Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שתקופה ארוכה אני התהלכתי בתחושה "שדפקתי את המערכת". ואני זה שחי ב2020 זה שיודע לקנות בצורה מושכלת בעידן החדש, זה שלא נותר מאחור עם צרכנות ארכאית מודה -טעיתי.

אמל"ק -כנראה שבישראל אין תחליף לקניה פיזית מחנות אמינה.

אז כך קניתי כמה מוצרים לבית בתקופה האחרונה מכמה ספקים/חנויות שונות. הצד ששוה לכלום היה עיכוב משמעותי בזמן השילוח + אפס שירות לקוחות והכוונה אפס! אפשר להמתין בקווים 40 דקות ללא מענה או לשלוח ווטצאפ ולקבל הודעה גנרית "פנייתך חשובה לנו נטפל בהקדם" וזהו בגדול!

נאלצתי לממש אחריות בשני מקרים-

1- מוצר חשמלי שהגיע שבור. 

2- כסא משרדי פגום.

כבר יצא לי המיץ לרדוף אחרי שירות הלקוחות החמקמק בשתי המקרים. דוגרי התייאשתי.

חכם לומד מטעויות של אחרים - חשבו פעמיים אם החסכון שווה לכם שירות לאחק הקנייה בין לא קיים למזעזע. ובנושא הזה הקורונה לא פסחה על שום מקום שהזמנתי ממנו. 

פורסם

מה שאתה מתאר אינו יחודי לתקופת הקורונה.
יכלת לקבל מוצר שבור גם לאחר ביקור בחנות.
השירות אצל הרבה הספקים הוא חרא גם בתקופה רגוע ולכן בתקופה כזו הוא יכול להיות רק יותר גרוע.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין חדש תחת השמש. אני עברתי לאמזון גם בשביל המוצרים הכי מגוחכים שיש,

מהסוג שאפשר להשיג בארץ (תיאורטית. בעיר אחרת. בעוד חודש. אה אופס התבלבלת, מה פתאום הזמנת את זה אצלנו?!).

כל עוד הסגר של אמזון נמשך, אני חורק שיניים ולא מזמין כלום. שום כלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מתלונן על זה שקיבלתי מוצר שבור. זה יכול לקרות לכל אחד ואחת- השאלה מה קורה מכאן מרדף חסר תוחלת אחרי שירות לקוחות עם דיליי מטורף/ מחזיר לחנות מזדכה או מחליף ונגמר הסיפור ב10 דקות.

(קח דוגמא לשירות לקוחות אטום. המוצר שהגיע שבור הינו שואב אבק רטוב יבש. מה ששבור זה "הדלי/מיכל" של השואב שהגיע סדוק. המוצר נקנה לפני פסח בשביל ניקוי ספציפי שהייתי צריך אז. ביקשתי יפה להשתמש בשואב איך שהוא ושיחליפו לי רק את המיכל הסדוק כי השאר תקין- והתשובה היעקשת היא או שתשתמש ותאבד אחריות או שנחליף לך קומפלט טמטום!)

לגבי הכיסא המשרדי- נניח ותפסתי אותם והם רוצים את הכסא הפגום בכדי לבחון אותו (דרישה הגיונית ולגיטימית) אין היתכנות כלכלית לפנות יום שלם ולהגיע ליבואן בשביל כסא של 650 שקל. בדיעבד היה נכון לקנות אותו ב100 שקל יותר בדיוק בשביל למנוע תקלות כאלה.

באתי עם גישה של קניות מאמזון/איביי/ואפילו אליאקספרס לקנייה בארץ. וזה טעות זה הלקח שלי לפחות. 

פורסם
אז לאחר שתקופה ארוכה אני התהלכתי בתחושה "שדפקתי את המערכת". ואני זה שחי ב2020 זה שיודע לקנות בצורה מושכלת בעידן החדש, זה שלא נותר מאחור עם צרכנות ארכאית מודה -טעיתי.

אמל"ק -כנראה שבישראל אין תחליף לקניה פיזית מחנות אמינה.

