Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בן שנה ללא אחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל רשלנות של הבעלים, הרכב עבר טיפול ראשון אחרי 14 חודש במקום 12.

מבחינת ק"מ לא הגיע ל15 אלף.

לפי תנאי האחריות היבואן יכול לסרב לכל מקרה עתידי.

הייתם קונים רכב כזה? תמורת איזו הנחה מהמחירון?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

מדובר על רכב נדיר? אם לא,הייתי עובר הלאה.

רק לפני כמה ימים פורסם פה על פיקנטו בת שנה אשר יש צורך בהחלפת מנוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם המוסך מתנער / יתנער מאחריות בגלל החריגה הזו, לא הייתי נוגע ברכב. אחת הסיבות שקניתי רכב חדש זה בגלל האחריות

Opel Adam S 2017

פורסם
בגלל רשלנות של הבעלים, הרכב עבר טיפול ראשון אחרי 14 חודש במקום 12.

מבחינת ק"מ לא הגיע ל15 אלף.

לפי תנאי האחריות היבואן יכול לסרב לכל מקרה עתידי.

הייתם קונים רכב כזה? תמורת איזו הנחה מהמחירון?

אם לא הייתה חריגה מאוד גדולה בק"מ בדרך כלל לא מסירים אחריות בגלל איחור כזה. הולך איתו למוסך מורשה, מתאר את הסיפור ומוודא שהאחריות בתוקף.

או מבקש ממנו לדבר עם שרות הלקוחות של היבואן, לשאול אם הם יכולים לשלוח במייל אישור לכך.

אם האחריות בתוקף, ממשיך בתהליך ולא מבקש הנחה. אם לא בתוקף, לא קונה את הרכב הזה בכלל.

פורסם

מדובר על נירו עם 5k. חריגה של 53 יום מהשנה שלו הראשונה שלו על הכביש.

דיברתי עם שירות הלקוחות, אמרו תחום אפור אבל זה רק טיפול ראשון שכולל שמן ופילטר שמן.

קיצר לא יודע אם שווה לקנות. הרכב במצב טוב וכבר נמאס לי להתעסק עם הנוכלים ביד 2.

פורסם

אם הם לא יכולים לשאר חד משמעית שיש אחריות, לא הייתי קונה.

הייתי אבל מנסה לעשות עוד כמה בירורים או מבקש מבעל הרכב לעשות, על מנת לקבל תשובה ברורה כן או לא ולא "תחום אפור".

פורסם

מצב בעייתי שכן אתה בטח רוצה להנות מהאחריות של הנירו שהיר 5 שנים על רכיבי מערכת ההיברידית. במידה והיבואן מתנער מאחריות, לדעתי כדאי להמשיך הלאה. ממליץ לך להתקשר לשירות לקוחות, להסביר את המצב ולבקש אישור בכתב שהאחריות בתוקף. אחרת, לא כדאי.

פורסם

אין מה לדבר עם שירות הלקוחות. גם למוסך המרכזי, דבר עם המנהל הטכני ותקבל תשובה. אם התשובה שלילית, כמובן שאין מה להתעסק עם הרכב.

פורסם

לא אבל אם פקידת הקבלה לא תוכל לענות על זה, היא אמורה להתקשר למישה בכיר שכן יוכל.

פורסם

בכל מקרה, אם האחריות כן בתוקף ואתה כן הולך על הרכב, תדאג שיהיה לך אישור בכתב מהמוסך שהאחריות בתוקף. אם חס וחלילה יקרה משהו לא יוכלו להתנער ממך

• תוכן חדש...