Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תקלה באיביזה 2013 1.2 tsi


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

מידי כמה ימים נדלקות לי נורות ה- EPS ולחץ האוויר בגלגלים והמנוע מפסיק לסחוב. כיבוי המנוע והדלקתו מחדש, פותרות את הבעיה עד לפעם הבאה שזה קורה. השבוע קבלנו מכתב על הסכם פשרה מהיבואן לגבי תקלות המנוע באיביזה. האם יש קשר בין הדברים?

הסכם פשרה.JPG

עריכה אחרונה על ידי erez59

ארז רונן

פורסם

אין קשר בין התקלה שלך לבין הסדר הפשרה של צ'מפיון.

הסדר הפשרה מתייחס ל 2 חלקים (עיקריים) בגיר והארכת אחריות עליהם, ואצלך לפי התיאור נשמע שהתקלה אחרת, אולי בטורבו.

גש למוסך לבדוק את העניין.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

×
×
  • תוכן חדש...