Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

שוב נתקעתי. יש לי נזילת שמן גם מהקרטר שמן. פתחתי את כל הברגים של הקרטר הצלחתי לאחר מאבק ארוך להפריד את הקרטר מהבלוק. אבל הצרפתים חשבו איך עוד אפשר להציק והעבירו את צינור הפליטה מתחת לקרטר. ואופס לא ניתן להסיר את הקרטר במלי להוריד את צינור הפליטה. המצב כרגע שהקרטר מופרד מהבלוק. בקיצור אני לא יכול להתחרט (הייתי מאוד רוצה. גמר אותי הסיליקון הזה)

אשמח להכוונה ממי שעשה את זה פעם ברכב הזה או מכיר את הפרוצדורה הנדרשת להסרת הקרטר . מה צריך לעשות? ☹️😪😣

תודה רבה

פורסם

צריך לפרק את הממיר מהסעפת פליטה ומצינור הפליטה בצד השני ולהוציא את הקרטר.

אצל הרבה יצרנים זה ככה. זה לא משהו יוצא דופן.
בדרך כלל הנזילה היא מהגומיות של הבית פילטר שמן ולא מהקרטר.
מקווה בשבילך שבדקת היטב ואתה לא עושה זאת לחינם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

תודה רבה

@asix לפי מה שהבנתי הממיר הקטליטי מכיל כימיקלים מסוכנים. סליחה על הבורות. כשאני מפרק אותו מסעפת הפליטה התוכן שלו עלול להישפך?בקיצור. האם יש אמצעי זהירות שצריך לנקוט בפרוק הממיר.

בנוסף בשביל לסגור את הפינה. החיבור של הממיר לצינור לפי מה שזכור לי הוא אם שני ברגים עם קפיצים. האם יש עוד הפתעות? (אין לי דרך לבדוק את זה עכשיו. ואני לא רוצה להתקע מחר באמצע)

ושוב תודה 

• תוכן חדש...