Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים אם כל מילה שלך :-) ממש הוצאת לי את המילים מהפה זה בידיוק משרציתי לכתוב

כל בן אדם יכול לטעות , מטעויות לומדים, לא קרה שום דבר נורא כך את זה בקלות ולהבא על תעשה כזה דבר.

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא בסוף שאל אותי אם אני יודע מה עשיתי, אמרתי לו שכן אני יודע וזהו, אז הוא אמר לי להתייצב בתחנת המשטרה בת"א בלי שום פרטים בלי כלום...
סתם תחנת המשטרה בת"א, או תחנה ספציפית? יש בת"א לא מעט תחנות משטרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש נטיה לבחורים שאת השירות הצבאי שלהם עושים במגב להיתלהב מעט מהתעודה ומשחקים איתה כאילו הם מפק"לים. (כמובן שזה רק חלק קטן (ושולי) מהמגבניקים!!! שמשאירים כתם של טיפשות וילדותיות אחריהם ולא כולם). אם הוא היה רוצה לעשות משהו רציני הוא היה מחייג למשטרה ומזמין שוטר או מלוה אותך לתחנה הקרובה על מנת לתת לך דו"ח.

אז כמו שכתבה נהגת שודים:

אם לא כבלתה דו"ח לבן או משהו בכתב לא נראה לי שיש ממה לדאוג.

מסכים בהחלט.

אני מכיר חברים שהתעודת שוטר עלתה להם לראש, הם החליטו שהם החוק...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל בן אדם יכול לטעות , מטעויות לומדים, לא קרה שום דבר נורא כך את זה בקלות ולהבא על תעשה כזה דבר.

שגיא.

מה טעות, מה?

"פשוט בטעות חשבתי לעצמי ששאר הרכבים על הכביש נוסעים לאט מידי, ובטעות חשבתי להעיף מבט במראה הימנית (במקרה הטוב) ואז לאותת (שוב, במקרה הטוב) ואז לעבור לשוליים, להאיץ , לא לעזוב את דוושת הגז עד שלא הגעתי לראש השיירה ורק בסוף לעצור, וגם זה לא בגלל שאני נהג חדש שפתאום הבין איזה שטות עשיתי ואיך סיכנתי את חיי ואת חיי הנהגים בכביש אלא רק בגלל שנתפסתי ע"י המשטרה שמנסה לעזור לי לא להיות הכותרת הבאה בעיתון." זה לא מה שנקרא טעות, זה מה שנקרא עבירת תנועה או צפצוף על כמה שחיי כולנו שווים. אז נראה לי תמוה שאתה אומר לו לקחת את זה בקלות.

דן.

פורסם
וזה שוטר מגב שלא היה בתפקיד (אבל כניראה הכנסתי אותו לתפקיד)

שוטר הוא שוטר 24 שעות, ולצורך העניין אין הבדל בין שוטר כחול לשוטר מג"ב (מג"ב זה עוד מחוז של מ"י).

במקרה הזה השוטר עשה את עבודתו, ואני לא מבין את ההתקפה עליו. לפי דעתי הוא ניסה רק להפחיד אותך, ובצדק.

השוטר היה על מדים או על אזרחי? אם שוטר בא אליך על אזרחי (גם אם לפני רגע הוא יצא מרכב משטרתי),

הוא מחוייב להראות לך תעודת שוטר, ולא את התג הזה שיש לשוטרים הכחולים כמו שבדרך כלל הם עושים.

דרך התעודת שוטר אתה יכול לראות עם מי יש לך עסק, קצין/איש קבע או סדירניק שבה לעשות צחוקים.

יש נטיה לבחורים שאת השירות הצבאי שלהם עושים במגב להיתלהב מעט מהתעודה ומשחקים איתה כאילו הם מפק"לים.

(כמובן שזה רק חלק קטן (ושולי) מהמגבניקים!!! שמשאירים כתם של טיפשות וילדותיות אחריהם ולא כולם).

נכון מאוד, ולכן כיום פיקוד מג"ב שם דגש רציני מאוד על חריגה מסמכויות של שוטרי מג"ב.

