Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה:

בדקתי ב-tires4u צמיג מישלין פרימסי 4 בגודל 205/55/16.

יש 3 מקומות עם מחיר של עד 280 ש"ח לצמיג, אצל האחרים זה בערך 100 ש"ח יותר. האם זה הגיוני? יש סיכון כלשהו בלרכוש מהפנצ'ריות הזולות? איך הן הגיעו לפער כזה משמעותי במחיר? זה בערך 400-500 ש"ח הפרש לרביעיה.

תודה.

סכנה של ממש אין.

בד"כ מה שקורה זה שכאשר מוצג מחיר זול באופן חשוד - הצמיג פשוט לא במלאי.

אני הייתי מתקשר. מוודא שהצמיג קיים במלאי. שהוא טרי (כל ה-4 טריים) ושהם מהדגם שמצויין.

אם כן - לך על זה.

לא שזה לא מבטיח לך שתגיע לפנצריה וזה יהיה דגם אחר או לא טרי או שהם לא יהיו בכלל - אבל אתה יודע- אתה מצמצם סיכונים.

פורסם

ובלי קשר - יש תקן מסויים. שתקן הוא שילוב של לחצים פוליטים כלכליים וטובת הציבור.

כמו שזה נראה, על פניו, הלחצים הפולטיים ובמיוחד הכלכליים, גוברים על טובת הציבור.

ענית לי על השאלה.

פורסם

כשיבואן מזמין מוצר בסין, שואלים אותו איזה תקן הוא רוצה.

אירופאי, גרמני ,יפני. מה שבא לו. רק שיביא להם דוגמה של הלוגו שצריך וזה יוטבע על המוצר.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
שאלה:

בדקתי ב-tires4u צמיג מישלין פרימסי 4 בגודל 205/55/16.

יש 3 מקומות עם מחיר של עד 280 ש"ח לצמיג, אצל האחרים זה בערך 100 ש"ח יותר. האם זה הגיוני? יש סיכון כלשהו בלרכוש מהפנצ'ריות הזולות? איך הן הגיעו לפער כזה משמעותי במחיר? זה בערך 400-500 ש"ח הפרש לרביעיה.

תודה.

זה הגיוני ודי נפוץ.

תקרא את השרשור ותבין שיש סלט והרבה ניצול לרעה של לקוח שמגיע בלי שבדק טלפונית.

נקמיצ׳י צודק שהסכנה העיקרית היא שזה פרסום מטעה ומוטעה שנועד להביא אותך למקום.

אני לרוב מתקין מישלן ותמיד התקנתי במחיר שהיה נמוך באופן דומה מחלק מהמתחרים.

במידה מסויימת ההנחה שלך שבין צמיגיות שונות ההבדל הסביר הוא, נניח, 100-150 שח לרביעייה היא בדיוק מה שמאפשר לחלק מהמקומות להפריז במחיר.

כי יש לא מעט צרכנים שאומרים לעצמם "אני צריך כעת ובשביל 100 שח לא אתחיל לחפש". אם היו יודעים שמדובר ב 500 שח היו חושבים אחרת.....

יש לי השערה נוספת והיא שביחס למישלן יש צמיגיות שעובדות חזק עם המותג ומקבלות הנחת כמות. אם זה נכון אז זה הסבר נוסף לפערי מחיר יותר משמעותיים במישלן.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אתמול בדיוק מישהו מהעבודה שלי היה צריך להחליף 4 צמיגים לקורולה 2015 ( בירושלים ). הוא התקשר אלי מצמיגיה שניסתה למכור לו dunlop FM800 או Barum bravuris (תוצרת גרמניה) במחיר של צמיגי פרמיום.

שלחתי אותו לצמיגיה שפירסמה Goodyear efficient grip perfomance במחיר יותר נמוך, ואת אותו Barum בדיוק היו במלאי גם כן, ב 120₪ פחות לצמיג בודד ( 480₪ לסט ).

בסופו של דבר נקנה Goodyear תוצרת צרפת במחיר שהיה מפורסם ב tires4u . הבחור לא מפסיק להתלהב מהצמיגים.

אגב, הצמיגיה שמכרה במחיר טוב היתה עמוסה ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
"הרכב שלך קטן, מספיק לו צמיג פשוט".

מניח שזו אמירה שנתקלו בה לא מעט מבעלי רכבי מיני.

