי העצים בקרוב.

לגבי השטיפה שעשיתי - אין לי מושג אם יש להם סבון או לא. זה היה בתחנת דלק בצומת רעננה דרום (קניון שרונה). מישהו יודע איפה יש שטיפת רכב כזו באזור רעננה - כפר סבא?

 

פורסם

זה עדיין נראה לי אבנית ולא קילופי לכה.  בדקת אצל בעל מקצוע? פחח, הם מבינים משהו בצבע.

כי אם זה קילופי לכה (למרות שזה לא נראה ככה) זה אבוד.

 

נסה חומץ או תכשיר ייעודי Spotless לאבנית. 

יש יבואן בארץ

במידה וזה לא יורד תהיה חייב לעבור לפוליש אפילו במקום אחד רק לוודא שזה רק אבנית עיקשת.

 

פורסם

הכתמים דהו קצת אחרי שפשוף עם חומץ אבל לא נעלמו לגמרי. לא נראה לי שזה קילופי לכה כי יש כתמים דומים גם על החלון.

×
×
  • תוכן חדש...