Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 שנים הייתה לי ניסאן אלמרה 2002 עם 105 אלף קילומטר. המחירון היה סביב ה 8, הוצאה למכירה ב 10 והטלפון לא הפסיק לצלצל. 

יש המון ביקוש לרכבים יפנים עם קילומטראז נמוך. לא משנה כמה נמוך השנתון. 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת אני אגיד לך לא נראה לי שאנשים יעופו על הרכב, גם עם הקילומטרז והכל זה עדיין אוטו כמעט בן 20 שנים והקילומטרז נמוך אפילו יותר מידי.

אני באופן אישי הייתי מעדיף לקנות אוטו עם יותר קילומטרז ושנה יותר חדשה

פורסם (נערך)

האמת שאני מכיר מישהו ששילם איזה 8 אלף מעל המחירון עבור סוזוקי ליאנה של אדם מבוגר שנסע לקניות ובחזרה, חנתה במקורה, 40,000 ק''מ ב-7 שנים. על הכפתורים של המזגן עדיין היו ניילונים מהמפעל. יש חובבי רכבים שמורים בקנאות, אבל ייקח לך זמן למצוא קונה כזה.

עריכה אחרונה על ידי makatuvkan

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

תתפלאו שגם לרכב 2002 יש ביקוש אפילו מחיר טוב. על הטויוטה שלי שעשתה מעל 200 אלף יש רשימה ארוכה של אנשים שמוכנים לשים בין 8/9 אלף ש"ח. 

שלא נדבר על פתקים מעל הרכב כל כמה ימים. 

רכב מתוחזק שנראה טוב, ימכר.

פורסם

הכל טוב ויפה היפוטתית, במשפחתי ניסו למכור לפני פחות משנה מזדה לנטיס 1999, יד 1 מאישה מבוגרת עם 76 אלף קמ, טסט לחצי שנה, צמיגים מצבר חדשים. דגם מפואר עם גג, מנוע 1840. אני הימרתי שיחטף ב10k אחרי 4 חודשים ביד 2, מישהו הסכים לקנות ב4000.
מה שאני אומר, יש לך ערך סנטימנטלי לרכב הזה, זה לא הופך אותו לשווה יותר, אתה רוצה לגלגל אותו במשפחה? זה פתרון מצוין.
במכירה, תתן אותו לראשון שיתן 5k, וברוך שפטרנו, רכב עומד זה נטו בזבוז כסף.
בהצלחה

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה תלוי. אם הרכב נראה כמו חדש, מצב פנימי כמו חדש, כל הטיפולים במורשה כל שנה, יד ראשוה 50 אלף ק"מ, הכל עובד - קח עכשיו 6000 שקל, תמצא ותקנה רכב כזה ב 5000 ותמכור לי. 1000 ש"ח עמלה שלך. 

אני בספק גדול מאוד מאוד שתמצא רכב כזה.

פורסם

אתה מדבר באוויר, גם אני יכול להגיד קח עכשיו.
אבל תפרסם את הרכב ביד 2 ב8000(כדי לקבל 5000) ונראה כמה זמן תתבשל עם המודעה.
אם תרצה או לא מדובר ברכב בן 20 ולדבר כזה אין הרבה קופצים.
נסה אותי

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם
לפני כשעה, Crazy motorcycle כתב:

אם תרצה או לא מדובר ברכב בן 20 ולדבר כזה אין הרבה קופצים.

לרכב רגיל עם 250-300 אלף ק"מ שנראה ככה ככה וטופל ככה - ככה, יד חמישית או שישית באמת אין קונים, מסכים במיליון אחוז. לרכב מודל 2002 שנראה חדש יד ראשונה עם קילומטרז' נמוך מאוד, יש קונים. לא במחיר גבוה אבל יש.

פורסם
לפני 23 שעות, davemustaine87 כתב:

לפני 3 שנים הייתה לי ניסאן אלמרה 2002 עם 105 אלף קילומטר. המחירון היה סביב ה 8, הוצאה למכירה ב 10 והטלפון לא הפסיק לצלצל. 

יש המון ביקוש לרכבים יפנים עם קילומטראז נמוך. לא משנה כמה נמוך השנתון. 

זה היה לפני שלוש שנים. נניח שהרכב מאבד 'רק' 1000 שח בשנה, אנחנו עדיין באיזור 7000 ש"ח. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב ש 7000-8000 ש"ח זה מחיר הגיוני לקבל על הרכב הנ"ל, כאשר ה"רגילות" נמכרות ב 3000-4000. 