אם יש לכם תלונה על שוטר מג"ב כלשהוא, תשלחו מכתב מסודר למפכ"ל מ"י, עם העתק למח"ש,

ותאמינו לי שהשוטר הזה יקבל על הראש כמו שצריך, עד לידי פיטורין לאלתר/החזרה לצה"ל.

No worries 8)

פורסם

דן היקר.

איני בטוח שהוא סיכן את כולם ומצפצף על חיינו בכזאת קלות. נסיעה בשוליים אינה מחייבת את התיאורים הלא נעימים שהעלת למעלה, ישנם מקרים שהיא אף מוצדקת ומועילה למרות היותה לא חוקית.

לנהגים חדשים יש נטייה גדולה יותר לגלוש לשוליים, הם הרי דור העתיד ובעלי חזון, תעוזה וקלילות דעת, ולכן יש לנתב אותם בעדינות למקומות הנכונים.

גם אתה, אל תהיה צדקן, גם אתה עברת לא פעם ברמזור לא ממש ירוק, לא בכל תמרורי העצור עצרת כמו טטלה, ולעיתים אף חזרת מהפאב כאשר אתה לא מאה אחוז נקי. לא רק אתה, כולנו. אז אם בא מישהו ששואל על עבירה שהוא ביצע, אין טעם להטפות בסגנון "שלא תהיה הכותרת הבאה בעיתון" (סחתיין על המטאפורה, מקורי?), אלא להכוונה ידידותית ומועילה, ובעיקר, לענות על מה שהוא שאל.

dirty old man

need love too

פורסם

שגיא.

טעות (אפילו חמורה) זה לא לתת זכות קדימה כי לא הערכת נכון את מהירות/מרחק הרכב המתקרב או לסטות בטעות על רכב לידך כי הוא היה בשטח מת. לעקוף מהשוליים זו לא "טעות" זו פעולה מכוונת. עצוב מאוד לראות שיש אנשים שחושבים שהפורום הזה מלא באנשים שחושבים שכל התנהגות על הכביש היא מקובלת רק בגלל שהם סבורים שהמהירות המותרת נמוכה מדי או שזה לא נורא לסוע מהר כשהכביש פנוי. אם מישהו מפרש את הדיעה הזו כהיתר כללי לכל אחד לעשות מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה כי זה לא נורא לזלזל בכללים לכשמתחשמק הוא טועה. נעיקרון הוא שכל מי שנוהג על הכביש בלי התחשבות באחרים הוא חרא. חראבהגדרה.

אני מאמין (מקווה) ש-99% מהחברים כאן חושבים שלעקוף מהשוליים זו התנהגות בריונית של חוליגנים שמסכנים את סביבתם ואיננה מקובלת עליהם בשום מצב. לגבי השאר, אתם כבר יודעים את ההגדרה לתוכה אתם נופלים. אם נוח לכם איתה, סבבה. לא אני צריך לקום עם הריח כל בוקר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

yoelbe,

כוונתי לא הייתה להיכנס בו, גם אני לא אוהב שכל אחד בפורום שצריך עזרה עם דוח שקיבל מקבל 10 הודעות על כמה שהיה לא בסדר, כוונתי הייתה שאסור להקל ראש בדברים האלו. נכון, כולנו מבצעים עבירה קטנה מידי פעם, אך (אצלי לפחות) אני משתדל לא לבצע עבירות חמורות בכוונה. האם נסיעה על השוליים באמת אינה עבירה כ"כ חמורה כפי שאתה טוען? ישנה כמות גדולה של הרוגים כל שנה שנדרסו בשוליים, וזאת ע"י נהגים שלא נסעו בכלל על השוליים אלא על הכביש , ושלא נזכיר בכלל את העובדה שבאיזשהו מקום זוהי גם עבירה של מעבר קו רצוף ועקיפה מימין וכו'. נכון, גם לי יצא לעבור לעיתים רחוקות רמזור שהוא לא בדיוק ירוק, אך מעולם לא עברתי רמזור אדום מלא לאחר שכבר עמדתי על קו העצירה בכוונה תחילה רק בכדי להגיע מהר יותר. אני סבור שאתה מבין את ההבדל ואף שפותח השרשור מבין זאת כעת.

לענייננו:

1)האם לדעתך פותח השרשור מעוניין בעזרה ע"מ להחלץ ממשטרת ישראל ולעולם לא יעקוף יותר מהשוליים? (אגב, אם כבר, מדוע לא עקף מצד שמאל?)

