Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד משאיר דרכון, כסף וכרטיס אשראי אחד בכספת בחדר. אף פעם לא נגעו בכלום.

מי שיפרוץ כספת גם ישדוד אותי ברחוב. יש גבול לפראנויה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פורסם השבוע בחדשות שנתפסו נערים שפרצו לחדרים וגנבו מאורחי המלון.

בכסף מימנו את הבילויים שלהם.

אולי יש קשר

אנסה למצא לך את הכתבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פורסם השבוע בחדשות שנתפסו נערים שפרצו לחדרים וגנבו מאורחי המלון.

בכסף מימנו את הבילויים שלהם.

אולי יש קשר

אנסה למצא לך את הכתבה.

ל'

חבל שלא קראת לפני כל המאמץ

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?683847-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D&p=5962333&viewfull=1#post5962333

יום טוב גם לך

פורסם

ערב טוב חברים,

לא מיהרתי לפרסם את שם המלון כי רציתי לראות אם הם באמת לוקחים אחריות על זה או שמתנערים (עדיין נשארה תקווה).

אז היום בשעות הצהריים באמת התקבלה שיחה מתנצלת מבחורה שטוענת שהיא אחראית במלון וטענה בפני שהיא "הזדעזעה" לשמוע על המקרה

ושהיא דואגת לזכות אותי על חצי מהסכום ששילמתי.

(רק בשביל לסבר את האוזן - שילמנו כזוג 800 שקלים ל-2 לילות עם א. בוקר, סכום ששום מלון אחר לא יכל להתחרות במחיר כזה נמוך אבל לפעמים הזול עולה יקר

והפעם למדתי זאת על בשרי).

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

אז גנבו לך שקית של בגדים מהחדר, לא יודע מה זה אומר יקרים, אבל זה בקלות אלפי שקלים, ופיצו אותך ב400 שקל?

הרוויחו עליך יפה.

אל תהיה עצלן, תגיש תלונה. גם אם הבגדים לא יחזרו, הפיצוי כנראה יהיה יותר משמעותי.

תגיד שקיווית שהם יצליחו לפתור את העניין לשביעות רצונך, ועכשיו כשהבנת שלא אתה נאלץ לעשות את זה בעצמך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אם אתה לא יוצא מהמלון אז למה לנסוע עד אילת?

למה לא ללכת למלון הכי קרוב הביתה?

כי אני אוהב את האווירה באילת ולא חושב שהמלנוות בתל אביב משתווים לאילת

יש משהו בלנסוע לחופשה רחוק

זה כמו לשאול למה לנסוע לצימר אם אתה גר בבית פרטי ויש לך קמין וג'קוזי..

פורסם

אם אתה לא יוצא מהמלון אז באמת תיסע לעקבה, אותו מרחק, אותו ים חצי מחיר ואוכל טעים פי שתיים.4

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
אם אתה לא יוצא מהמלון אז באמת תיסע לעקבה, אותו מרחק, אותו ים חצי מחיר ואוכל טעים פי שתיים.4

לא מחליף את אילת

הגיוון היחיד בארץ זה הרודס ים המלח ופה ושם בראשית וכרמים..

פורסם

עניין של טעם.

אחג הבנים שלי בילה 6 ימים בסופיה. עלה לו ולזוגתו 2600 שח כולל טיסות, צימר, ארוחות, טיולים וקניות.

אישית פיתחתי תיעוב לאילת. אולי יש בשנים האחרונות שיפור, אבל אני מעדיף לגוון. העולם גדול, יש הרבה מה לראות ולעשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני יורד לאילת פעם פעמיים בשנה לפחות. בדרך כלל למלכת שבא.

אצלי זה לא בא על חשבון חו"ל, אלא בנוסף.

בתור אחד שמקפיד מאוד על כשרות (כמעט לא אוכל כלום בחו"ל - על גבול הצמחוני/טבעוני), החופשות באילת מן הסתם יותר מספקות אותי קולינרית, והן יותר לבטן גב וקניות.

ואישית גם מאוד נהנה מהנסיעה לשם (הנהיגה עצמה הכוונה).

בחו"ל אני דואג יותר לראות נופים ולטייל בשטח, פחות מעניין אותי טיב המלון, המתקנים או הארוחות שבו.

בסביבות אפריל-מאי, אני מתכוון לנסוע לגרמניה ולשכור איזה שהוא רכב מוגזם :) עוד לא התחלתי בתכנונים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

אני ממש לא מתנזר מחופשות בארץ. הנוהל שלי במהלך שנים רבות היה הדרום בסוכות והצפון בפסח, אבל ה"דרום" היה הנגב או איזור ים המלח. בשנים האחרונות סוכות הפך להזדמנות לקפיצה לחו"ל, אבל בפסח האשה לא תוותר על הכשרות.

חוץ מזה, בטן גב אצלי (וגם אצל אשתי ואצל הבנים) זה דבר שאינו מקובל, למעשה גורם לנו להתחרפן. חופשה היא מנוחה מהשגרה, אבל לא בטלה. ארוחת בוקר טובה ולדרך, עד הערב.

לפני שנתיים - שלוש גרמתי ללא מעט אנשים להרים גבה: יצאתי בפסח לחופשה של 3-4 ימים על בסיס צימר ברחובות (למי שאינו מכיר אותי - אני חיפאי). תענוג לגלות מה יש לנו ממש מתחת לאף. מישהו חשב להעביר חצי יום ביוקנעם או יום וחצי ברמלה?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר את זה.

תמיד אנשים מרימים גבה כשאני אומר להם שאנחנו נוסעים ל'דן כרמל' לשלושה ימים. תמיד נהנים. אווירת חו"ל.

עוד לא נולד העארס שיספר לחבר'ה שנסע לחופשה בחיפה, ולכן האוכלוסייה במלון ממש איכותית. אפילו עורכי דין בכירים נצפו שם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יש לי עוד איזה פרינציפ לא כתוב: לא חוזר לאותו מקום, אם כי בארץ, כמובן, מוצא פעילויות חדשות באזורים מוכרים.

הקטע עם יוקנעם היה בכלל נפלא, אשתי עבדה שם 6 שנים, ובסוכות גילינו שם שני אתרים - על אחד אני קראתי במרשתת, על השני היא שמעה מקולגות - אבל שניהם היו מבחינתנו חידושים מרעננים. ולפחות לגבי אחד מהם חשבתי שזה יהיה מסוג האתרים שבית ספר ישלח אליו את התלמידים, כמובן בליווי המורים. וכנראה שלא כך הדבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...