Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפרסום של אקסמפלר כזה מועמד למכירה . 
האוטו יד 5 , אצל הבנאדם כמה חודשים בודדים , שהוא רכש אותו מחבר קרוב שלו .בחור צעיר ישראלי מאחד הערים בצפון על הים .

על האוטו דאופייפ וקיט יניקה , כמו כן צרוב STAGE 2 (של REVO למיטב זכרוני). 
האוטו עומד על כ 150K ק"מ . 
לטענת הבחור החבר שלו שהיה לו את הרכב , הוא היה זה שעשה את השיפורים, ועד אז הרכב היה סטוק . 
כמו כן , לפני כשנה וחצי הוחלף מנוע לאחד חדש יותר שירד מרכב 2012 בעלות של 10K . 

אני רוצה לשמוע דעתכם , האם בכלל לנסוע אליו לראות את האוטו , או שאני בכלל מפספס וזה לא אוטו ששווה לבחון . 

עכשיו , אני לא פנאט של האקסמפלר , אבל הוא נורא קורץ לי . 
אני רואה בזה שילוב יחסית אמין של מנוע וגיר , האוטו אמור להיות יחסית מאובזר כי זה דגם יחסית בחיר . 
המחיר הוא סדר גודל של K55 (כנראה פחות)תלוי כמה הוא יהיה גמיש וכמה אני יהיה עיקש במשא ומתן.

יש לי עומק כיס , אבל לא רוצה לראות את עצמי כל שני וחמישי במוסך , ומשלם על חלפים מחירים הזויים כי אין למצוא חלפים כאלה בארץ.

אני מבין שברקסים משופרים \ ברקסים בכללי ישחקו יותר מהר \ יעלו יותר , הצמיגים יעלו יותר , התיפולים אני יעשה אותם תכופים יותר . 

אני כרגע נוהג במאזדה2 , ואני רוצה לשדרג למשהו עם קצת יותר כח , שיעלה לי חיוך כשאני לוחץ על הגז , ולא סתם יחריש לי את האוזניים ולא יזוז . 
אני לא חושב שאני הולך לשפר את הרכב עוד מעבר לזה , ואני מתכנן להחזיק אותו שנתיים .
הבחור שמוכר , הוא בחור צעיר שנראה שקנה יותר מידי אוטו בשביל מה שהוא יכול לאפשר לעצמו בהינתן הקורונה . אני טיפה יותר בוגר ועם כיס טיפה יותר עמוק . 
המחשבה הראשונית שלי הייתה לחסוך עוד כמובן ולקנות S1 , אבל זה נראה לי כמו פתרון ביניים שיספק אותי לבינתיים ויעזור לי להבין בעתיד מה אני מחפש ומה יותר חשוב לי .
בנוסף . 
במרכז כל ההמלצות מפנות חד משמעית לרון. 
יש מוסך מומחה פולקסווגנים בצפון , שאפשר יהיה להסתמך על הבדיקה שלו? 
אין לי כח למכוני בדיקה שיקחו לי כסף על מסמך שאין לי מה לעשות ושכל מה שרשום שם זה כסת"ח אחד גדול . אני רוצה מוסך מומחה , שיתן חוות דעת נורמאלית. 
(המוסך שאני סומך עליו בדרום , ואני לא בטוח שאצליח לעשות איתי את הנסיעה ... )
דעתכם ? 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 11 דקות, ninickname כתב:

נתקלתי בפרסום של אקסמפלר כזה מועמד למכירה . 
האוטו יד 5 , אצל הבנאדם כמה חודשים בודדים , שהוא רכש אותו מחבר קרוב שלו .בחור צעיר ישראלי מאחד הערים בצפון על הים .

על האוטו דאופייפ וקיט יניקה , כמו כן צרוב STAGE 2 (של REVO למיטב זכרוני). 
האוטו עומד על כ 150K ק"מ . 
לטענת הבחור החבר שלו שהיה לו את הרכב , הוא היה זה שעשה את השיפורים, ועד אז הרכב היה סטוק . 
כמו כן , לפני כשנה וחצי הוחלף מנוע לאחד חדש יותר שירד מרכב 2012 בעלות של 10K . 

אני רוצה לשמוע דעתכם , האם בכלל לנסוע אליו לראות את האוטו , או שאני בכלל מפספס וזה לא אוטו ששווה לבחון . 