2)כפי שכבר ציינתי, כוונתי לא הייתה להיכנס בו ולגעור בו כמה מגיע לו , פשוט אני סבור שהכוונה מלטפת כפי שאתה מציע ניתנה לו בעת ששקד על ספר התיאוריה :bugeyed:

וכעת עלינו לעזור לו לצאת מזה תוך מתן תחושה של "לא בסדר" ולא תחושה של קח את זה בקלות

3) כן המטאפורה מקורית, נכתבה לראשונה ברגע של כתיבה סוחפת על גבי הת'רד הזה

4) הייתי שמח אם תספר לי מתי עקיפה מימין על השוליים היא מוצדקת מועילה ולא מסכנת את שאר הנהגים

דן.

פורסם

לפי דעתי נסיעה (ובמיוחד עקיפה) על השוליים היא דבר מסוכן וזאת מכמה סיבות:

1. אתה לא יכולה לדעת מה יש על השוליים, אולי יש שם הצטברות של שמן או חול או כל דבר אחר שיגרום לאיבוד אחיזה, או אפילו צמיג או רכב שחונה בשוליים... שלא לדבר על זה שיכול להיות שם רוכב אופניים או הולך רגל...

2. השוליים לא תמיד ברוחב של נתיב, ולכן עקיפה על השוליים היא דבר מסוכן...

3. רוב הנהגים לא מוכנים לזה שפתאום עוקפים אותם מימין על השוליים, וזה יכול לגמור לנהג הנעקף להיבהל ולבצע משהו שעלול לגרום לתאונה...

דרך אגב אני לא מסכים עם זה שכולם עושים עבירות כאלו... אומנם לא כולם צדיקים, אך גם לא כולם עוברים באדום או נוהגים אחרי ששתו...

פורסם

שגיא.

ואם הוא היה "מוריד" רוכב אופניים? או מתנגש ברכב שהתקלקל וחנה בצד?

מה הוא היה לומד מזה?

יש דברים שלא מנסים אותם כדי ללמוד מהם וזה אחד מהם...

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יותר מבטוח שהשוטר רק רצה להפחיד אותך. קרה לי מקרה דומה בעבר, שוטר-בלש באמצע הנסיעה אותת לי לעצור בצד(לא עקפתי מהשוליים, אל תרביצו לי), ביקש רישיון, הפחיד אותי(אמר שאקבל שלילה), החזיר את הרישיון ואמר לנסוע בזהירות... כנראה שהשוטר שעצר אותך לקח את הקטע של ההפחדה צעד אחד קדימה, בכל אופן - אל תתקשר אליהם, הם יתקשרו אליך:wink:

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
לכל אלו שנוזפים בפותח התר'ד ומאחלים לו איבוד רישיון:

תפסיקו לשחק אותה צדקנים / טלית שכולה תכלת! אתם לא!

אפשר לחשוב שאתם בחיים לא ביצעתם עבירת תנועה אחת.

אני יותר מבטוחה שכל אחד מכם פה בעבר ביצע עבירה זו / עקיפה לא חוקית אחרת אז תרגיעו.

מה זאת השטות הזאת??? ובגלל שכמו שאת אומרת -כל אחד ביצע לפחות פעם בחיים עבירה כזאת המצב בכבישים שלנו כל כך חמור! מה זאת הקלות ראש הזאת???

אדם שמבצע מהלך מסוכן על הכביש ולא מודע לסכנה באותו רגע ,חייב להבין את חומרת המעשה! ואנחנו יכולים להסביר לוזאת בצורה טובה אם נסביר לו את חומרת המעשה מנק' מבט של נהגים,ולא של שוטר. וכן ,כולנו מקווים שמי שעושה מהלכים מסוכנים (אפילו רק לעיתים רחוקות) על הכביש פשוט מאוד לא ישתמש בכביש.

וגם אם אנחנו לא טלית שכולה תכלת (שזה נכון, העובדות בשטח.) זאת לא סיבה לא "לתת בראש" במטרה ללמד כמובן . אני מאמין שמר בחור למד את הלקח ומקווה שלא יעשה עוד שטויות .

• תוכן חדש...