Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי מגבר SHERWOOD A250X2. ידוע לי שהספק המגבר 250W RMS X 2 ואני מחפש רמקולים שיעמדו בעומס, יתנו צליל איכותי ונקי ולא יעברו את רף ה600 ש"ח לזוג.

השאלות הן :

א. האם המגבר הנ"ל מיועד לדחיפת רמקולים או שזה מגבר לסאב בלבד? (לא מבין גדול באודיו לרכב).

ב. במידה ומתאים לרמקולים - מה כדאי? לחברו לקדמיים או לאחוריים? (כרגע ברשותי זוג PIONEER 6X9 אחוריים שנותנים צליל מצויין כשהם מחוברים לרדיו דיסק (BLAUPUNKT, 40X4).

תודה רבה!

יניב.

פורסם

אני בספק אם המגבר הוא 500W RMS..אתה בטוח שמדובר בRMS?

אם כן אז אני לא מכיר שום רמקול 9*6 שמיועד לספוג הספקים בסדר גודל כזה. אין ספק שהמטרה של המגבר היא חיבור של סאב לכל ערוץ בנפרד או חיבור של סאב עוצמתי בגישור.

לא ציינת איזה פיונירים יש לך מאחורה אבל רמקולים אחורים 9*6 רצוי להשאיר מחוברים לHU ולהביא הגברה לבמה הקדמית (קומפוננט).

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

יכול להיות שהמגבר 2*250 @ 2 ohm

וב4 ohm זה פחות , אתה יכול לקנות את המוראל פולס 9*6, מניסיון...נישמעים..פיצוץ!

הם גם מוצהרים כ150 rms ככה שזה מתקרב לנתונים שאתה טוען שיש למגבר (מתקרב ביחס לרמקולים אחרים שיש בשוק) וגם ישאר לך עודף...

פורסם

ההספק שכתבת באמת נשמע גבוה מאוד.. קשה להאמין שהוא באמת כזה..

כמו שהציעו פה ההספק המוצהר של המורל פולס הכי קרוב להספק של המגבר.

• תוכן חדש...