Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב מיני חסכוני ואמין בתקציב של 10k-15k רכב לנסיעה לעבודה. חשוב שיהיה חסכוני ואמין.

השימוש נסיעה לעבודה כ35 קמ לכיוון 5 פעמים בשבוע.

מתלבט בין 2 הדגמים הנל. אני יודע שאלטו רכב חסכוני ואמין ושנתונים 2010-12 נכנסים בתקציב. מה לגבי הספארק משנים 2013-14 עם מנוע 1000?

מה לגבי "מחלות" של 2 הדגמים שכדאי לשים דגש ?

תודה וחג שמח לכולם

פורסם

לאלטו אין מחלות ידועות, רכב אמין ומאוד בסיסי וחסכוני.

הספארק מרגישה יותר אוטו , אין רעידות בסרק עקב מנוע ארבע צילינדר, צריכת דלק פחות טובה והיו כמה מקרים של דוושות קלאץ שנשברו.

פורסם

אין תשובה טובה מזו של יואב. אני הייתי בלבטים כמו שלך בדיוק לפני שנה וחצי. אצלי נכנסו האחיות c1, אייגו ו-107 ולבסוף הלכתי על הספארק מכיוון שהיא באמת מרגישה כמו אוטו אמיתי. צריכת הדלק שלה רחוקה להיות מהמוצהר ואם ממש תתאמץ תקבל משהו כמו 1/16. הטיפולים זולים מאוד, הרכב מאד אמין ומקדימה נותן מרווח של כמעט סופר מיני.

פורסם

נקודת החוזק של הספארק היא במנוע 1.2, ההפרש לא גדול הייתי בוחר בו.

דוושת מצמד שנשברת זאת אכן מחלה, באחד הערוצים הייתה כתבה על זה ודובר שזה בשנים 2011-2012.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם בספארק יש רצועת טיימינג או שרשרת ? מה ההבדל בצריכת הדלק בין הדגם של 1.2 ליטר לדגם 1 ליטר בספארק?

• תוכן חדש...