Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.ebay.com/itm/15g-Car-Body-Putty-Scratch-Filler-Painting-Pen-Assistant-Smooth-Repair-Tool/172983631023?epid=607642985&hash=item2846a0bcaf:g:CfYAAOSwAHtaDVmV

אני מחפש משהו בסגנון בארץ שהוא קטן והחומר כבר מוכן.

יש לי שריטה קטנה בטמבון שהגיע לפלסטיק(רואים שחור) אז אני רוצה למלא אותו בבונדו לשפשף עם נייר זכוכית עדין ,להעביר ניגוב של אצטון כדי שיהיה משטח בגובה אחיד, לצבוע עם מכחול בצבע תואם ולעשות קומפאונד ופוליש כדי שהצבע יהיה אחיד עם שאר הרכב.

אשמח לדעת איפה אפשר לקנות, וייעוץ לגבי השלבים אם אני עושה משהו לא נכון או שיש לכם טיפים לתת לי.

בתודה מראש

פורסם

גש לטופ קולור בתל אביב, יש להם חומר מילוי במיכל קטן, נדמה לי כ30 שח.

יש להם במקום גם את האפשרות ליצור לך צבע לפי קוד מקורי.

הם בדרך כלל גם מסבירים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
גש לטופ קולור בתל אביב, יש להם חומר מילוי במיכל קטן, נדמה לי כ30 שח.

יש להם במקום גם את האפשרות ליצור לך צבע לפי קוד מקורי.

הם בדרך כלל גם מסבירים.

תודה! אני אסע לשם כבר מחר כנראה כי אני עובד משמרת לילה בתל אביב

פורסם

אני קניתי מהם וזה עולה 30 ש"ח אגב זה לא בונדו זה חומר אחר לפלסטיק.

מנסיוני החומרים שלהם נוחים לעבודה ונתנו לי תוצאות מעולות (לפני כן ניסיתי מקום אחר על הפנים של חומר. נראה שטופקולור יודעים מה הם מוכרים וזה יתרון). קח בחשבון שלתוצאה טובה תצטרך להחליק בצורה מושלמת את המכה. וזה לוקח זמן במיוחד למי שלא מיומן (כמוני למשל). אצלי התוצאה יצאה מעולה. תצטרך פוליש לאחר מכן כדי לטשטש את מעבר הצבע החדש לישן.

בהצלחה.

פורסם

זה לא מכה זה שריטה , אני רק צריך למלא את המילימטר שבין הפח לשאר הצבע כדי שיהיו אותו גובה. ולדעתך הדרך היחידה להיפטר משאריות הבונדו/ שפכטל זה רק עם שיוף? או שמטלית שספוגה קלות באצטון ולנגב בעדינות עד שנשאר משטח אחיד וישר גם עובד

• תוכן חדש...