Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות מנוע מאזדה 6 - 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 6 מודל 2008, כשאני מעביר הילוך מרוורס לדרייב אני תמיד מרגיש דפיקה כזאת, הלכתי למכונאי שלי והוא אמר לי ששניים מהשלוש תושבות מנוע שיש לי מנותקות לגמרי ממש גמורות ואני צריך להחליף, הוא אמר לי שתושבות מנוע מקוריות יעלו לי הרבה כסף ותושבות מנוע סיניות יעלו לי בין 150-200 ש"ח לתושבת וזה לא יהיה קריטי, עכשיו השאלה שלי היא כזאת עד כמה קריטי זה יהיה לשים שני תושבות מנוע סיניות, ומי שמבין במחירים מה ההבדל מחירים? 

ועוד שאלה יש לי 3 תושבות מנוע ברכב אני לא טועה כן? 

תודה על העזרה מראש. 

הוספתי בנוסף סרטון בעת ההעברה בין dלr

פורסם

בס"ד

יהיה הבדל ולא קטן בהרגשה, עדיף לקנות מקוריות ואם לא, תחליפיות ברמה גבוהה וגם להחליף את כל השלושה, לא רק הפגועות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

תושבות מנוע סיניות הן נוראיות, אם כבר מחליפים עדיף להשקיע בתושבת איכותית.

אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית עם מספר רכב ואבדוק לך מחיר מיוחד לחברי הפורום למקוריות.

עדי

• מעניין 2

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
לפני 9 שעות, rotemb כתב:

בס"ד

יהיה הבדל ולא קטן בהרגשה, עדיף לקנות מקוריות ואם לא, תחליפיות ברמה גבוהה וגם להחליף את כל השלושה, לא רק הפגועות.

אם אחת תקינה ושתיים לא אז לא עדיף להחליף את השניים הפגועות במקום לשלם עוד כסף? 

כרגע שני תושבות מנותקות לגמרי ואמרו לי שההבדלים הם גדולים במחיר בין החליפי למקורי 

לפני 7 שעות, מרכז שירות שי-לי כתב:

בוקר טוב,

תושבות מנוע סיניות הן נוראיות, אם כבר מחליפים עדיף להשקיע בתושבת איכותית.

אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית עם מספר רכב ואבדוק לך מחיר מיוחד לחברי הפורום למקוריות.

עדי

תודה רבה שלחתי לך הודעה פרטית 

פורסם

בס"ד
ברגע ששני התושבות פגומות, ככל הנראה השלישית בדרך, לכן עדיף להחליף את כל הסט, בייחוד ששני תושבות אצלך היו גמורות לגמרי.

פורסם
לפני 18 שעות, rotemb כתב:

בס"ד
ברגע ששני התושבות פגומות, ככל הנראה השלישית בדרך, לכן עדיף להחליף את כל הסט, בייחוד ששני תושבות אצלך היו גמורות לגמרי.

במידה ואשים בכל השלושה תושבות חליפיות ארגיש הבדל משמעותי? 

פורסם

בס"ד
אין בעיה לשים חליפיות, רק לשים חליפיות מאיכות טובה ולא סיניות

• תוכן חדש...