Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות טויוטה יאריס 2015. אני מתלבט האם לקנות רכב שעבר תאונה (כנף ימין הוחלפה).

מעבר לכנף לא נפגם כלום (כמובן מפיו של המוכר).

ראיתי את הרכב ועשיתי נסיעת מבחן והכל נראה תקין לחלוטין.

האם במצב שאני לוקח לבדיקה והשלדה תקינה, שווה לקנות? או שלא כדאי לקחת סיכון?

כמובן המחיר בהתאם אך יש הטוענים שבגלל שהמחיר נמוך זה מחשיד וכדאי לא לקנות.

תודה רבה

פורסם

כנף זה לא משהו קריטי במידה וזה הנזק היחידי.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום, האם יש למוכר דוח שמאי מהתאונה?

האם המוכר יהיה מוכן להוציא היסטוריה ביטוחית מכאן ( רק בעל הרכב יכול)?

http://www.slika-ins.co.il/

אם זה רק כנף, אין מניעה לרכוש את הרכב. אם הפגיעה מעבר לזה, כבר סיפור אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

"סוכנות רכב" הכוונה מגרש סוחרים שלא שייך לשום חברת ליסינג גדולה/ טרייד אין רשמי של יבואן כלשהו?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי אישית הסיפור לא נשמע טוב..

יאריס ( רכב מבוקש בשוק משומשות ) נמצא במגרש הסוחרים ונמכר במחיר יחסית נמוך רק בגלל החלפת כנף ( חלק מחובר ברגים שלא / כמעט ולא גורם לירידת ערך ).

פורסם

כשמגרש מספר על רכב שהוחלפה לו רק כנף ואין תיעוד של התיקון- אני לא הייתי ממשיך את העסקה, עדיף נהג פרטי שיודע היכן טיפל, מה הוחלף וחושף את כל הקלפים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

בסוף הלכתי על יאריס אחרת מסוכנות מוכרת ללא תאונות.

יש לי שאלה נוספת, הרכב עם 48k ק''מ, לפי היסטורית הטיפולים שהוצגה לי, הטיפול האחרון נעשה ב45k ק''מ.

חבר שלי המליץ לי למרות התיעוד ללכת ולעשות טיפול כדי "להיות בראש נקי" שהכל כמו שצריך.

האם יש דברים בגו או שמיותר??

תודה מראש :)

פורסם

אם הטיפול בוצע במוסך טויוטה או במוסך כללי , לפי הוראות היצרן, אין סיבה להכניס רכב לטיפול עכשיו. הטיפול הבא ב 60 אלף קילומטרים או שנה מהטיפול האחרון ( המוקדם ביניהם ). טיפול 60 אלף זה טיפול יחסית יקר ( מחליפים נוזל בלמים בנוסף להחלפת שמנים ומסננים ).

• תוכן חדש...