אז כך קניתי כמה מוצרים לבית בתקופה האחרונה מכמה ספקים/חנויות שונות. הצד ששוה לכלום היה עיכוב משמעותי בזמן השילוח + אפס שירות לקוחות והכוונה אפס! אפשר להמתין בקווים 40 דקות ללא מענה או לשלוח ווטצאפ ולקבל הודעה גנרית "פנייתך חשובה לנו נטפל בהקדם" וזהו בגדול!

נאלצתי לממש אחריות בשני מקרים-
1- מוצר חשמלי שהגיע שבור. 
2- כסא משרדי פגום.

כבר יצא לי המיץ לרדוף אחרי שירות הלקוחות החמקמק בשתי המקרים. דוגרי התייאשתי.

חכם לומד מטעויות של אחרים - חשבו פעמיים אם החסכון שווה לכם שירות לאחק הקנייה בין לא קיים למזעזע. ובנושא הזה הקורונה לא פסחה על שום מקום שהזמנתי ממנו. 
מסקרנות, לפי מה החלטת איפה לקנות?
מחיר, איכות מוצר, המלצה מחברים?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

איזה צירוף מקרים... היום הזמנתי שואב אבק (אחרי שקצת התייאשתי מהקודם, בכל זאת פסח) ואני זומם על כיסא מחשב חדש.

אין לי עדיין חוויות אמיתיות, אבל בכל זאת:

א. אני תמיד מעדיף חנויות קטנות (יחסית) וותיקות על רשתות גדולות. חנות קטנה שהבעלים שלה הוא גם מי שעובד בה, בטח אחת ששורדת כבר לא מעט שנים, יודעת שלקוח מרוצה זה מה שמחזיק אותה בחיים, בטח יותר מנציג שירות לקוחות ממורמר ברשת גדולה שמקבל מינימום ועונה לשיחות מהבית.

ב. התקשרתי לפני כדי לראות שיש עם מי לדבר, ענו מייד ואפילו הזהירו מראש שאין במלאי ויקח כמה ימים עד שיהיה. מבחינתי זו התחלה מעולה - במקום להגיד שהכל טוב ואז להמציא תירוצים, מספרים לי את האמת. מאוד התרשמתי.

ג. היה אפשר לקנות את אותו שואב ב-20 ומשהו ש"ח פחות באיזה אתר מפונפן שאי אפשר היה למצוא מי עומד מאחוריו. וויתרתי מראש.

בסה"כ, מהניסיון שלי פשוט צריך למצוא מקום שברור לך מראש שיודע לתת שירות. לא קל, אבל יש כאלו. סתם להזמין מהמקום הכי זול בזאפ או מרשת גדולה הופך הרבה פעמים לחוויה מאוד מתסכלת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

+1, תמיד מעדיף להזמין בחנות שמכירים אותי ואני לקוח קבוע במשך שנים, ממש לא מעדיף לחסוך כמה שקלים וללכת למקום לא ידוע/שלא מכירים כי אחר כך אתאכזב בשירות .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 4 שעות, sorvall כתב:

מסקרנות, לפי מה החלטת איפה לקנות?
מחיר, איכות מוצר, המלצה מחברים?

בארץ אני כמובן מחפש בזאפ. אבל בוחר את החנות שנראית יותר רצינית לפי הביקורות והוותק. בד"כ אני מסתדר עם רמת השירות בארץ (בלית ברירה שאין אפשרות להזמין מאמזון) אבל עם הקורונה זה הפך לבלתי נסבל.

עוד דוגמא משלוח מרשת כלי מטבח מוכרת מאוד. זמן האספקה היה 10 ימי עסקים הגיע לאחר 14 ימי עסקים כשלא הייתה אפשרות כלל ליצור קשר לגבי ההזמנה. למזלי החבילה הייתה שלמה ותקינה.

פורסם

אני מזמין מהחנות הכי זולה שיש

כי אני יודע שלא משנה מה האחריות בארץ שווה לת*ת

יוציאו לך את המיץ עד שיחזירו לך -יחליפו לך 

אלא אם כן זה במסגרת ה30 יום הראשונים

פורסם

זה לא לגמרי נכון. יש עסקים שיהיו שם בשבילך כי הם מבינים ששירות טוב מביא לקוחות חוזרים, ולקוחות חוזרים זה מה שיעזור לך אחרי מחר בבוקר. והם גם מביאים חברים. יכול להיות גם שזה פשוט עניין של אופי - יש אנשים עם תודעת שירות, ויש כאלו שרק מנסים להרוויח כל שקל שאפשר.

