Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטרד רעש מכלבי השכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש באזורי שני שכנים שכלביהם נובחים המון ולחלוטין הורסים לי ולמשפחתי (ואני מניח שגם לשאר דיירי השכונה) את איכות החיים.

האחד הוא טיפוס ערסי כבד שגר בבניין הצמוד לשלי ומחזיק את הפיטבול שלו קשור בגינה המשותפת של הבניין (הוא השתלט חלקית על הגינה שלהם והפך אותה למחסן, לפני מספר שנים אפילו קשר שם סוס:shock: למשך שבועיים). הכלב קשור שם מהבוקר עד הערב בחבל באורך של כ2 מטר עם דלי מים וקערת אוכל לידו. הכלב נובח לסירוגין החל מ8-9 בבוקר ועד שעות הערב (אז הוא כנראה נלקח לדירה) כולל בימי שישי ושבת. בימים שאני נמצא בבית ובסופי שבוע הכלב הזה פשוט משגע את השכל ומפריע לישון בבוקר. אני מעדיף לא להתעמת או בכלל לפנות לשכן הזה.

הכלב השני שייך לבעלי דירת גג בבניין הנמצא כ100 מטרים קו אוירי ממני, בצד השני של הגינה הציבורית של השכונה. הם משחררים את הכלב לעיתים קרובות לגג והמניאק עומד שם במרפסת, מסתכל על העוברים והשבים ונובח כל הזמן. הנביחות יכולות להימשך גם כל הלילה. אין לי מושג מה סוג האנשים שגרים שם אז גם אליהם אני מעדיף לא לפנות באופן ישיר.

מדובר על אזור מרכז פתח תקווה.

אז למי אני פונה? מוקד עירוני? משטרה? צער בע"ח? (רלוונטי אולי לפיטבול שקשור כל היום)

אולי להתחיל מלתלות להם בלובי של הבניינים הודעות? להשחיל מתחת לדלת הדירה שלהם בקשה שיפסיקו את הרעש?

כדאי להתחיל לתעד את הנביחות והכלבים כדי שאפשר יהיה להוכיח לעירייה?

תודה!

פורסם

אם בעצמך אתה אומר שהוא ערס, אז הייתי חוסך את כל השלבים ופונה ישירות לרשויות. השאלות הן האם תוכל להשאיר התלונה באופן אנונימי, בכדי שלא תצטרך להסתכל מתחת לאוטו שלך בכל בוקר, כמו כן מה הרשויות יעשו, אם בכלל.

אפשרות נוספת היא לבדוק רכישת מכשיר המשדר תדרים שאינן נשמעים לאוזן האנושית, אבל כן לאוזני כלב.

אפשרות שלישית היא לפנות לגוף כמו צער בעלי חיים. הכלב לא מאנייק, הוא בסה"כ מסכן. ואולי מה שהערס עושה הוא נגד חוק צב"ח.

פורסם

יש בבניין סמוך אצלינו דירת גן שמפעם מפעם בעליו משאיר אותו לבד להרבה זמן והכלב נובח בלי לעצור כמו משוגע.

הוא גם סמוך לתחנת האוטובוס וכל מי שמתקרב לתחנה, או רכב שעובר הכלב נובח.

פניתי לעירייה ולשירות הוטרינרי בעיר כמה פעמים, אתה חושב שמישהו עשה משהו?

אמרו לי שאם זה לא סכנת חיים לכלב, ויש לו שם מזון ומים אין מה לעשות.

יש לנו ארץ נהדרת.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מעיריית פ"ת לא יעשו כלום ושום דבר.

את הכלב שלי נשך כלב בול-מסטיף משוחרר לגמרי (לא רצועה ובטח לא מחסום פה), אתה חושב שעשו משהו? אמרו לי במפורש שהם לא מתכוונים לעשות כלום כל עוד בן אדם לא נפגע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הרגת אותי מצחוק בקטע של הסוס, כאילו כל ערס שכונתי חייב לעבור את השלב של הסוס בהתפתחות האבולוציונית שלו.

• תוכן חדש...