Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מנסה לקבל עוד 1000-2000 ש"ח, אבל חודש השהיה במכירה זה הפסד של לפחות 300 ש"ח (רישוי וביטוח) ויכול להיות הרבה יותר, אם באותם שבועותתתגלה תקלה משמעותית. במאזן הכולל מדובר בסכומים קטנים, עדיף להפטר מהרכב בכמה לירות פחות ולא להתקע עם תיקון או השבתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 שעות, Crazy motorcycle כתב:

הכל טוב ויפה היפוטתית, במשפחתי ניסו למכור לפני פחות משנה מזדה לנטיס 1999, יד 1 מאישה מבוגרת עם 76 אלף קמ, טסט לחצי שנה, צמיגים מצבר חדשים. דגם מפואר עם גג, מנוע 1840. אני הימרתי שיחטף ב10k אחרי 4 חודשים ביד 2, מישהו הסכים לקנות ב4000.
מה שאני אומר, יש לך ערך סנטימנטלי לרכב הזה, זה לא הופך אותו לשווה יותר, אתה רוצה לגלגל אותו במשפחה? זה פתרון מצוין.
במכירה, תתן אותו לראשון שיתן 5k, וברוך שפטרנו, רכב עומד זה נטו בזבוז כסף.
בהצלחה

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

יש גם עיניין של היצע וביקוש; השוק מוצף במאזדה 3 בנות 10-15 שנים שנמכרות ב 10-15 אלף. פחות שמורות מהלנטיס הזו אבל צעירות בהרבה, דגם מודרני יותר, רק טסט אחד בשנה, ואמינות.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

אתם רק מחזקים את דברי. בסוף, זה היצע וביקוש. ישים מחיר הזוי, יבין מהשוק שהמחיר גבוה מדי.

וfarkash, מודעה "חיה" זה כשמתקשרים כל יום והרכב נמכר תוך שבוע. מודעה שמתומחרת נמוך מדי בצורה משמעותית זה רכב שנמכר תוך שעה ללא התמקחות. בכלל. הבנאדם בא תכלס, כדי להעביר בעלות ולקחת את הרכב.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, sorvall כתב:

אתם רק מחזקים את דברי. בסוף, זה היצע וביקוש. ישים מחיר הזוי, יבין מהשוק שהמחיר גבוה מדי.

וfarkash, מודעה "חיה" זה כשמתקשרים כל יום והרכב נמכר תוך שבוע. מודעה שמתומחרת נמוך מדי בצורה משמעותית זה רכב שנמכר תוך שעה ללא התמקחות. בכלל. הבנאדם בא תכלס, כדי להעביר בעלות ולקחת את הרכב.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

חבר פירסם טויוטה קורולה יד שניה או שלישית (הראשונה ליסינג) עם 240-250K ק"מ מהעשור הקודם או משהו כזה. לא שמורה ולא נעליים, רכב משפחתי שעובד, משנע ילדים לגן משנע משפחה בטיולים, רכב שעובד ולא מנסים אפילו להסתיר את זה. לא עברו 5 דקות התקשר אליו סוחר בא הציע 8.5 (פחות ממה שהוא ביקש) ולקח את הרכב.
מה אני יכול ללמוד מזה? שהוא פראייר? שהרכב נמכר במחיר נמוך מאוד?

אל תהיה בטוח שהרכב שלך נמכר במחיר נמוך מאוד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...