עכשיו , אני לא פנאט של האקסמפלר , אבל הוא נורא קורץ לי . 
אני רואה בזה שילוב יחסית אמין של מנוע וגיר , האוטו אמור להיות יחסית מאובזר כי זה דגם יחסית בחיר . 
המחיר הוא סדר גודל של K55 (כנראה פחות)תלוי כמה הוא יהיה גמיש וכמה אני יהיה עיקש במשא ומתן.

יש לי עומק כיס , אבל לא רוצה לראות את עצמי כל שני וחמישי במוסך , ומשלם על חלפים מחירים הזויים כי אין למצוא חלפים כאלה בארץ.

אני מבין שברקסים משופרים \ ברקסים בכללי ישחקו יותר מהר \ יעלו יותר , הצמיגים יעלו יותר , התיפולים אני יעשה אותם תכופים יותר . 

אני כרגע נוהג במאזדה2 , ואני רוצה לשדרג למשהו עם קצת יותר כח , שיעלה לי חיוך כשאני לוחץ על הגז , ולא סתם יחריש לי את האוזניים ולא יזוז . 
אני לא חושב שאני הולך לשפר את הרכב עוד מעבר לזה , ואני מתכנן להחזיק אותו שנתיים .
הבחור שמוכר , הוא בחור צעיר שנראה שקנה יותר מידי אוטו בשביל מה שהוא יכול לאפשר לעצמו בהינתן הקורונה . אני טיפה יותר בוגר ועם כיס טיפה יותר עמוק . 
המחשבה הראשונית שלי הייתה לחסוך עוד כמובן ולקנות S1 , אבל זה נראה לי כמו פתרון ביניים שיספק אותי לבינתיים ויעזור לי להבין בעתיד מה אני מחפש ומה יותר חשוב לי .
בנוסף . 
במרכז כל ההמלצות מפנות חד משמעית לרון. 
יש מוסך מומחה פולקסווגנים בצפון , שאפשר יהיה להסתמך על הבדיקה שלו? 
אין לי כח למכוני בדיקה שיקחו לי כסף על מסמך שאין לי מה לעשות ושכל מה שרשום שם זה כסת"ח אחד גדול . אני רוצה מוסך מומחה , שיתן חוות דעת נורמאלית. 
(המוסך שאני סומך עליו בדרום , ואני לא בטוח שאצליח לעשות איתי את הנסיעה ... )
דעתכם ? 

אישית, כל סיפור שמוכרים לי אני לא קונה. באותה מידה זה יכול להיות שיפרתי את רכב, דפקתי את המנוע, הרכב אוכל מלא שמן ואני מת להיפטר ממנו.

החלפת מנוע, ק"מ לא מושך במיוחד ועוד. אם אתה לא לחוץ חפש רכב שמור במחיר הגון. אין מציאות

פורסם

הרכב יד 5.

אתה תהייה השישי.

הרכב בבעלות המוכר מס' חודשים בלבד. ומסופר על רכישה מחבר (לא קונים ולא מוכרים מ/לחברים. גם לא מאמינים לכל מה שמספרים לך).

גם החלפת מנוע (בגלל או אחרי השיפורים ?).

יש הסטוריית טיפולים מתועדת ?

מבין את הרצון שלך לרכב עם יותר כח, אבל לדעתי יש כאן יותר מדיי סימני שאלה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי, עזוב. עם השיפורים לא תוכל לעבור טסט. הרכב כנראה שבר מנוע בעבר כנראה גם בעקבות שיפור.

הרכב ככל הנראה עומד למכירה כי בעליו הנוכחי כבר נתקל בבעיות. מציעים לך לקנות בעיות במחיר מציאה , אני הייתי בורח.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יש לי רכב כזה בדיוק, שנת ייצור 2011.

המנוע הזה אמין מאוד ואם הוחלף זה מחשיד שכנראה התעללו ברכב וגמרו את המנוע. זאת אינדיקציה לגבי המצב של שאר המכלולים שכנראה גם עייפים.

סטייג' 2 זה לא "משופר קלות". לא אתפלא אם הרכב ננהג תחת עומס באופן קבוע על כל המשתמע מכך.

יד 5 זה גם לא מעט. נניח שכל אחד מהבעלים ניסה למכור את הרכב במשך חצי שנה - אז הרכב כנראה לא טופל היטב במשך 3 שנים לפחות (חצי שנה כפול 5) כי רוב בעלי הרכב מתחילים להזניח כשהם מחליטים להפטר ממנו.

כמובן יתכן שהרכב בונבונירה. אין לי מושג כי לא ראיתי אותו.

אני רק מציין שחשוב לבדוק את כל הפרטים לעומק כדי לא להכנס לבור ללא תחתית.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...