Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מתקרב ל3 שנים וכמעט 40 אלף ק"מ עם ה208 שלי וככול שהזמן עובר מרגיש שאולי הגיע הזמן להשתדרג.

יש קצת מזומן נזיל בחשבון אבל אני חושב 10 פעם לפני שאני מוציא שקל מהכספומט ומעדיף לחסוך כמה שיותר.

מכיוון שאני סה"כ מרוצה מה208 אני פוזל לכיוון ה308 מדובר בתוספת כסף קטנה יחסית (כ 10-15 אלף ש"ח) שאני יכול לספוג בלי להרגיש בגדול.

רציתי לשמוע חוות דעת מבעלי ה308 על המזגן אין לי סבילות חום בעליל והמזגן החלש ב208 קצת מפריע ומהווה אחת מהסיבות העיקריות שדוחפות אותי להשתדרג.

אשמח לחוות דעת מעבר לכך גם כן ואם מישהו פו רכש 308 ראיתי בלוחות שיש אקזמפלרים גם ב25 אלף אשמח לשמוע אם יצא לכם לראות רכבים שמורים באזור ה30-35 אלף?

פורסם

לא יודע איך המזגן ב-308 ביחס ל-208.

מה שאני כן יכול להגיד לך - על הנייר מדובר בתוספת כסף קטנה יחסית, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאתה תקנה רכב שאתה לא יודע מה ההיסטוריה שלו ב-100% וייתכן ותצטרך להשקיע בו, לבצע יישור קו וכו'.

יש סיכוי טוב שזה לא יגמר ב-10-15 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחת התלונות ששמעתי הרבה על הרכב היא שהשליטה על המזגן מתבצעת דרך המסך מולטימדיה, ואין כפתורים פיסיים למזגן בכלל. יש כאלה שזה מפריע להם. לא יודע לגבי העוצמה שלו אבל...

פורסם
לפני 6 שעות, MostlyWicked כתב:

אחת התלונות ששמעתי הרבה על הרכב היא שהשליטה על המזגן מתבצעת דרך המסך מולטימדיה, ואין כפתורים פיסיים למזגן בכלל. יש כאלה שזה מפריע להם. לא יודע לגבי העוצמה שלו אבל...

אמנם נסיעה כנוסע במונית של 308 דיזל סטיישן, דגם לדעתי אחרי המתיחת פנים כי היה לו פנסי לד, והמזגן היה די סבבה יחסית ליום קיץ חם (בוודאות טוב בכמה רמות מהמזגן שיש בסקודה סופרב החדשה)

פורסם (נערך)

אוטומט תוספת כוח ומזגן מעולה.

בקיצור כול מה שחסר לי נשאר למצוא אקזמפלר טוב.

מה דעתכם על הטרייד אין של טרייד מוביל? שוחטים? או שאפשר להוציא מהם עסקת טרייד סבירה?

מומלץ לבצע לרכב תיקונים של סימוני פתיחת דלתות ושפשופי חניה קלים לפני?

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

בתור בעלים של 308 מזה 45 אלף קמ, אין כל בעיה עם המזגן, הוא מתמודד היטב עם כל תנאי חום באזורינו ללא רבב.
אני קורא הרבה טענות על זה שהבקרה של המזגן הינה דרך מסך-אכן גם אני הייתי מעדיף פקד מכאני, אבל לא כצעקתה, מסתדרים עם זה וזה באמת שולי מאוד.

פורסם

ממליץ לקנות מלובינסקי טרייד.

שים לב לשרשורים לגבי רצועת התזמון.

במחירים שהרכב הזה נמכר לפני הקורונה הוא מציאה ואם תהייה ירידת מחירים אחריה אז בטח ובטח שזו מציאה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון הייתי היום בלובינסקי טרייד.

רוצים יותר מ40 אלף שקל על אקזמפלר עם טיפה יותר מ100 אלף ק"מ ואחרי שתי תאונות (אחת כנראה קטנה עבודות מרכב בלבד ואחת יותר רצינית שכללה החלפת פגוש תומך פגוש ופנס).
היה עוד רכב אחרי החלפת מנוע ב47 אלף ק"מ אבל אחרי שראו שאני יודע לקרוא את היסטוריית הטיפולים סירבו להראות לי אותה.
טרייד מוביל דיברו על אזור ה57 אלף שקל לשנת 15 עם אזור ה100 אלף ק"מ.

אולי לנסות גם את אופרייט?

