Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 0 ק"מ כנראה יהיו הנחות

הרכב כבר עלה לכביש

שוכב במגרש והמחירון שלו יורד.

ואף אחד לא יקנה רכב שנשארה לו אחריות של שנתיים וחצי במקום 3 במחיר רגיל.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לפי מה שידוע לי משרד התחבורה נתן ליבואנים ארכה של שלושה חודשים בגיול של רכבים, כך שרכב יירשם 0 ק״מ רק אחרי שנה ושלושה חודשים ממועד היצור.

לי נראה שחודשים מאי ויוני יראו ירידה במסירות, אבל באמצע יולי השוק יחזור לקדמותו (בהחנחה ואין התפרצות נוספת של המגיפה).

פורסם
לפני 10 דקות, asafasraf כתב:

לפי מה שידוע לי משרד התחבורה נתן ליבואנים ארכה של שלושה חודשים בגיול של רכבים, כך שרכב יירשם 0 ק״מ רק אחרי שנה ושלושה חודשים ממועד היצור.

לי נראה שחודשים מאי ויוני יראו ירידה במסירות, אבל באמצע יולי השוק יחזור לקדמותו (בהחנחה ואין התפרצות נוספת של המגיפה).

לא מדבר על היבואנים

אלא על חברות ליסינג שמחזיקות מלאי רכבים 0 ק"מ

שחודשיים אף אחד לא בא לקנות ואולי גם לא יבוא

פורסם

הניסיון להלחיץ היה מתון מאד. סיפרו שיש מכונית אחת או שתיים בכל צבע, רק באחת הסוכנויות ניסו לשכנע אותנו לשלם מקדמה על מנת לשמור מכונית.

דרך אאגב, ההפתעה הגדולה ביותר היתה שהפאביה לא קיימת ולא תגיע לפני סוף השנה. לכן לא מניתי את סוכנות סקודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הציבור אולי יחזור אבל מה שכן השתנה היא הריבית על המימון. הבנקים שינו את התנאים. המימון יקר יותר וזה לא ישתנה בשנה הקרובה .

פורסם

דווקא אתמול דיברתי עם חבר שעובד באחת סוכנויות של היבואנים. אמר שקיבל דף מעודכן מהבנקים. בדקנו יחד - הריביות זהות  לאלו שהיו בעדכון הקודם לפני הקורונה.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעניין . אז הבנקים ייקרו את הריבית למשכנתאות ולעסקים קטנים בכ 25% כדי לקזז התייקרות בענף הרכב ?

משהו לא מסתדר פה .

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001324730

פורסם

יכול להיות, (אני לא מכיר את המספרים) שחלק גדול מהמימון בענף הרכב הוא חוץ בנקאי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

במימון החוץ-בנקאי הריבית גבוהה מאד גם כך (לדוגמא הריבית המקובלת בפמה מימון רכב היא 8-9% לשנה אפילו באתר של פמה כתוב הריבית אטרקטיבית לעומת ריבית החובה בבנק...

במימון ישיר גובה הריבית לא שונה בהרבה)

בשוק האשראי לרכב בשל הפשטות של לקיחת הלוואה (לעומת משכנתא למשל) התחתרות הרבה יותר גדולה והריביות נמוכות בהתאם (מדובר על אשראי בנקאי)

אשראי בנקאי עם הפניה מהיבואן עומד עכשיו על P+0.6% שהם כ-2.2%

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבעיה הגדולה של היבואנים וחברות הליסינג תהיה מלאי הסגירה בדצמבר 2020.

אם לפי הצפי,אנחנו עתידים לחוות גל שני של הנגיף אז היבואנים  וגם חברות הליסינג צפויים להישאר עם מלאי סגירה גבוה מה שיותיר להם רק ברירה אחת כדי לשרוד-הנחות גדולות ומבצעים בסוף שנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בינתיים אני לא רואה באתרים של ה-"0" ק"ם, ירידות מחירים.

לאחר בדיקה באתרים, CARCOST, CARCLICK, MOTODEAL, על רכבים קטנים ומשפחתיות, המחירים נשארו די זהים, בהתאם לירידת הערך שלהם לפי חודשי עלייה לכביש, ולא בהתאם להתקדמות המגפה.

