Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעימות?

yarinc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגיא, אתה טועה זה: יניקה,עבודה,דחיסה, פליטה.

איך המנוע יעבוד מבלי לדחוס את התערובת קודם?:roll:

הטעות בידיך.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
חחחחח נכון! רק עכשיו שמתי לב לזה!

לא, אתה זה שטועה :neutral:

המנוע יונק, דוחס, עובד ופולט..

מה הוא כבר יכול לדחוס אחרי העבודה בכל מקרה? :\

פורסם
חחחחח נכון! רק עכשיו שמתי לב לזה!

לא אני לא טועה..:)

שנה שעברה למדתי מכונאות רכב במשך שנה שלמה..

עם הייתי טועה בסדר פעולות מנוע לא הייתי יוצא מהבית יותר..

אחרי שנה, לא טועים.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
שנה שעברה למדתי מכונאות רכב במשך שנה שלמה..

עם הייתי טועה בסדר פעולות מנוע לא הייתי יוצא מהבית יותר..

אחרי שנה, לא טועים.

ראף, תגיד, עברית לא לימדו שם?

ש-ת-י פעימות, לא שני!

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

בעצם לא תוקן, הפורום לא מרשה לי לערוך אתה הודעות שלי מאיזשהי סיבה,

כרוב, אתה מוזמן לבצע את העבודה במקומי עם תרצה..:)

פורסם

מישהו יכול להסביר בצורה ברורה למה בדרך כלל אופנועי שטח וקטנועים משתמשים במנוע 2 פעימות ואופנועי כביש וספורט משתמשים ב4 פעימות?

פורסם

שטויות במיץ.

רוב הכלים שהם 50-125 סמ"ק שיש היום אם לא כולם הם שתי פעימות מכוון שיש להם יותר מומנט יחסית לנפח המנוע.

ואני חושב שזה קשור גם למומנט כתלות בזמן.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

שטויות במיץ? תבדוק כמה אופנועים שמיוצרים כיום הם שתי פעימות, וכמה הם ארבע פעימות,

תופתע לגלות שרובם, ארבע פעימות..

מנועי 50 סמ"ק מייצרים את כולם (פרט לכמה יחידים) 2 פעימות מכיוון שמשני פעימות הרבה יותר קל להוציא הספק גבוה, כמובן שזו לא הסיבה היחידה, אבל זאת סיבה מאוד משמעותית.

125? גם, את רובם מייצרים שתי פעימות, אבל פה, כבר יש לא מעט קטנועים בנפחים 150-200 סמ"ק שהם 4 פעימות, 4 פעימות מתאפיין ביותר כוח בסל"ד נמוך, פחות הספק מירבי, יותר מומנט, ומנוע יותר מסובך לתיקון.

פעם היינו רואים הרבה יותר מנועי שתי פעימות, אך היום כבר לא, כי הצליחו להגיע עם ארבע פעימתיים להספק דומה, וגם המון בעיקר שמנוע שתי-פעימות מזהם הרבה יותר.. שוב, יש עוד המון סיבות, אך איני מתעניין בכך ובגלל זה אינני יודע מה הם.

פורסם

Ruff Rider אני מבין שגם הבנת הניקרא לא לימדו שם כי speedseeker אמר שבין 50 ל-125 סמ"ק הם שתי פעימות ואתה בא ואומר לו בדיוק אותו דבר תחליט מה אתה רוצה?:?

פורסם

אני כתבתי שרוב האופנועים בעולם הם ארבע פעימתיים..

הוא כתב שטויות במיץ.

אז אני אמרתי לוש דווקא הוא זה שטועה..

ורק הסברתי קצת למה 50-125 סמ"ק הם לרוב שני פעימתיים, זה הכל.

• תוכן חדש...