Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רואה שהתקנת מצלמות רכב מסויימות מתבצעת ע"י הדבקה ישירה לשמשה ולא ע"י זרוע סקשן, לדוגמה -

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro,

viofo a129 וכד'.

איך מסירים מצלמה כזו מהשמשה במידה וארצה להעביר לרכב אחר?

האם הדבק לא נמס מהחום לאחר זמן מסויים?

עריכה אחרונה על ידי Coresh
הכוונה לדבק דו-צדדי שמגיע עם המצלמה, לא משהו אחר
פורסם

אז מה היתרון של שיטת ההתקנה הזו על פני התקנה עם זרוע נצמדת/סקשן? על פניו זו התעסקות מיותרת עם הדבקה ודבק כשרוצים להעביר את המצלמה לרכב אחר.

אני שואל כי הרבה מהיצרנים המובילים בוחרים בשיטת ההדבקה, שפחות נוחה לדעתי.

יש איזשהו יתרון טכני או אופטי להדבקה צמודת שמשה?

פורסם

חוסר בזרוע זה כבר יתרון בפני עצמו לדעתי, המצלמות נהיות יותר ויותר קטנות וניתן ע"י דו"צ לשים אותם בכל מקום וזה יהיה נסתר מאוד ולא מפריע. יתרון נוסף הוא המחיר של המדבקה עצמה שזניח לעומת סקשן איכותי שכידוע על איכות משלמים.

פורסם

כמו שכבר אמרו לא ביג דיל להדביק את הדבק דו"צ הזה על השמשה, תצליח להסיר אותו דיי בקלות במידה תרצה ותכול לקנות דבק חדש במידת הצורך.

ספציפית לגבי 70mai:

מה שאתה מדביק לשימשה זה תושבת קטנה שעליה מחליקים את המצלמה כך שמבמידה ותרצה להוציא את המצלמה כשהרכב בטיפול או משהו תוכל לעשות זאת בלי בעיה.

בנוסף, המצלמה הזאת מגיעה עם סטיקר סטאטי שנצמד לשימשה ללא דבק ועליו אתה מדביק את התושבת עם דבק דוצ.

אתה יכול לראות זאת בדוגמה הבאה

original-70mai-accessory-set-static-sticker.jpg

כמובן שאתה לא חייב להשתמש בסטיקר הסטאטי, אני הדבקתי ישירות על השימשה.

פורסם

או יפה, המדבקה הסטטית נראית פתרון מעולה.

אני מעדיף לא להדביק דברים על השמשה ואחר כך להתמודד עם הסרת שאריות הדבק הדו צדדי.

השאלה אם המדבקה הסטטית הזו נדבקת מספיק חזק לשמשה.

פורסם

מחזק את Turbulence.

במכירת הרכב הקודם שלי פשוט הורדתי את זה בעדינות עם משהו חד ושטוח, ואחר כך עם אלכוהול את השאריות.

אתה יכול לקנות תושבת נוספת באיביי בעלות של שקלם בודדים, זה מה שעשיתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי רק התושבות של המצלמות מודבקות עם דו"צ של 3M. המצלמה עצמה נשלפת כשלוחצים על לחצן על התושבת ומושכים אותה החוצה.

בארכה הגיעו גם מדבקות דו"צ נוספות למקרה ו...

יצא לי גם להסיר פעם, מודבק חזק אבל אפשרי בעזרת כלי פלסטי חד בקצה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מדבקת דו צדדי אדומה של 3M תחזיק בשמש הישראלית ללא בעיה. להסיר ניתן עם חוט ניילון דק או חוט דייג בתנועת ניסור ולאחר מכן לנקות עם אלכוהול את שאריות הדבק.

פורסם

אפשר להוריד עם WD-40 אחרי שמסירים את המצלמה עצמה

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

• תוכן חדש...