Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מחיר אגרה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דרך לדעת כמה אגרה משלמים על רכב מידי שנה?

הכוונה האם יש סוג של מחירון כזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא ידעתי שזה קיים בכלל, והטבלה לא נכונה שילמתי תמיד 1100 ומשהו והרכב שלי פחות מ-110K וכבר מעל 5 שנים על הכביש, בקיצור הטבלה הרשמית של תראה איך אנחנו עושים עלייך כסף, טוב שיש טבלה אבל המספרים על סמך מה מבוססים? חבורה של חלאות משרד החרבורה.

פורסם
לא ידעתי שזה קיים בכלל, והטבלה לא נכונה שילמתי תמיד 1100 ומשהו והרכב שלי פחות מ-110K וכבר מעל 5 שנים על הכביש, בקיצור הטבלה הרשמית של תראה איך אנחנו עושים עלייך כסף, טוב שיש טבלה אבל המספרים על סמך מה מבוססים? חבורה של חלאות משרד החרבורה.

תבדוק ברישיון רכב איזה קבוצה הרכב שלך ותקרא את הסעיף הבא שיעצבן אותך יותר -

לאגרת הרישוי יש להוסיף את התשלום הנוסף עבור תאגיד השידור הישראלי (רדיו) בסך 164 ₪.

STI 2004

פורסם

כתוב לי ברישיון קבוצת רישוי 4, הרכב בין 7-10 שנים על הכביש ושילמתי 150 שקל יותר ממה שרשום בטבלה.

עריכה:

לאגרת הרישוי יש להוסיף את התשלום הנוסף עבור תאגיד השידור הישראלי (רדיו) בסך 164 ₪.

עכשיו ראיתי את ההודעה וזה מה שהיה חסר לי :x

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מ מתי זה הדבר הזה?

כי כול פעם ששילמתי היה הבדל קטן של 10-20 ₪ ופעם או פעמיים 100₪ בגלל ששילמתי ב3 תשלומים בקרדיט דרך האתר.. אבל לא ראיתי שכתבו משהו כל הרדיו...

זה בכל רכב??

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

כן, זה בכל רכב, חלק מהאגרה.

אתה לא רואה סעיף נפרד עבור השידורים ברדיו, רק את הסכום הכולל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

https://www.chamber.org.il/sectors/1238/1240/14838/37757/81777/

עם האלטו שלי יצא לי מדויק.

הרכב עד 101 אלף,

שנת 2013 אז זה 824 ש"ח ועוד ה164 שהזכרת כאן יוצא 988 ש"ח שזה בדיוק מה ששילמתי.

• תוכן חדש...