זה קצת נדיר, אבל זה קיים.

• רעיון טוב! 2

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, hwgeek כתב:

+1, תמיד מעדיף להזמין בחנות שמכירים אותי ואני לקוח קבוע במשך שנים, ממש לא מעדיף לחסוך כמה שקלים וללכת למקום לא ידוע/שלא מכירים כי אחר כך אתאכזב בשירות .

למכור כולם יודעים השאלה היא מה קורה כאשר יש תקלה. טיב השירות במקרה של תקלה יכולים לגלות רק אחרי שנים רבות של עבודה מול אותו בית עסק. 

דוגמא אישית רכשתי מחנות מחשבים מאוד "נחשבת" בשם IQPC מפרטים בעשרות אלפי שקלים לאורך השנים. הייתה לי איתם תקלה כתבתי על זה פוסט בפורום HWZONE ז"ל. בעל העסק התקשר ואיים עלי כמו בהמה שהוא יתבע אותי כי אני הורס את המוניטין של העסק שלו. מאז חלפו 11 שנים וכף רגלי יותר לא דרכה בחנות שלו. 

דוגמא אחרת TMS גם מהם רכשתי חלקים בעשרות אלפי שקלים לאורך השנים. לפני חצי שנה עשיתי הזמנה למארז שרציתי לתת למישהו מתנה. TMS ייבשו אותי קרוב לשבוע אחרי ביצוע הזמנה ללא קול וללא עונה למרות שנתתי להם את כל הפרטים כולל פרטי כרטיס אשראי. בסופו של דבר התקשרו אלי פעם אחת (!) לא עניתי כי הייתי בישיבה וביטלו את ההזמנה שלי. שלחתי מייל  ל"מנהל" מכירות "מוזמנים להתקשר אני זמין" הוא ענה לי "מוזמן לעשות הזמנה חדשה" אני עניתי לו "בהצלחה בתחרות מול אמזון". TMS לא יראו ממני שקל. בבלאק פריידי רכשתי באמזון באנדל נהדר של מעבד AMD + זיכרון + לוח אם פצצה + SSD במחיר מעולה. הוספתי עוד 100 שקל בשביל משלוח מהיר תוך שבוע וחצי החבילה הייתה אצלי בבית. תענוג. אני לא צריך שמנהל מכירות מטומטם ב-TMS יעשה לי טובה שהוא מוכר לי וינהל איתי משחקי כבוד במיילים.

דוגמא נוספת הזמנתי Airpods Pro ברשת Go Mobile. אני מגיע לאסוף את ההזמנה ו"מנהל" הסניף תחילה מתעלם ממני למרות שהסניף ריק לגמרי ואחר כך מתחיל לשחק אותה "אני לא מכיר הזמנה כזאת. מי אמר לך להגיע? אני לא שמעתי על דבר כזה". כעבור מספר דקות כבודו טרח לסובב את הראש שלו ומצא שקית יפה של Go Mobile עם ההזמנה שלי ממש מתחת לאף שלו. 

בקיצור למדתי שמה שאפשר להזמין מחו"ל תמיד צריך להזמין מחו"ל. מה שאי אפשר להזמין מחו"ל וממש חייבים לרכוש צריך לקחת סיכון בישראל ולצאת מנקודת הנחה שכאשר תהיה תקלה לא יהיה עם מי לדבר.  

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מקווה שאמאזון יחזרו מהור חזרה לשגרה עם ישראל, ממש מבאס בלי אמאזון, במיוחד במחשבים ואלקטרוניקה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

במחשבים כדאי לנסות את pcholic (ארז, חבר פורום לא מאוד פעיל) ואת זיגזג2000. אין להם מגוון ומלאי כמו של אמזון, אבל יש שירות מעולה.

• רעיון טוב! 1

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

קטע בדיוק לפני רגע קיבלתי הודעת SMS מ-IQPC לגבי מבצעים. לא היה לי קשר עם החנות הזאת מעל 11 שנים. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...