Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בעבר בלובינסקי טרייד, זה לא שהם לא רוצים למכור.

הם רוצים למכור מה שיש להם.

אם הייתה להם 308 מלוקקת יד1 ק"מ נמוך עם היסטוריה מעולה - היו מוכרים לך אותה.

אבל אין להם.

יש להם 308 סטיישן שחזרה מליסינג.

אני קניתי 308 (דור ישן) יד 1 שנראתה כמו חדשה במחיר מעולה. אחלה עסקה.

אחרי כמה חודשים חזרתי כי רצינו להחליף רכב אחר ולא היה להם שום דבר רלוונטי שהיה שווה להסתכל עליו.

אז זה פשוט עניין של היצע. 

308 פרטיות לא נמכרות כל כך מהר. חבר חיפש אחת לפני תקופת הקורונה והרבה ישבו לא מעט זמן, בייחוד אלו שאנשים ביקשו עליהן מחיר שקרוב למחירון.

פורסם

ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא ניסיון נואש של לובינסקי לשמור על המחירון של המשומשות גבוהה.

פורסם (נערך)

אם הם היו רוצים למכור הם לא היו מציעים לי לקנות רכב אחרי 2 תאונות ביותר מ40 אלף ורכב ללא היסטוריה ברורה אחרי החלפת מנוע קרוב ל50 אלף.
העניין עם ההיסטוריה בכלל אבסורד אני מגיע לקנות רכב עם מזומן והם מסרבים להראות לי היסטוריית טיפולים כי אי אפשר לפתוח אותה במחשב וחייב להדפיס אותה והם לא יכולים לבזבז נייר על כול אחד? וכדי שהם יהיו מוכנים להדפיס אני צריך לשריין את הרכב ולתת מקדמה של 1500 ש"ח עוד לפני שראיתי את הרכב? 

יש ביד2 פרטיות במחיר נמוכים יותר עם פחות קילומטראז... לפחות במקרה של הרכב השני שעבר החלפת מנוע אם הוא נקי וללא תאונות ויש לי היסטוריית טיפולים הייתי מוכן להעיף עליו מבט במחיר הנכון אבל במצב הנתון שבו הם מתבנקרים על מחירון+- ולא מוכנים להראות היסטוריה שיחפשו לעצמם פראיירים תורנים לרכב ליסינג שכנראה עבר חיים לא קלים בזמן שיש לי חלופות פרטיות ביד2 במחיר נמוך יותר פשוט מראה שהם לא רוצים לעשות עסקים או מנסים לשמר על מחירים גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם
לפני 15 שעות, Nakamichi כתב:

קניתי בעבר בלובינסקי טרייד, זה לא שהם לא רוצים למכור.

הם רוצים למכור מה שיש להם.

אם הייתה להם 308 מלוקקת יד1 ק"מ נמוך עם היסטוריה מעולה - היו מוכרים לך אותה.

אבל אין להם.

יש להם 308 סטיישן שחזרה מליסינג.

אני קניתי 308 (דור ישן) יד 1 שנראתה כמו חדשה במחיר מעולה. אחלה עסקה.

אחרי כמה חודשים חזרתי כי רצינו להחליף רכב אחר ולא היה להם שום דבר רלוונטי שהיה שווה להסתכל עליו.

אז זה פשוט עניין של היצע. 

308 פרטיות לא נמכרות כל כך מהר. חבר חיפש אחת לפני תקופת הקורונה והרבה ישבו לא מעט זמן, בייחוד אלו שאנשים ביקשו עליהן מחיר שקרוב למחירון.

אני יפתיע אותך,לפני שנה חיפשנו 308 2014-2015 לאחיינית שלי,מעבר לעובדה שאין הרבה היצע לרכבים האלה,אלו עם נתונים סבירים ומעלה נחטפות מיד,עברנו את זה כמה רכבים מידיים פרטיות כולל מטרייד מוביל.

לפני 15 שעות, Nakamichi כתב:

פורסם

רוב הקונים היום יעדיפו לקנות רכב ממישהו עם עניבה, חולצה שכתוב עליה לובינסקי ודף שכתוב עליו אחריות מאשר ללכת למוכר פרטי.

יש לזה כל מיני גורמים, חלקם אובייקטיביים (יותר רכבים במקום אחד, לא צריך להתרוצץ בין מוכרים שונים בכל הארץ, אם אתה ממש לא רוצה אתה אפילו לא חייב לקחת את הרכב לבדיקה או להתקשר לבנק לקבל מימון) וחלקם פסיכולוגיים בלבד.

כל עוד זה עובד להם, הם יכולים לצחוק לך בפרצוף (מודה, העניין של לא להראות הסטוריה נשמע כבר ממש מופרך), אבל זה המצב. לך למצוא אחת ממוכר פרטי, יהיה הרבה יותר טוב מכל הבחינות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכונים.
כרגע נראה שה208 שלי נמכרה (4 ימים לאחר הפרסום) 
מחפש 308 בנרות וחוקר במקביל את עניין הטיימינג לעומק.

רוצה לתת את חוות הדעת שלי על חברת ליסינג שלשם הדוגמה נקרה לה "ספרייט" (מאבטח את עצמי בפאן החוקי) באתי אליהם לראות רכב "נקי מתאונות חדש חדש" הגעתי לסניף הרכב הוצג לי בתור רכב עם היסטוריית טיפולים נקיה + בדיקה נקיה + עבר ביטוחי נקי... אוקיי נראה טוב ניגש לרכב לראות ואחרי בחינה של 10 דק' עליתי על כמה ריג'קטים שפוסלים את הרכב חד משמעית בעיני.

נתחיל מהקל :
לפי הסימנים הבאים נראה שהרכב עבר תאונה חזיתית לא ברור עם קלה או משמעותית מכיוון ש:
חלקי פלסטיקה בחלקו הקדמי של תא המנוע לא הורכבו 100% מה שמעיד על פירוקם
פגוש צבוע

מכסה מנוע גם צבוע

שמשה הוחלפה 

מצד שני לא מצאתי עדויות לתיקונים בכנפיים וגם הצביעה של מכסה המנוע נעשתה ללא פירוק של הבידוד (היה עליו צבע) מה שמעיד על כך שמכסה המנוע עבר תיקון קטן אחרת היו מפרקים את הבידוד לשם התיקון שלו.

כבד יותר:

פגושים צדדיים (החלק מתחת לדלתות) צבועים מהתחלה עד הסוף לא יודע אם צבעו אותם מסיבה קוסמטית או בגלל תאונה לא מצאתי עדויות לתיקונים בדלתות או הקורות אך הרגשתי לא שלם עם הצבע של הדלתות.

חמור:

כנף ימין אחורית עברה תיקון יש סימנים לצבע החל מהפנס ימין אחורי עד לחיבורים של דלת תא המטען לי אישית תיקון בהיקף גודל כזה נראית משמעותית.

אגב מישהו יודע איפו באזור ראשון לציון - אשקלון אפשר להשיג אולי את המכשיר שבודק עובי צבע?

עריכה אחרונה על ידי gkiler
  • תוכן חדש...