Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם מיצובישי, אך מדובר באותו מוסך - אלימלך ברחובות.

אומנם ביקרתי שם פעם אחת במסגרת החלפת מולטימדיה באחריות ופעם נוספת במסגרת ריקול קטן, אך התרשמתי מאוד מהשירות.

פורסם

שלום

אני לעומתך חוויתי שירות גרוע במוסך יונדאי אלימלך ברחובות,

וקשה לי להמליץ עליו עקב כך.

קח בחשבון שמחירי הטיפולים ביונדאי יקרים מאוד.

פורסם

לאשתי ישי יונדאי איי20 השני במספר, לי הייתה איי 30, מכוניות נהדרות ואמינות. ממליץ על מוסך אוטווויק במודיעין אם זה קרוב אליך.

אמנם אף אחת מהן לא סבלה מעולם בקלקול או תקלה מלבד בלמים וטיפולים שוטפים, (ה30 נמכרה אחרי 150000 ק"מ עם היסטורית ליסינג, ה20 הראשונה נמכרה עם 90000 יד 1) אבל כשהיינו שם השירות היה נהדר, קבענו תתור ונכנסנו מיד, חדר ההמתנה נעים ונוח וקיבלתי גם אופציה למונית לכיוון אחד אם לא רציתי לחכות.

• רעיון טוב! 1
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה - שוב רלוונטי.

האם יש לכם בבקשה המלצות נוספות למוסך יבואן יונדאי, באיזור ת"א והסביבה ?

רצוי מניסיונכם האישי.

(בטיפול ראשון הייתי במוסך (יבואן) באיזור המרכז שלאחריו נאלצתי לצערי, לשאוב כ-700 cc של עודף שמן מנוע. אולי נחמדים אבל בספק שאחזור אליהם).

תודה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...