Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על הפרויקט המצולם. המשך להביא לנו פרויקטים מצולמים.. נהנתי מאוד לקרוא ולהסתכל.

לגבי כיווץ הקפיצים - הקומבינה שלך לא נראית בטיחותית בכלל. שהחלפתי בולמים קדמיים באיביזה אחד הקפיצים היה סורר במיוחד, והצליח להשתחרר ממכווץ הקפיצים למרות הכל. רק האבטחה הכפולה הצילה את המצב, ומנעה נזק בלתי הפיך לפנים של בני ל :smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום.

אים כול הרצון והסימפטיה ובחיי שאיין לי כלום נגדך תרשה לי לומר לך דבר אחד.

יש דברים שאסור לעשות בשום אופן כי יש סכנה מאוד גבוה לפציעה קשה. וזה דרך פסולה ומסוכנת!!!

מיילה שאת חסר אחריות ומיתאבד, עוד לצלם היליך כזה של פרוק ספירלה ולהתגעות בזה?

כמו שכתב קודמי החלפתי ברכבו בולמי זעזועים ואני לא עובד בשיטה שלך אני עובד רק עים כלים מתאמים,

ובעל הרכב היה נוכח בזמן ההחלפה ולאחר שקיוצתי את הספירלה אים מכוץ מתאים המתנתי רגע והרחקתי את בעל הרכב ואמרתי לא שזה מסוכן לא גמרתי לדבר והמכוץ קפץ . מיכיון שאני מיומן ולא חמור אז עבדתי בצורה נכונה ולא קרא כלום . אים לך זה היה קורה היתה שובר את הראש.

אגב ברחובות לפני הרבה שנים במוסך מסוים אחד המכונאים חשב שהוא חכם ועשה את מה שאתה עשיתה והוא גמר עים סדקים בגולגולת.

לסיכום יש דברים שלא משחקים איתם וזו דוגמא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואם כבר עשית את הכל לבד, אל תשכח לעשות כיוון פרונט, מאד חשוב אם אתה רוצה לשמור על הצמיגים במצב של שחיקה אחידה ועל נסיעה ישרה במהירויות גבוהות ללא משיכות של ההגה..

פורסם

אוקי, קיבלתי את הביקורת הבונה.

אני אמחק את התמונות של כיווץ הקפיץ כדי שאף אחד לא ינסה את זה.

משום מה אי אפשר לערוך. מנהלי הפורום, אנא מחקו את ההודעה המתיייחסת לכיווץ הקפיץ.

בתודה

פורסם

סוזוקי, איך הצלחת לפתוח את האום הגדול שמחבר את הבלם לתושבת?

אני צריך להחליף גומיה לתושבת ב 205 ועד כמה שאני רואה בלי מפתח אויר קשה מאוד מה גם שאין קונטרה.

אלו כלים יעודיים אני צריך להחליף תושבת גומי?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
אוקי, קיבלתי את הביקורת הבונה.

אני אמחק את התמונות של כיווץ הקפיץ כדי שאף אחד לא ינסה את זה.

משום מה אי אפשר לערוך. מנהלי הפורום, אנא מחקו את ההודעה המתיייחסת לכיווץ הקפיץ.

בתודה

שלום.

כול מה שאני יכול להגיד זו מילה אחת "כול הכבוד"

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...