פורסם

עם מצב השוק המוצף רכבים - כנראה שאתה יכוך לפרסם ב9-10 ועדיין תקבל 7-8. זה שהרכב נסע מעט לא הופך אותו ל"חדש".
מה גם שהיום אנשים כבר לא מתרגשים מקילומטראז גבוה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
לפני 6 שעות, portnoyv כתב:

מה גם שהיום אנשים כבר לא מתרגשים מקילומטראז גבוה

דווקא מאוד מתרגשים, רכב פרטי בנזין עם מעל 200.000 ק"מ סופר קשה למכור ואם זה 250.000 אז בכלל... אפילו שזה רכב ישן וצבר את ה 200 אלף האלו בנסיעה ממוצעת של 15 אלף בשנה.

פורסם

מכרתי בשבוע שעבר רכב ישן ושמור ב20% מעל המחירון ופרסמתי אך ורק מפה לאוזן ובאחד הפורומים במרשתת. הרכב נמכר תוך שעה.
יצאתי טמבל. הייתי צריך לבקש 80% מעל המחירון. עד עכשיו אנשים מתקשרים למרות שהמודעה הוסרה מיד לאחר המכירה.

למעשה, לא ברורה לי ההתלבטות שלך. זה שוק חופשי. המחירון לא מחייב דבר. בסוף, כוחות השוק קובעים. היצע וביקוש.
פרסם למכירה בסכום שנראה לך וציין במודעה " לא גמיש". מקסימום לא ימכר ותשאירו במשפחה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לפני כשעה, sorvall כתב:

פרסם למכירה בסכום שנראה לך וציין במודעה " לא גמיש". 

המחיר יכול להיות גבוה אבל לא יכול להיות מגוכח. 

לדעתי סביר לפרסם ב 10 ולמכור מ 8, לפרסם ב 20 זו בדיחה ואף אחד לא יתקשר. 

פורסם
מכרתי בשבוע שעבר רכב ישן ושמור ב20% מעל המחירון ופרסמתי אך ורק מפה לאוזן ובאחד הפורומים במרשתת. הרכב נמכר תוך שעה.

יצאתי טמבל. הייתי צריך לבקש 80% מעל המחירון. עד עכשיו אנשים מתקשרים למרות שהמודעה הוסרה מיד לאחר המכירה.

למעשה, לא ברורה לי ההתלבטות שלך. זה שוק חופשי. המחירון לא מחייב דבר. בסוף, כוחות השוק קובעים. היצע וביקוש.

פרסם למכירה בסכום שנראה לך וציין במודעה " לא גמיש". מקסימום לא ימכר ותשאירו במשפחה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

קו דק עובר בין הsweet spot לבין ״הזוי״ בתמחור של רכבים עם נתונים חריגים ורכבים ישנים בפרט.

שים מחיר הזוי תקבל אפס פניות, המודעה תישאר בלוח הרבה זמן ואנשים יתחילו לחשוד.

תפגע בול ותקבל כמות פניות גדולה, המודעה תהיה חיה ותמכור מהר.

ההרגשה שלך היא כנראה לא תואמת המציאות. יש מצב שהיית יכול לעשות עוד כמה גרושים, אבל אם היית עובר את הסף היית פשוט נתקע עם הרכב ועם טלפונים של אנשים שמשגעים אותך סתם במקרה הטוב ובמקרה הרע כלום.

לפעמים עדיף לקבל 1000-2000 שקל פחות ולהתעסק עם כמה שפחות אנשים, גם אם ה1000-2000 האלה הם לא מעט משווי הרכב.

לא יודע איזה רכב מכרת כן? הנחתי פה הרבה הנחות.

אם מכרת 106 ראלי יד שניה עם 114k ק״מ ב7000 שקל אז כן אתה אידיוט.

לגבי הסובארו אישית הייתי מפרסם ב10k זה נשמע לי מספר עגול ויפה. יציעו לך 8-10 תמכור ותשמח. גם אם אי שם בעולם היה קונה שהיה מוכן לשלם 12 או 15 זה לא שווה את ההמתנה וההתעסקות.

השאלה גם כמה הרכב ״מושלם״. כן הוא נסע מעט, אבל מה מצב הצמיגים? המצבר? הבלמים? מערכת הקרור? גומיות? מתי הטסט?

כל סעיף כזה זה כמה מאות-אלף שקל. יש לא מעט רכבים מושלמים שנופלים בחלק/כל הסעיפים האלה ואז מדובר כבר ברכב שמצריך השקעה של עוד כמה אלפי שקלים מעבר לקניה.

בקיצור, אישית מפרסם ב10, רוצה להתפרע 12 אבל לא מעבר, אבל אני לא השוק ויש מצב שתמצא איזה פסיכופט שישלם 15 יש מצב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...