בהחלט . כשהבן שלי קנה ניסאן מיקרה עשיתי לו יישור קו שכלל החלפה של ארבעת הצמיגים .

חיפשתי מישלין או גודייר ובאחת הפנצ'ריות אמרו לי

"למה אתה נשקיע ברכב כזה זול ופשוט"

בסוף קניתי מישלין אנרג'י סייבר במקום אחר

פורסם
אתמול בדיוק מישהו מהעבודה שלי היה צריך להחליף 4 צמיגים לקורולה 2015 ( בירושלים ). הוא התקשר אלי מצמיגיה שניסתה למכור לו dunlop FM800 או Barum bravuris (תוצרת גרמניה) במחיר של צמיגי פרמיום.

שלחתי אותו לצמיגיה שפירסמה Goodyear efficient grip perfomance במחיר יותר נמוך, ואת אותו Barum בדיוק היו במלאי גם כן, ב 120₪ פחות לצמיג בודד ( 480₪ לסט ).

בסופו של דבר נקנה Goodyear תוצרת צרפת במחיר שהיה מפורסם ב tires4u . הבחור לא מפסיק להתלהב מהצמיגים.

איזה צמיגיה זאת?

אני גם מחפש את הדגם הזה של הגודייר

פורסם

אתה מירושלים?

אחת מאלה ( תתקשר ותבדוק מלאי במידה שלך ):

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=510&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18&area=7

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעמדת התשלום ישנה תמונה גדולה של הרבי מלובביץ'. יש לי היכרות ארוכה אתו. הוא חייך אלי ונטע בי את ההרגשה כי קיבלתי החלטה נבונה וביצעתי עסקא טובה.

לא קשור לנושא השרשור, אבל הייתי חייב: חסיד נכנס למסעדה, מתיישב, והמלצר ניגש אליו. תגיד, כשר אצלכם? בודאי, אתה לא רואה את תמונת הרבי על הקיר? החסיד עונה לו, הייתי מעדיף שהתמונה שלך תהיה על הקיר, ושהרבי יגיש לי.

ובחזרה לנושא השרשור. הרכב נסע 10k ק"מ, ואני רוצה להחליף אחורה-קדימה, בירושלים. יש המלצה על מקום שיעשה את זה במקצועיות (כולל איזון) וברגישות (בלי לשרוט חישוקים)?

פורסם
אזור המרכז
"גלגלי המגן" בית דגן.

תתקשר לבדוק שיש את מה שאתה מחפש.

פורסם

אני גם מחפש עכשיו סט צמיגים חדש לדאצ'יה סנדרו סטפווי 205/55R16 91H

האמת שלמדתי מהשרשור הזה בכל הנושא של הרוטציה בין הקדמי לאחורי ושאם צריך להחליף את הקדמיים אז את החדשים לשים מאחור ואת האחוריים להעביר קדימה. לא ידעתי את זה לפני. ולפי ההסברים זה גם הגיוני.

בכל מקרה אני מפ"ת אז אם יש המלצה אשמח. מה שכן עוד רציתי לדעת, מה מומלץ מבחינת תאריך יצור, ואיך יודעים באיזו מדינה הם יוצרו? (הבנתי שטורקי עדיף שלא, ואם יש עוד מדינות שעדיף שלא לעומת אלו שעדיף שכן)

פורסם

זו ההתרשמות שלי בד"כ.

הציבור לא לגמרי מטומטם. וצמיגייה עם תנועה רצינית יכולה לתת מחיר טוב יותר והיא גם דואגת לשמירת המוניטין.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

תאריך הייצור כתוב ב-4 ספרות על הצמיג.

שתי הספרות הראשונות מציינות שבוע - אז זה יהיה בין 01 ל-52.

ושתי הספרות האחרונות מייצגות שנה.

כלומר

צמיג 0419 יותר בשבוע 4 של 2019, משמע ינואר 2019.

אני באופן אישי מעדיף צמיגים שהם בני פחות משנה.

כלומר כל מה -19 - הייתי לוקח.

יש כאלו שמעדיפים עד חצי שנה, כלומר אחרי 2619, שזה יותר מסובך למצוא במידות נדירות. המידה שלך מאוד נפוצה.

לגבי ארץ ייצור - זה יותר תחושה של אנשים לדעתי. המדינה כתובה על הצמיג.

תבדוק תמיד תאריך בכל 4 הצמיגים.

• תוכן חדש...