פורסם

אני דווקא לא מסכים עם ההמלצה על לובינסקי טרייד, בשתי הרכבים האחרונים שחיפשתי לעצמי עברתי דרך מס' סניפים של לובינסקי וכל פעם יצאתי משם עם טעם מר והרגשה שהם פשוט לא רוצים למכור ומציעים מחירים מפורכים בשיטת המצליח לרכבים עם עבר ליס ומס' תאונות כאלה ואחרות.
על רכבים כאלה רצו מחירון מלא עם ירידה קטנה של "רצון טוב" ועוד כל מיני שקרים כמו "השבחה".
לכן כל פעם מהר מאוד הבנתי עם מי יש לי עסק ויצאתי החוצה, בטח ובטח אם לא מראים לי את היסטוריית הטיפולים הייתי קם והולך במקום, לא משנה אם אני קונה רכב ב20 או ב200 אלף שח.

בנוגע לטרייד מוביל מנסיון שלי איתם, שווה להגיע לסניף ואם אתה מראה שאתה רציני עם כסף ביד ומוכן לסגור עסקה, אתה תופתע לגלות כמה גמישות יכולה להיות מהמספר שנקבו לך במוקד המרכזי.

לא הייתי מוותר בלי לנסות, ובכללי לא ממליץ לקנות רכב כזה עם עבר ליס'-סה"כ מדובר ברכב אמין וטוב אך הוא דורש תחזוקה קפדנית וידיים מקצועיות, מה שמאוד נדיר לראות תבחזוקת שבר של חברות הליס'.
גם סיפורים ואגדות על "אחריות" "השבחה" של חברות הליס לא הייתי תולה הרבה תקווה, תריץ חיפוש כאן בפורום על אנשים שנאלצו לממש את האחריות וגילו כי היא אינה שווה את הדף עליו היא רשומה.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, alex321 כתב:

בנוגע לטרייד מוביל מנסיון שלי איתם, שווה להגיע לסניף ואם אתה מראה שאתה רציני עם כסף ביד ומוכן לסגור עסקה, אתה תופתע

אני אכן הןפתעתי מכך שלא היה קשר בין מה שאמר לי הנציג החביב לטופס הרכב.

במה מדובר? כשרכב נכנס יש טופס שנותנים למוכר והעתק נשאר אצלם. תבקש לראות אותו.

יש להם גם טופס בדיקה שהם שולחים את המוכר לבצע כשרכב נכנס. שווה מה ששווה אבל קיים במערכת.

רכב שאמרו לי ש"נכנס השבוע" היה במגרש כבר מעל חודשיים. ריתוך מוזר שאמרו שהגיע כך מהייצור היה תיקון מעיכה. טיפולים שאמרו לי שהיו בזמן לא נבראו (טלפון למרכז השירות שבמקרה יש לי שם מכר).

אכן היתה גמישות משמעותית במחיר וכל זה לא אומר שהרכב לא טוב.

לגבי לובינסקי T, יש כנראה הבדלים גם בין הסניפים , אבל גם תקופתי (לי ניסו בכוח לדחוף יונדאי 20 שאיזה 5 או 6 חנו שם). הרבה פחות גמישות במחיר ואין תחושה שדחוף להם למכור.

לגבי "השבחה", שזה בעצם "קלקול", עדיף לקבל הנחה נוספת ולטפל בפגמים לבד.

308 VFM טוב ואפגרייד משמעותי על ה-208, אתה תהנה מאקזמפלר שמור.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

את העובדה שאתה רוצה טרייד על הרכב שלך, תשמור לעצמך.

אחרי שתסגרו מחיר שתרגיש נוח איתו, תשלוף את הקלף ותראה שהמחיר מתעדכן.

לצערנו, זו הדרך היחידה שתדע את השווי האמיתי של העסקה.

פורסם
לפני 22 דקות, stum כתב:

את העובדה שאתה רוצה טרייד על הרכב שלך, תשמור לעצמך.

אחרי שתסגרו מחיר שתרגיש נוח איתו, תשלוף את הקלף ותראה שהמחיר מתעדכן.

לצערנו, זו הדרך היחידה שתדע את השווי האמיתי של העסקה.

זה מה שעשיתי וקיבלתי את ההצעות הלא משתלמות שרשמתי עליהן מעלה.

אמרתי לעצמי שאולי אם ה308 יקרה לפחות יתנו לי עסקת טרייד משתלמת ויציאו לי מחיר טוב על 208.

7,000 שקל הציעו לי להוריד מהמחיר של ה308 אם אני מוסיף את ה208 שלי לטרייד.

בין היתר הגעתי עם מזומן ביד אבל ההרגשה שקיבלתי היא שהם פשוט לא רוצים למכור לאנשים שמבינים ומבלבלים להם את השכל ומחפשים את התורן שיאמין לבדיקה שלהם ולאחריות המורחבת ויקח רכב במחיר מופקע בגלל זה.

• תוכן חדש...