Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות רכב שמונע על גז ורציתי לשאול כמה המערכת הזו בטוחה בהשוואה למערכת הנעה רגילה?

והאם יש הבדל בין מערכת גז שמותקנת בתוך הרכב בתא המטען למערכת שמותקנת מתחת לרכב בין הגלגלים האחוריים?

תודה

פורסם

היי, אני לא מומחה גדול אבל יש לי רכב מונע בגז קצת יותר מ 8 שנים. ממה שאני יודע וזוכר שהסבירו לי בזמנו, למיכל הגז לרכב שמותקן אצלי יש 6 מנגנוני בטיחות שמטרתם למנוע התלקחות. לשם השוואה למיכל הבנזין יש 0. חוץ מזה כל התקנה של מערכת גז בארץ עוברת בדיקה של הטכניון ורק לאחר אישור שלהם הרכב מקבל אישור לנסוע ולעבור טסט.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מיכל הגז אצלך נמצא בתוך הרכב או מבחוץ?

והאם ההנעה בגז גרמה לשחיקת יתר של המנוע או משהו בסגנון?

פורסם

אין דבר כזה מיכל גז מבחוץ.

ודין מנוע 2.0 של סיטרואן לא כדין מנוע 3.4 של אימפלה ( מאגר כוחות שונה, גם בנושא השחיקה, גם בנושא הסחיבה ברכב וגם ההתאמה למערכת הגז ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי שוב vladclar.

אולי לא הבנתי מה שאני רואה אבל כשבאתי לבדוק את הרכב שמועמד לקניה, בעל הרכב הראה לי מיכל גז שמחובר לרכב מהצד החיצוני ונמצא צמוד לשלדה מלמטה. אולי אני לא מבין מה קורה שם? :roll:

פורסם (נערך)

כנראה מיכל בצורת טבעת שממוקם במקום הגלגל החליפי ( בפיקאסו הוא מחוץ לרכב, מלמטה ).

https://sfilev2.f-static.com/image/users/1018852/ftp/my_files/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99.jpg?sopC=1544699066239

האם המערכת רשומה ברישיון הרכב?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כן בדיוק, זה זה.

אופן ההתקנה הזה בטיחותי? או שאני סתם מודאג? למשל במקרה של תאונת פגיעה מאחור לא עלינו וכו'.

עריכה אחרונה על ידי ybte
פורסם

יש לזה מערכת בטיחות מעולה.

למשל שסתום לחץ, ברגע שמזהה בעיה כלשהי - הוא נסגר הרמטית.

במיכל הבנזין אין את הלוקסוס הזה...

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
כן בדיוק, זה זה.

אופן ההתקנה הזה בטיחותי? או שאני סתם מודאג? למשל במקרה של תאונת פגיעה מאחור לא עלינו וכו'.

אופן ההתקנה הנ"ל (במקום הגלגל ספיר ממה שאני מבין) בטיחותי ורגיל ומתאים לרכבים מסויימים. זה לא הרכב היחיד שמותקנת עליו מערכת בצורה הנ"ל.

לגבי שחיקה, כפי שאמרו כבר זה שונה בין מנועים שונים. אצלי המנוע מתאים לגז ואפילו אין משמנת, ממה שאני יודע מנועים צרפתיים ישנים נחשבו בזמנו הכי מתאימים לגז, לא יודע לגבי המנוע הספציפי הנ"ל, צריך לבדוק.

אם אתה רוצה אני חבר בקבוצת וואטסאפ של גפ"מ, זו קבוצה פעילה שיש בה לא מעט מתקינים שיכולים לענות טוב ממני על שאלות שקשורות למערכות גז, התקנות והתאמה של מנועים. אם אתה רוצה שלח לי הודעה ואני אצרף אותך לקבוצה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...