Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביצעתי פוליש וקס ומסתבר שאני צריך לצבוע חלק ברכב שעבר אותו בכל מקרה, הפחח טוען שהוקס יפריע לביצוע העבודה (לא הבנתי למה), אז כיצד באופן עצמאי ניתן להסיר וקס מהרכב?

 

תודה.

פורסם

ארחיב את תגובתו של לוציפר:

לפני צביעה הפחח צריך לשייף את האיזור וגם למלא במידת הצורך בחומר פחחים.

הצבע לא שורד את השיוף, אז וקס כמובן שלא ישרוד.

פורסם

הפחח צריך להסיר כלדבר שיפריע לו לביצוע העבודה , יש לו את הכלים והחומרים .

אם הפחח נותן לך משימות פשוט תבדוק פחח אחר שרוצה לעבוד .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

 

פורסם

אם זה ווקס פשוט וזול שמבוסס על חומר טבעי, אפשר בעזרת IPA, שזה אלכוהול 70 או 90 אחוז שרוכשים בבית מרקחת, מדללים בערך 15% אלכוהול וכל השאר מים ובעזרת מטלית מיקרופייבר עוברים על כל הרכב.

 

×
×
  • תוכן חדש...