כמובן שלקוחות פוטנציאליים,{מחושבים}, יהססו לפני קניית רכב בתקופה כזו של אי וודאות, לגבי חיסון, תרופה, או חשש מהתפרצויות שיגיעו. אם יגיעו, ומקווה שלא. 

אך לפי המצב בשטח, אני רואה הרבה זלזול בהתנהגות, אי שמירת מרחק, במיוחד בסופרים, מסכות שתלויות על הסנטר, ולא מכסות את מקורות העברת הנגיף, וגם האופוריה בדבר כמות החולים החדשים היומית, הנמוכה, שהיא תוצאה של יחס ישיר לכמות הבדיקות היומית.  

כרגע חברות האינטרנטיות של ה-0 ק"ם משדרות "עסקים כרגיל" מבחינת תמחור רכבים.

אבל לא לשכוח שהחברות הללו עם סוג של "תיווך" בין הלקוח, לחברות הליסינג הגדולות ש"רעבות" כרגע למזומנים, ומהר.

למרות המחירים "הרשמיים" שמפורסמים באתרי ה-"0" ק"ם, ולאחר קבלת פרטי החברה שמוכרת את הרכב, כבר בשיחות טלפוניות ישירות מול החברות הללו ניתן להשיג הנחות לא רעות בכלל  על מגוון סוגי רכבים, שמפורסמים באתרי המתווכים.

אז ירידות מחירים, זו עובדה קיימת, רק לא באופן רשמי.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, colauti 9 כתב:

אם לפי הצפי,אנחנו עתידים לחוות גל שני של הנגיף אז היבואנים  וגם חברות הליסינג צפויים להישאר עם מלאי סגירה גבוה מה שיותיר להם רק ברירה אחת כדי לשרוד-הנחות גדולות ומבצעים בסוף שנה.

יש כאן שאלה שכנראה אין לנו תשובה עליה: מה קורה עם הייצור. אם היצרנים נפגעים בגלל מה שקורה בסין או תחלואה וסגרים באתרי הייצור שלהם יתכן שלא תהיה בעיית מלאים, אלא דווקא מחסור. 

כאמור, ביקרתי אתמול בסוכנות סקודה כדי להתעניין בפאביה. לא רק שאינה קיימת במלאי, אלא לא צפויה לחזור בחצי השנה הקרובה. נשמע כמו בעייה קשה בייצור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, colauti 9 כתב:

לא ממש - משתי סיבות:

1) כל התכנון ל-2020 השתבש גם אצל היצרנים, וגם אצל היבואנים, ורבות מההזמנות העתידיות של כלי רכב בוטלו ע"י היצרנים כי הייצור נעצר, ויתכן דווקא שיהיה מחסור בכלי רכב חדשים בהמשך השנה.

2) עוד לפני משבר הקורונה דובר על הארכת האפשרות למכירת רכב כחדש מ-12 חודש מיום הייצור ל-18 חודש, ולכן אם יהיו יבואנים שיתקעו עם סחורה הם עדיין יוכלו למכור אותה כחדשה.

לפני 42 דקות, yossiaviel כתב:

בינתיים אני לא רואה באתרים של ה-"0" ק"ם, ירידות מחירים.

לאחר בדיקה באתרים, CARCOST, CARCLICK, MOTODEAL, על רכבים קטנים ומשפחתיות, המחירים נשארו די זהים, בהתאם לירידת הערך שלהם לפי חודשי עלייה לכביש, ולא בהתאם להתקדמות המגפה.

כל האתרים שהזכרת הם אתרים שלא מחזיקים מלאי, אלא מפרסמים דגמים שנמצאים במלאי של מישהו אחר (או לא נמצאים) זאת אומרת שבהרבה מהמקרים אתה תבחר רכב באתר ויתקשרו אליך כדי להגיד שאין את הרכב שבקשת במלאי, וינסו למכור לך מה שקיים במלאי.

בנוסף - האתרים הללו ממש לא מתעדכנים ברזולוציה כזאת שאפשר להסיק מהם משהו על מצב השוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

האם החברות (יבואנים)  מזמינות מלאי גדול מראש או על בסיס חודשי כלומר כל חודש בחודשו ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...